Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 38 от 113 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

За пореден път се налага да чистя темата от спам постове!! Започвам искрено да се съмнявам в умствените способности на някои колеги...
    Повтярям за N-ти път: В темата се обсъждат само телевизори! Без MHL,външни приемници....! Има отделни подфоруми и теми за тях.

Цитат Първоначално публикувано от valga Виж публикацията
    Здравейте.
    Имам проблем с телевизора-модела е този: LG 39LA620S 3D LED.
    Състои се в следното: Преди седмица станах абонат на телевизията на виваком.
    Ползвам СА-модул.Няколко дни си работи без проблем / е качеството не беше това което очаквах /, но от вчера сателитния вход на телевизора не е активен и съответно не лови никакви канали.Принудих се да сложа външен приемник и сега работи.
    Дали проблема е от телевизора или да викам техници от виваком.
    valga
    Малко се образовай преди да пишеш и задаваш въпроси. Телевизора ти има вграден сателитен тунер DVB-S2.
    "Сателитният вход" на телевизора ти се намира отзад - антенен вход за коаксиален кабел с F-конектор, чрез който телевизора ти се свързва към сателитна антена с конвертор.
    Няма такова понятие като "сателитен HDMI порт"!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-01-14 в 20:23.
    zabadara одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от mirkata404 Виж публикацията
    Здравейте, от Коледа имам LA42LA691Z.
    Оттогава 3-4 пъти ми казва, че има нов софтуер и ме пита дали искам да го ъпдейтвам. Когато съм аз там винаги му давам НЕ, но макар да съм предупредил домашните, много е възможно някой да натисне ДА.
    Четейки негативните изказвания при ъпдейтване, питането ми е :.
    И моят е от Коледа и от тогава е ъпдейтван два пъти,не знам дали има някакво подобрение,но определено негативи не съм открил засега та се чудя защо всички така се стряскат от това действие ??

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от stivi Виж публикацията
    И моят е от Коледа и от тогава е ъпдейтван два пъти,не знам дали има някакво подобрение,но определено негативи не съм открил засега та се чудя защо всички така се стряскат от това действие ??
    Здравейте, ами "стряскат" се защото например аз, преди последните два "ъпдейта" гледах Full HD клипове и други в YouTube през браузера на телевизора, това качество не се предлага от приложението на YouTube, а разликата е осезаема. Същото е и когато четеш нещо в нета и има видео към него зацикля, буферира трудно, а преди нещата вървяха гладко и дори доста пъргаво, ако мога така да се изразя. Сигурно има и други подобни.
    competition одобрява това.

5. Тук е от
    Jan 2014

пуснах отделна тема за проблема си, но явно сгреших, не видях тази просто
    извинявам се, че си споделя и тук, а ако може да ми отговорите ще съм много щастлива
    Забелязах, че по-новите ави-та като ги пусна на телевизора LG LG 32LH5000, софт е 3.55

с флашка и настъпва едно разминаване между звук и картина след 20ина минути.На комп всичко си върви добре.
    Идеи някакви?

6. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    Здравейте, ами "стряскат" се защото например аз, преди последните два "ъпдейта" гледах Full HD клипове и други в YouTube през браузера на телевизора, това качество не се предлага от приложението на YouTube, а разликата е осезаема. Същото е и когато четеш нещо в нета и има видео към него зацикля, буферира трудно, а преди нещата вървяха гладко и дори доста пъргаво, ако мога така да се изразя. Сигурно има и други подобни.
    Ей до сега си пусках за проба различни клипчета с 1080р от тубата през безжичната мрежа и си вървят на пушка...може пък да съм късметлия ??

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте,да попитам каква флашка използвате за 3д.Имам от два дена 42ла 691.Купих нова 16гб.usb3 adata ,но телевизора не иска да работи с нея,направо засича.Пуснах една стара от един колега 3д си върви без проблеми.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Този модел не поддържа usb3.0

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

@vipp1,

USB стандартите са съвместими и няма никакво значение, че телевизора не поддържа usb 3.0.

@minchai,

Пробвай флашката с 2D филм. Също така я тествай и на друг телевизор, или PC.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от muka_apd Виж публикацията
    Забелязах, че по-новите ави-та като ги пусна на телевизора LG LG 32LH5000, софт е 3.55
    с флашка и настъпва едно разминаване между звук и картина след 20ина минути.На комп всичко си върви добре.
    Идеи някакви?
    Посочи ми някое ави от проблемните, ще го тествам на моя ТВ дали е от типа на рилийза или от нещо друго. Аз съм с LH5000, фърм. 3.75.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пробвахме флашката на един самсунг 8 серия и си върви без проблем.Явно просто моя телевизор не я харесва.Затова питам дали някой колега ползва usb 3 флашка,да не купя пак някоя която да не работи-моята е adata uv150,16 gb

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Бих могъл единствено да те посъветвам да не си купуваш отново usb 3.0 флашка.

При условие, че телевизора е само с usb 2.0, няма никакъв смисъл. Скоростта на предаване на данни няма да е по-висока.

14.  

15. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от minchai Виж публикацията
    Здравейте,да попитам каква флашка използвате за 3д.Имам от два дена 42ла 691.Купих нова 16гб.usb3 adata ,но телевизора не иска да работи с нея,направо засича.Пуснах една стара от един колега 3д си върви без проблеми.
    По добре използвай HDMI кабел и тв-то ти да е основен монитор.Няма да имаш проблеми.Вградения плеър не изкарва 3Д субове доколкото знам.Не гледам с флашки.

16. Тук е от
    Jan 2014

Здрaвейте . Преди 3 месецa си купих лг42лa660с . Първонaчaлно много ми допaднa телевизорa тъй кaто гледaх 1 месец сaмо цифрови кaнaли. След кaто си прекaрaх нетa кaм тв се зaпочнaхa едни ъпдейти нa софтуер , зaбивaния и тем подобни долу горе ми "хвaнaх чaлъмa" .имaм следните проблеми - телевизорът при гледaне нa онлaйн филми след десетинa минути зaбивa и трябвa дaсе презaреди стрaницaтa и някaв тaкъв бaвеН брaузър aбе голямa мизерия пък уж смaрт тв . Нямaм лaптоп или комп зaтовa нямa кaк дaго свържa с тв и оттaм дa стриймвaм и кaкaв е смисaлa дa свързвaм лaптопa нaли е смaрт тв-то, то по добре дa бях си купил тогaвa обикновенно лсд и някaкaв лaптоп . Товa е първият ми проблем. Тъй кaто имaм вече смaрт тв реших дaси вземa и телефон от който ще могa дaси прaвя мaллко гъзaрийки и си взех ЛГ оптимус Л7 2 . Отнaчaло се свързвaше с усб кaбелa и днес кaто се опитaх дaго свържa пропилях си целия ден дaги рaзчувъркaм двете джaджи . Кaкво ли не опитaх . Когaто ги свържa с усб кaбелa нa тв ми изписвa УСТРОЙСТВОТО МЕСЕ ПОДДЪРЖA ! Явно зa дa се спрaвиш с тaковa нещо трябвa дaси някaв професор . Другия ми проблем - кaто постaвяNFC стикерa мирaкaстa нерaботи немогa дaго издокaрaм товa чудо . Wi fi direkt също не ще дa бaчкa сaмо remote си рaботи добре . Нaпрaво се отврaтих оттмaркaтa нa лг .писaх нa лг сервизния сaйт и сaмо нaвъртaт темaтa и нaкрaя донищо не съм стигнaл . Пък зa кaртинaтa дaне говорим, черното нaпрaво белее. Извинявaм се зa прaвописните грешки от телa видрaскaм и съм нов в форумa ,тaкa че aко темaтa не е зa тук сори . Aко имa някой който може дa ми помогне зa хилядите проблеми ще съм много блaгодaрен .

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

значи аз ще споделя моят опит с LG телевизори (имам 2 броя) и нямам нито един от твоите проблеми . Аз лично гледам VOYO, HBO GO и Eurosport Player и не забелязвам накъсване. Браузерът е достатъчно бърз за ежедневно ползване... друг е въпросът до колко е удобно ползването без допълнителна мишка и клавиатура. До колкото разбирам проблемът ти с LG Optimus - няма как да видиш телефонът си като mass storage device. Аз също не виждам моят Samsung S3, но и не виждам смисъла да го закачам по този начин след като miracast работи перфектно. Качеството на картината и на двата ми телевизора е много добра, но естествено съм си направил собствени настройки в Expert1 и Expert 2. Определено ако намалиш brightness и backlight сивеенето на черният цвят ще изчезне. Изобщо като за начало кажи как е свързан телевизорът към локалната ти мрежа / интернет.
    Този пост е редактиран от emil13; 31-01-14 в 09:14.
    vipp1 одобрява това.

18. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте и поздрави на чудесния форум
    <оля за съвет. Вчера си закупих LG42LА620S (btw в промоция са в момента). Телевизорът много ми допадна, връзката с телефона през миракаст както и LG smartshare работят безотказно.

Имам обаче 2 проблема (на първо четене:

1. Лаптопът ми Lenovo Y580 (fullHD display) като го вържа с HDMI кабел към телевизора, на самия телевизор излиза малко по-голям desktop-a. Т.е. не виждам например иконките долу цели, а само 1/3, както и старт бутона. Това е странно, защото и двата дисплея са full HD и би трябвало да са 1:1. Intel graphics 4000 ми управлява HDMI на лаптопа. Леново в изблик на интелигентност са вързали нвидиата на лаптопа към VGA, а интел графиката към HDMI...
    Възможно ли е проблемът да е от някакви допълнителни настройки или режими (game, cinema), които трябва да променям на самия телевизор?

2. WiDi. Проблемът там е, че въпреки че телевизорът разпознава лаптопа, въпреки успешното сдвояване през WiDi, въпреки, че smartshare-a си работи и филмите се стриймват оттам, не мога да изкарам PC сигнала на телевизора. Стои тъмен TV екрана (без значение дали съм дал primary display, пробвах и clone и extend)

Благодаря и хубав петък на всички!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 113 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе