Я си прегледайте домашната мрежа - кабелите, F-конекторите и връзките със сплитерите. Ако всичко по нея е наред, то проблема е в М-сат...извикайте техниците.
Я си прегледайте домашната мрежа - кабелите, F-конекторите и връзките със сплитерите. Ако всичко по нея е наред, то проблема е в М-сат...извикайте техниците.
Няма нужда от техници, от Мсат потвърдиха, че новата автоматична подредба на каналите е така - с дупка между 164-200, после стигат до 265-ти.
Колеги на М САТ НЕТ никой ли няма на 60 мбита???
Здравейте, четох последните 6-7 страници, но все пак имам няколко въпроса.
Ще сменям жилището, а с него и сегашния си доставчик и тъй като това трябва да стане възможно най-скоро последните дни търся информация за това, кой би бил най-подходящ.
Към момента се насочвам към следния вариант - телевизия от Мсат и интернет от Мтел.
Относно Мсат, основното, което ме интересува ако си пусна тяхната телевизия за 17 лв. на месец е - включени ли са Диема Спорт и Диема Спорт 2 в тази цена или ще трябва да заплащат допълнително? Честно казано телевизия гледам основно през уикендите и главно футбол, но тъй като не мога да намеря лист с всички канали, които предлагат реших да питам направо тук.
Другото, което не ми стана ясно е честото споменаване на някакъв модул, той за какво е?
И последно - всъщност добра идея ли е да разделя телевизията към един доставчик и интернета към друг или да заложа на пакет?
Според мен - това е най-добрата комбинация за телевизия и Интернет.
Мсат - Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD - платени допълнително мисля, че 4 лв. на месец.
Модула е добавка към самия телевизор, чрез него се разкодира тв сигнала и се използва вградения тунер на телевизора - сиреч ще се използва само 1 дистанционно! Без този модул ще се наложи външен тунер и в този случай ще си с 2 дистанционни - едно за тунера и едно за самия телевизор
Хм, това за Диемите със сигурност ли е така? От това, което прочетох останах с впечатлението, че са включени в цената (макар и не много легално). А какви други спортни канали има? В момента съм на булсат и реално гледам италианското първенство (ринг и бтв екшън), испанското по филм +. Тези две първенства могат ли да се гледат на каналите предоставени от Мсат и евентуално висшата лига излъчва ли се по някой друг канал освен Диема спорт и Диема 2? Не ме бъркат тези 4 лв. отгоре, но все пак е добре да знам дали Диемите имат алтернатива.
Малко глуповати въпроси, но днес искам да свърша с това за да може до вторник-сряда да са ми пуснали и нет и тв и искам да съм сигурен, че си заслужава да ходя до два различни офиса вместо да си улесня работата и да ползвам един пакет от един доставчик.
Относно модула - да разбирам ли, че не е задължителен за да гледам всички програми, по скоро се явява улеснение? Също така каква му е цената, тъй като ако го купя предполагам, че няма да мога да го ползвам за нищо повече ако не си подновя договора с Мсат след година?
EDIT: Всъщност моя грешка, Диемите наистина се заплащат отделно. При всички положения взех решение, но все пак благодаря за помощта.
Този пост е редактиран от mtom; 30-10-15 в 15:30.
Здравйте в къщи съм с два телевизора единят(по-новият)има слот DVB-T/C и съм сложил модула за цифрова телевизия с вскички ХД канали, а другият телевизор е малко по-стар LCD накойто няма такъв слот и на него съм със сивия приемник та въпроса ми е как мога да гледам на него същите ХД програми като на по-новия си телевизор?
До колкото съм запознат този HD приемник от мсат е около 100лв. дали има възможност за някакъв по евтин вариант?
Няма по-евтин. Вариантите са следните:
- нов HD приемник
- сателитен приемник, антена, стойка и абонамент към някой DTH оператор
- нов телевизор + модул
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-11-15 в 20:40.
Привет.
Има ли някъде що-годе актуален списък с каналите и кои от тях са HD?
повече информация за играта "ШАМПИОНАТЪТ НА ДИЕМА ЕКСТРА" в офисите на МСат, по телефона или на сайта MSAT CABLE - желаното качествоПървоначално публикувано от MSat