Не знам дали е по същия начин , но при близу има една водеща честота , при лом е 410 мхц , в други градове е друга . Пускам да сканира тая честота и тогава ги подрежда като операторския приемник .
Разбери коя е честотата на мсат и пробвай така .
Не знам дали е по същия начин , но при близу има една водеща честота , при лом е 410 мхц , в други градове е друга . Пускам да сканира тая честота и тогава ги подрежда като операторския приемник .
Разбери коя е честотата на мсат и пробвай така .
@jonov
Мерси - както си мислех, не е CI+ Operator profile, а разчитат да сканираш базовата честота ръчно и телевизорът ти да поддържа LCN. Евтино и неефективно.
Значи и на LG-то и на Sony-то, държавата е България. И двете съм ги пуснал да сканират на "пълно". LG-то си ги подрежда, Sony-то не щеМоля, за съвет наистина. Ако някой има идея как става или се е сблъсквал с тоя проблем да сподели. Или евентуално, на коя държава да сложа Sony-то. Благодаря!
Аз моето съм го сложил на Норвегия или Германия и няма проблем.
Къде преместиха SKY SPORT HD 2 Deutchland?
Моля някой от Варна, който ползва услугите на Мсат да ми пише на ЛС. Благодаря предварително.
Сложих телевизора на Suomi (Финландия) и каналите се подредиха както в приемника. С леки размествания, сега всичко е наред! С Германия и Норвегия - НЕ СЕ ПОЛУЧИ.
Благодаря за съветите!
Здравейте колеги,
предстои ми смяна на ISP-то и за момента алтернативата ми е е МСАТ. Ползвам телевизията им - там нещата са ок.
Някой с актуално мнение за интернета. Всичко по оптика ли влиза до апартамента, или само до блока и от там с доксис по коаксала както преди си беше. Ъплоуда дали е вече по добре??
За апартаментите предполагам, че е до входа на блока, но аз съм в къща и оптиката е до шахта под тротоара на 30-40 м, оттам до нас нета идва с ДОКСИС3 модем през общия коаксиален кабел.
Ъплоудът си е същия - практически пример за 5 Мбпс ъплоуд: бях заснел едно 20 минутно клипче в FULL HD формат и вчера над два часа го качвах в Ютюб.
Бях се обаждал преди доста време и питах, не може ли като допълнителна услуга, срещу разумна месечна такса, да ми се вдигне ъплоуда и всички да са доволни... отговорът беше: "НЕ МОЖЕ!"
Квото е тва е, на когото не му е удобно...
Този пост е редактиран от Daxy; 17-12-14 в 02:15.
Благодаря Ви, наистина ми помогнахте с избора! Успех! Ще се включа в оптиката на Мтел в крайна сметка!
Добър е нета им на м тел!
...но телевизията на М Сат с 65 ХД канала и три бр. 3D канала е уникат и няма равна.
За всеки със скъп лед тв. многобройните хд канали с висок битрейт на м сат са рай.
Телевизията ми е МСат, а нетът - Мегалан (ментел).Компромиси -с качеството не правя.Евтиното винаги излиза солено! Съветът ми е да не правите компромиси и вие спрямо цените.Още 10 лв отгоре къде не сте ги дали!!!