Това е от самият канал.
Това е от самият канал.
Ам пробвал съм го със телевизор Самсунг на същия сигнал,той ги разчита правилно на кирилица,значи на Филипса нещо му липсва?
Ехеее аз този канал от 1 година го гледам на латиница на шарпа, то гледай какъв бил начина. Мерси много. Само дето при мен не си запазва настройките и всеки път трябва наново да се наглася през менюто
![]()
Да, на Reality субтитрите са малко специфични. За телевизори Панасоник идете при опции и изберете подходящия език на телетекста. МСАТ трябва да поработят и за EPG-то, особено на Панасоник, дават само настоящото и следващото събитие и то на съвсем малко канали.
Здравейте, имам телевизор Панасоник и съм с модул Конакс Смит + карта, но каналите не са подредени както бяха с приемника и постоянно се разбъркват и трябва пак да ги подреждат ръчно. Знам, че има проблем с това при Панасоник, но може ли да се оправи по някакъв начин? Ако си взема HD приемник ще бъдат ли подредени и EPG-то ще показва ли всички предавания или пак само текущо и следващо, както е сега с картата? Благодаря
За да не се разбъркват намираш опцията авт. обновяване /нещо от тоя сорт / и я изключваш а да подредиш каналите си правиш списък с фаворити и си ги преместваш там както ти е на теб кеф .
Телевизора има книжка с упътване - не случайно я мушкат в кашона :D
това ме е ясно и съм го направил. Имах предвид да са подредени както са с приемника, не ми са занимава да подреждам над 200 канала
Приемника на оператора си има софт създаден за неговите приемници и там сканирането почва от една водеща честота и не знам дали телевизор може да се справи ако се сканира само този транспордерпо вероятно да хване каналите само на него . Правиш си списъка един път и това е , вярно че при панасоника трябва да ги местиш една по една програмите , а те все пак не са малко на мсат
![]()
да вярно е, доста са програмитеама явно така ще е
другия път самсунг, там няма проблеми с подреждането, слагаш картата и всичко си излиза автоматично, както трябва да е. И EPG-то е ОК.
Може пък и да има някакво решение , може някой да е решил проблема , аз примерно на близу сканирам пълно и след това си ги подреждам , не съм пробвал с основната честота / за Лом примерно е 410 мегахерца / да видя дали ще ми подреди всичките канали или ще хване само наличните на честотата , а и никога не ме кефи операторската подредба .
на МСАТ подредбата от оператора при приемника беше много добра, не знам дали и при HD приемника е така, точно това питах
Да замениш карта за HD приемник е една сериозна стъпка назад и не бих ти го препоръчал. Няма по-добър и удобен начин за гледане на телевизия от кам модул. Просто при Панасоник има проблеми, които не се срещат при никои други марки, доколкото знам. Но пък притежателите на Панасоник знаем колко качествена картина е способна да възпроизвежда марката. Преди време при МСАТ имаше 2-3 спортни HD канала, на които въобще нямаше картина, само звук, за телевизори Панасоник. Оправиха този проблем. Да се надяваме, че ще оправят и подредбата и EPG-то.