Мдаа, от Самсунг май са се взели в ръце.
Дразнещото прозорче вече го няма, актуалн, ата версия на софтуера е 1018, за 1020 не става дума...
е, стават и грешки - казал таралежа, и слязъл от четката за дрехи...
Мдаа, от Самсунг май са се взели в ръце.
Дразнещото прозорче вече го няма, актуалн, ата версия на софтуера е 1018, за 1020 не става дума...
е, стават и грешки - казал таралежа, и слязъл от четката за дрехи...
Просто излъжете телевизора ,че сте с кабелен интернет и рестартирайте. Това решава проблема
Здрасти, при мен нещата са следните Досадния прозорец се зачисти при спиране интернет .
kokicha Когато използвам бутона Return/exit на смарт дистанционото просто скрива досадния прозорец но след рестарт пак излиза.Та като маркираш и после какво натискаш?
Zverbg Същия резултат е и при спрян интернет.
ram44o на какво TV и кой софт.
С версия 1120 съм ако има значение.
При мен работата няма ефект.
Отворих браузъра, излезе ми страницата със условията от Самсунг /нямаше къде да маркирам съгласяване или не/ след, което излязох от браузъра и изключих ТВ-то - след последващо пускане има няма 20-на секунди прозореца пак се появи.
Аз ли правя нещо грешно или дайте нови насоки?
Тази сутрин ми излезе съобщение за актуализация на софтуера - има ли колеги със впечатления от новият 1120???
При мен нещата стоят така:
- надписа стои при включен ТВ към рутера, като изчезва при спиране на Нета
- браузъра отваря автоматично страницата на Самсунг, съдържанието е активно, но бутоните на браузъра са неактивни
- опита ми за ъпгрейд от 1118 към 1120 беше неуспешен и ме върна на 1118.2
- в разговор със съпорта ме информираха следното -
"В момента се работи на централният сървър на Самсунг и поради тази причина се появява съответното съобщение.
Последната информация, която сме получили е, че днес е възможно да се приключи процедурата за профилактика.
T.e. съобщението "Geolocation Request", ще се премахне от само себе си с приключването на профилактитата по сървъра до края на тази седмица."
Може ли някой да ми каже дали има разлика в панелите на тези 2 телевизора
https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-55h6500
https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-55h6400
От прочетеното в теми и според консултанта разликата е, че Н6500 бил с 2 тунера.
Според мен има в полза на Н6500 или е било само маркетингова измама с настройките на цветовете?
Моя телевизор е Ф5500, с версия 1120. Просто като закарам курсора на кой и да е бутон (независимо дали с мишката или с дистанционното) от браузъра е неактивен??? Пък и тоя прозорец изчезва когато пусна браузъра и не се показва? След това изчезва за секунди и пак се появява.
Не разбрах как с ретърн екзит се маркира, с ретърн ме пита дали искам да изляза от браузъра, а с екзит направо излиза.
- - - - - - - - - -
И как става това??
При мене не се е появявал никакъв прозорец с 46 f6500 съм версия 1120.
Ето решение на проблема: Спирате нета(рутера), влизате в смарт хъба, отваряте уеб браузъра и влизате в настройки, там променяте началната страница (тази на Самсунг) с друга (напр. google.com). Спирате ТВ и пускате нета. Не би трябвало да имате проблема занапред.
При H7000 го няма този проблем с версия 2113 съм.
Изпробвано на 3 телевизора. Резултата е перманентен