Айде пак няма Bein Sport HD.
Вече и една седмица не издържат и блокират.
Сега пак ще чакаме 10 дена да се появят.
4 дни ги има - 12 дни ги няма....то по-добре да ги махат!
Айде пак няма Bein Sport HD.
Вече и една седмица не издържат и блокират.
Сега пак ще чакаме 10 дена да се появят.
4 дни ги има - 12 дни ги няма....то по-добре да ги махат!
Някой има ли проблем с картината на SPORT+HD ?
В Понеделник се появи Bloomberg TV BG - на France 2 HD. М-сат ги мързи да преименуват каналите.
Здравейте,
Имам въпрос свързан с възпроизвеждането на бг аудиото по детския канал Cartoon network,a също така и по HBO каналите. Вкъщи сме с 2те системи,така да го кажа-единия телевизор е с карта Best Cas,директно в тв-то,а другите са с бокс-ресивъри. На тях Cartoon-a и НВО-тата са дублирани на с бг аудио,/когато има детски филм,който си е дублиран разбира се/,а на другия с картата си е с с английското аудио. Има ли начин и на този телевизор да стане с бг аудио? ТВ-то е Самсунг UE48JU6440.
Предварително благодаря за отговорите!
Избери от настройките на звука БГ да е на първо място.
Този пост е редактиран от Gabriela Koleva; 24-10-15 в 17:14.
На единия ТВ всичко е наред, на другия някои канали ги нямаше, дадох да ги настрои наново и вече 5-ти път от 164 до към 200 изобщо ги няма каналите. Голяма грешка че му дадох пренастройка, но до ден два пак ще му дам да търси и ще работи надявам се всичко.
А при мен списъка със каналите ужасно много се разбърка пуснах ново сканиране и пак същата работа абе ужас пълен хаос стана сега
Мисля близките дни да отида и да попитам дали може да сменя модула с картата за модул без карта, поне на двата ТВ да са еднакви подредбите. А защо тези почти 40 поредни канала не искат да се появят, идея си нямам. Сканира, намира 227 канала, но там остава дупка.
вчера разместиха каналите на сет-топ-бокса и си играх да ги пренаредя и преименувам...
днес пак го рестартираха и пак ги пренареждах... потвърждавам - тези дни кашората е тотална...
откога говоря че ще е по-добре за потребителя българо-говорящите HD програми да са групирани една до друга, ама комай не е направено на нас да е добре...
Оказа се, че при автоматично номериране на каналите от канал 164 до канал 200 остава дупка, а общо каналите стигат до номер 265.
Този пост е редактиран от nikolayvarna; 27-10-15 в 18:25.