Категорично - НЕ. В чипа на картата е вкаран алгоритъма за декодиране/ключа/.Първоначално публикувано от collapse
Категорично - НЕ. В чипа на картата е вкаран алгоритъма за декодиране/ключа/.Първоначално публикувано от collapse
Аха - мерси Христослав... А някой продава ли такава карта - примерно ако не я ползва ?
Картата се закупува само от офиса на М-сат. /по спомен 25лв/
После трябва да си платиш таксата. По този начин я активираш за съответният период за който си платил.
Информацията /номера на картата и периода/ се въвежда в компютъра от операторката в офиса. С всеки старт на телевизора той изпраща сигнал до сървъра в централният офис, който проверява дали си платил таксата и ако си платил подава обратен сигнал до кам модула с картата че има достъп до съответният пакет от програми.
Вчера питах за тая карта-75кинта........
75 лв. е CONAX модул+карта.Първоначално публикувано от iihtiandar
Връзката мисля, че е еднопосочна, Христославе. Просто по кабела периодично се налива информация за активните и неактивните карти, но ТВ нищо не изпращаПървоначално публикувано от hristoslav2
.
Да - прав си, но аз го обясних образно, така че да ме разбере без да изпадам в подробности и технически термини.Първоначално публикувано от deian
Ясно, разбрах, че тая дето съм я намислил няма да стане...![]()
Май спряха кодировката-пожелаха ни весели празници.Първоначално публикувано от collapse
От 1.06.2012 официално 1.90лв. допълнително към MaxPack за HBO HD, като задължително се преподписва договора за още една година![]()
Те винаги така правят за по-големите почивки - Хайде сега четири дни да погледамеПървоначално публикувано от dlob
![]()
Вчера пуснаха отново Travel Channel HD на мястото на БНТ HD .
Няма ли някакви намаления за покупка или възможност само за наем на кам модула при подписване на договор?
При Близу все пак е безплатен кам модула срещу подписване на договор.
При първоначално включване мисля че първото ти устройство - приемник или САМ ти се предоставя за ползване безплатно. Всяко следващо се купува. Не съм много сигурен, но можеш спокойно да провериш. Имат си телефон и сайт![]()
Безплатен е приемника само за sd каналите. За хд пакета искат доста нагло 75 лв. за кам модул или още по-зле 100 лв. за хд приемник за брой.
За два тв. сумата доста набъбва. А при Близу - Виваком и дори Сатълейт хд приемника е безплатен или на символична цена по 10-15 лв.
Доста нови абонати искащи да гледат хд пакета им ги отблъсват мсат с тези високи цени.