Някой ползва ли и имали наблюдения над новия оптичен нет на МАСТ - 30/30 мегабита up и download?
И защо като си взема втори модул за втори ТВ от 17 лв става 20 лв?
При положение че давам по 75 лв за модул.... разбирам да го дават free и да сложат +3 лв... ама така.
И оптичния нет от 30 мегабита +19 лв в пакет с ТВ. Стария нет им го ползвах преди години - не струваше. От към ТВ са супер, странна политика с нета имат.

От около 10 дни забелязвам, че ми изчезнаха субтитрите на повечето канали - НBO, History ... Понякога изчезват, понякога се появяват без да променям нищо по ТВто. Вчера вечерта служител от Call центъра бе така "любезен" да ми обясни, че нямат проблем със субтитрите и нервно няколко пъти ми натърти да си проверя настройките на ТВто, чак милия ме накара да съжалявам, че съм го обезпокоила. ТВто е Панасоник, ползвам карта и тунера на ТВто. Настройките който съм направила са Държава - Германия, както са ме посъветвали при купуване на картата (така или иначе БГ няма). От там насетне всеки път от опциите си избирам субтитри на български, но от 10 дни не се появяват. Прочетох по-назад за промяна на телетекста на кирилица, но не намирам такава опция - има Западен, Източен 1 и Източен 2, който и да дам все си оставам без субтитри. Книжката на ТВто съм я чела няколко пъти. Държава България няма как да избера, щото явно не съществуваме. От настройките на Езика съм избрала меню на Български, Аудио 1 и 1 - английски, Субтитри 1 и 2 и Телетекст - Оригинал, защото отново няма БГ. Съвети?