Има тема за избор - пиши там!!
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html
mod/edit
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Има тема за избор - пиши там!!
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-02-14 в 21:23.
Привет на всички. От скоро заедно с мой приятел наблюдаваме един и същи проблем на нашите телевизори - LG 42/47LM660S. Той използва само вграденото WiFi на телевизора, докато аз съм с кабел до рутер, който е в бридж с друг рутер. Настройката на моя телевизор е кабелна мрежа, но въпреки това няма връзка с мрежата. Проблема се решава единствено ако изключим и отново включим телевизорите си. В меню Диагностика и двамата забелязваме еднакви параметри, които показват не наличието на мрежа. Приятеля ми дори пробва с друг рутер, но няма промяна. Проблема се проявява без никаква закономерност - може 15мин. след вкл. на телевизора, може 2,5часа да гледаш някоя програма от приложенията и изведнъж да спре.... За по прегледно ще приложа и малко снимки от двата телевизора. Тези от диагностичното меню са от двата телевизора, а тези от меню "моите приложения" са от моя тв. Някой друг има ли подобен проблем??? Днес обсъждахме опцията за даунгрейд на фирмуера, но ако отново има същия проблем? Дайте съвет........
Този пост е редактиран от frizera; 02-02-14 в 21:58.
Здравейте,
има ли начин да подкарам DVD format (чрез приложение, може би) през външен хард на 42ЛА660? Файловете тръгват един по един, но не на цял екран. Има черни ленти отстрани.
Благодаря!
Тц, the Video TS folder structure is not supported...
Към тримата спамаджии по-горе. Следващият път четете заглавието на темата преди да пишете!
Има отделен подфорум за DLNA сървъри - продължете диалога си там.
Да разбирам ли, че съм в бройката? Не виждам нищо в моя пост касаещо DLNA, но щом казваш.........................................
Не си. Става въпрос за трите изтрити поста по-горе.(Smash, stivi, Deyan Stoykov)
Mod/edit
- - - - - - - - - -
Дори и не ги видях. Някакви идеи за "нашия" проблем? Тази вечер още не се е разкачил от мрежата, но не се знае докато си легна какво ще се случи....
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-02-14 в 21:26.
frizera
Нямам понятие. Съветвам те да ползваш кабел-ако можеш да избегнеш бриджа..
Здрасти колега.Имах същия проблем със два LG 42LА660S.При единия проблема се разреши, като конфигурирах настройките на мрежата му ръчно-от мобилния си телефон извадих IP адреса DNS и другите настройки на домашния си рутер и ги въведох ръчно в телевизора.И чудо-оправи се и спря да се дисконектва сам.Дори моите наблюдения са че се конектва по-бързо от другия, който не ми е толкова важен и съм го оставил да се конектва по подразбиране към мрежата.Това го направих преди около месец и полувина и до сега нямам грижи.Пробвай и късмет с настройките.
Да, резервирано е в рутера на моя приятел. При мен не е, но IP на плеъра е резервирано и когато пробвах с лан кабела му резултата беше същия..
- - - - - - - - - -
Ще разясниш ли малко подробности около процедурата? Аз съм с Нокия Е51 и с него няма как да стане..... но мога да пробвам с друг Андроид апарат. Имаме 2 Самсунга...
Току що говорих с моя приятел по темата. Той е използвал вече ръчно въвеждане на адрес, шлюз и т.н. (чрез дистанционното ако има някакво значение) и потвърждава по-бързото свързване, но не и отстраняването на проблема.
Този пост е редактиран от frizera; 05-02-14 в 20:57.