За HBO HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD се заплаща отделно по 1,90 на месец.
За HBO HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD се заплаща отделно по 1,90 на месец.
Тоест освен тези +2 лв, още 2 лв?
Е защо не ми казаха като подписвам новия договор. Навсякъде в сайта им и реклами пише +2 лв за пакета, за HD-та никъде не пише, че е допълнително още 2 лв....аз да проверя дали има звук, че може +1 лв за звук да вземат или за субтитри.
hristoslav2, благодаря ти за инфото.
- - - - - - - - - -
Написах им едно приятелски настроено писмо. Аз съм свикнал с Мсат от 20 години, но някой клиент от една две години ще се разочарова при такава ситуация.
Този пост е редактиран от nikolayvarna; 01-02-14 в 22:39.
2nikolayvarna
MSAT CABLE - желаното качество - хехе... то си пише, братле, и на брошурката и на тази страничка, даже с червени букви, ама щото инфото в сайта е доста разхвърляно, трябва да прелистваш повечко... 8)
сега ще ти кажа още нещо, което не знаеш - оказва се, че ако се абонираш за технологията MoCA Net, добавянето на четирите HBO-програми ще ти струва допълнително 3 лева, а не 2 лева както при ДОКСИС3 стандарта...
колко ще струва тогава добавянето и на четирите HBO-програми в HD-формат - ей това вече е пълна мистерия...
Ни виждам никъде в списъка на телевизора ми, програмата на БНТ HD (със същото лого). Има ли я при вас?
Имам на две места БНТ, като едното е 720.
Освен това на Travel channel HD - имам БТВ HD с ужасна картина заради проблеми с битрейта.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-02-14 в 11:55.
Някой има ли новото БНТ HD,това което го пуснаха специално за олимпийските игри?
БНТ(720i), се смени с БНТ HD Sochi2014, но звука не е DD5.1 а най-обикновенно стерео.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-02-14 в 19:26.
На Близу върви DUAL AUDIO - 1.български (MP3) 2.български (DD 5.1)
На DD 5.1 все едно си в залата (в момента върви фигурно пързаляне)
На М-сат звукът е най-обикновенно стерео.
При влизане в Опции -> Мулти аудио - има само една аудио пътека Аудио1
От вчера bTV HD го няма при мен. В момента в списъка са 230 телевизии и радиостанции.
БНТ HD все още е само стерео...а логото му е лошо позиционирано. По-близо е до центъра отколкото това на БНТ.
При мен си има и btv HD - непосредствено след БНТ HD
Има го bTV HD на мястото на Travel HD. Предполагам ще се оправят нещата след промените които предстоят след няколко дни.
ВАЖНО! Промяна честоти
Уважаеми клиенти, във връзка с разширяване капацитета на мрежата, се налага да бъдат направени следните промени в цифровия пакет на "М САТ Кейбъл" ЕАД:• Ще бъдат променени модулацията и скоростите на предаване на цифровите пакети от QAM64 на QAM256, и от 6875 Kbps на 6900 Kbps. Това се отнася за честоти 354MHz, 362MHz, 370MHz, 378MHz, 442MHz, 450 MHz, 458 MHz и 466MHz.• За клиентите, които използват цифрови декодери от „М САТ Кейбъл“ ЕАД, промяната ще бъде извършена автоматично. • Клиентите, които използват телевизионни приемници с модули, ще трябва да ги пренастроят на автоматичен режим. Промяната ще се извърши през нощта на 11 срещу 12 февруари 2014 г.
Оня ден имах 236 програми и радиа, от вчера са 230..
БНТ HD все още няма DD звук и EPG ..
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-02-14 в 23:22.
Да се надяваме но още HD програми.