Може ли някой да ми каже какъв е списъкът с канали към момента? Никъде няма такава информация.
Може ли някой да ми каже какъв е списъкът с канали към момента? Никъде няма такава информация.
Ако те интересуват някои по-конкретно, понеже са към 230
Здравей няма нужда от гимнастиката със смяната на държавата. Телевизорите на Sony от 2012 насам поддържат възможност да си свалиш списъка с каналите на флашка и на PC-то да ги редактираш с тази програма SonyEditor и после да ги качиш обратно в ТВ-то. Това е доста удобно ако всички телевизори във вас са Sony и поддържат тази функция. Зареждаш списъка с канали на всички и си готов за 5 минути.
Въпросната програма можеш да свалиш от тук: Sony :SONY-EDITOR :
Междо другото аз имам 32W706B (сивия )
Големи кретени Би Ти Ви. Всичките им sd канали са 4:3. И sd приемника на М САТ как ли не го човърках...като му задам 16:9 на sd приемника на M SAT и автоматично 16:9 на телевизорът ми TOSHIBA 32W1433 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и на лайняните би ти ви канали всичките шибано 4:3 и картината разпльоскана с лого извън екран!
БТВ си имат алтернатива и се нарича HD канали за разлика от НОВА например... Просто си смени приемника с HD (плаща се за съжаление).
Така де за кола е необходим и път...
Виждам че скоро не е изразявано мнение за състоянието на нета на Мсат. Интересува ме промоцията Double play 30 , което си е интернет 30mbps + TV. За телевизията нямам чуденка .Знам ок е. За нета ми е питането. Не съм геймър,по-скоро някой торент филм4ета муика...ме интересуват, клипчета, е-маил.... ютубе наи на ТВ може би ...Но да го има,без голямо и често прекъсване и да е надежден. Скоростта да е прилична..Сега съм на Фибер нет 20 (безсрочен) 15.80лв, но не съм очарован. Имам ежедневно почти, прекъсване вечер обикновенно за ок. 3-4 минути по няколко пъти понякога. Не е кой знае какво ,но дразни.Скоростта понякога бави...Другата алтернатива е МТЕЛ Нет 30мбпс за 7.95 за 2г. Но не съм сигурен има ли ппокритие -сега проверяват. Чета напоследък доста негативни отзиви за Нета и обслужвнето им (мтел).Макар офертата им да е интересна и атрактивна се чудя. А съм и абонат на МСАТ ТВ на безсрочен Дог. Моля съвети и аргументи. Да не стане зле само. От Варна съм- района на пожарната. Благодрности на всички отзовали се .
Никой ли не ползва sd приемника на М САТ да сподели, как оправя пропорцийте на BTV sd 4:3 каналите, да не излизат извън екран образите?
или натискаш цифров клавиш 0 (нула)
или в меню/настройки променяш А/V изхода
впрочем, бТв отдавна излъчват във формат 16/9 - Важно: Особености при преминаването към HD и 16x9 - bTV
Би Ти Ви продължават и 2015 г. да излъчват в 4:3 огромна част от програмната си схема по SD каналите. Единствено новините са винаги 16:9.
Тази вечер дори по БТВ Екшън ХД беше разпльоскан образа на филма "Код счупена стрела".
Много голяма част от филмите производени до 2007г. ги пускат 4:3.
Бтв Комеди е със 100% 4:3 програма и към днешна дата. Уникална олигофрения!
Каналите на Нова тв. са за похвала по отношение излъчван формат - защото 16:9 им е постоянно!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-01-15 в 00:13.
Здравейте,
Телевизора е Самсунг 55" Н7000, използвам САМ модул марка BestCas. Става въпрос за еротичните канали. При М-сат Пина е - 0000 (поне при мене е така).
Този пин искам да го променя че малкия може да го налучка. Пробвах от менюто на телевизора, "Меню-система-смяна PIN", но явно това е някакъв друг пин, защото за каналите си остана 0000.
Някой знае ли как мога да го променя.
Също така някой знае ли как мога да заключа даден канал да не се гледа.
Благодаря.
■ Общ интерфейс● CI меню:
Мерси, промених го.
от 07.02.2015 МСАТ Кейбъл стартира кампания за предлагане на до ДВА безплатни, употребявани цифрови приемника.
Кампанията е до изчерпване на количествата.
За включването на допълнителна ТВ точка се заплаща еднократно 10лв., а към таксата се включва +3лв месечно за тази допълнителна точка.
Някой знае ли дали от МСАТ предлагат новия канал Диема СПОРТ ?