Страница 27 от 38 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 561

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Някой има ли наблюдения над този телевизор Sony KDL-32S2000 ?
    Ако има нещо по добро за тези пари моля препоръчайте.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

Знае ли някой къде мога да закупя TV LCD Sharp LC32GA8E ili Sharp LC37XD1E?

Търсих почти навсякъде в BG сайтове и не намерих никъде

4. Тук е от
    Dec 2006

Към LUDIA: От къде мога да закупя LC-37GA9E и на каква цена? Какво ти е мнението за LC-37GD9E.?Благодаря предварително!

5. Тук е от
    Dec 2006

Може ли някой да сравни плазма на LG и Panasonic например 42".Става въпрос за нещо хубаво и от двете марки ,т.е. около 2500 - 3000 лв.

6. Тук е от
    Nov 2006

Към PESHO67!
    За мен Панасоника е много по-добрия избор - причини колкото искаш
    - черна, а не сиво-зелена матрица - просто Панасоника има черен цвят;
    - в LG-то има прекалено много екстри /за мен/ - явно е спестено от основните елементи
    и параметри - познат и изпробван търговски трик.
    Притежавам Панасоник 42PV60EH и никак не ми беше трудно да го
    предпочета пред няколкото конкурентни модели на LG.
    Все пак това е само съвет и крайното решение е твое!!!

7. Тук е от
    Dec 2006

Благодаря parvans, но продължавам да се колебая .Съгласен съм за Панасоника , дори в къщи 90 % от ел.уредите ми са Панасоник,но все пак LG тази година са спечелили награда за плазма на 2006-2007 в Европа , а на всичко отгоре и тези екстри/като 80 GB диск ,2 тунера ,картина в картината -LG RZ-42PC1RR/ са много примамливи.А и два съизмерими като параметри TV - например LG RZ-42PC1RR и TH-42PV600E имат голямя разлика в цените - LG-то 2999 lv Панасоника -4499 lv/с пиедестал/. Остава въпроса за качеството на изображението?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте приятелчета, няма да повярвате но можеби 3 часа ми отне да прочета цялата тема от създаването до сега. Твърдо съм си наумил да си взема 26 инчов ел си ди, защото помещението е малко а и имам лимит 1400-1500лв и то ще стане седмицата преди коледа. Незнам обаче нещо съм си втълпил че LG 26LC2R е моя телевизор и струва 1400лв. Най важното за мен е да става за монитор на компютъра и да мога да го ползвам едновременно за компютър и телевизор. Компютъра ми е в едната стая а точно от другата страна на стената ще е телевизора, само пробивам една дупка. Искам да разделя екрана на 2 и да си гледам телевизия и едновременно с оптична мишка и клавиатура да си щъкам, естествено сензорите на мишката и клавиатурата трябва да ги прекарам от другата страна на стената. Проблема е че няма два тунера телевизорчето и два канала едновременно немога да гледам. Въпрос към специалистите- мога ли да гледам на едната половина на екрана канал 1 от кабелната телевизия а на другата половина да гледам БиТиВи ама през компютъра, като предварително съм разделелил кабелната на два кабела-единия влиза в антената а другия в компютъра. другия ми въпрос е към конкретно към ЛУДИЯ, понеже този ШАРП много го хвали, има ли от него 26 инчов да отида да го видя че аз твърдо съм решил да е LG ама ЛУДИЯ ми проми мозъка с тоз ШАРП. Кажете също моля ви от 26 инчовите нещо друго интересно. А и още нещо, има LG 27LC2R който е с 2 HDMI входа, за какво може да се използва втория, щото разликата в цената между двата модела е 150 лв. Пет въпроса задавам едновременно, моля за извинение. Ще съм благодарен ако кажете нещо.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    PESHO67 плазмата на LG е добра за цената си, никой не спори, спечелила е наградата на EISA точно заради многото екстри които предлага, харддиска, 2 та тунера и тн, и все пак добра резолюция, но както казах на pitagor и той потвърди, Панасоника има по добра картина! Оттук си задаваме въпроса, какво ми трябва, телевизор с много екстри и прилична картина, или телевизор с малко екстри и много добра картина? И оттам решаваш какво да си вземеш, при всички положения няма да сбъркаш !
    EISA наградите според мене не винаги са обективни , пример EUROPEAN HT SYSTEM - Samsung HT-XQ100 , е извинявам се , някой слушал ли е как свири системата, ами дори и едно LG T250SC я отнася, камо ли за други, е да, дизайна и е добър, но аз не купувам дизайн а звук.
    Иначе въпроса ти за качеството, ами лесно се проверява, отиваш и виждаш как работят дадените модели, не е сложно, и каквото ти хареса го взимаш
    Успех в избора

11. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте!
    Имам въсможност да си купя телевизорче и се чудя между два модела:
    LG RZ-42PC1RR и PANASONIC TH-42PV60EH

тай те съвет кой от двата да избера и имали още някой модел на същата цена?

Предполагам има писано по този въпрос но нямам достатъчно време че да прочета всичките тези страници. Да но ме разберете.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Здравей miro_vampiro

За Панасоника PV600 - прав си, има чудесна картина, нали аз без малко него да избера. Но има едно леко накъсване на движенията - изглеждат малко сякаш когато в някой филм дават сцена с ретроспекция на забавен кадър - тогава се наблюдава подобно насичане на кадрите. Е, по-леко е, но се вижда. Всъщност твой колега ми обърна внимание на това, иначе нямаше да се сетя да гледам и тази подробност докато избирах.
    Нямам идея как е LG-то в това отношение, как се справя с движението, както и другите марки. Аз сравнявах само с Philips-а и за мен той победи освен с картина - и с гладкостта на движението.
    Та като ще се купува скъп ТВ - да се гледат и тези подробности и ако дразнят - да се търси друго.

Относно плазма или LCD - наскоро показах на един приятел HD клипче с Кристина Агилера, което освен че е с превъзходно качество - има и сцени с много бързи движения. Човека, който е гледал и доста LCD-та каза че нито едно LCD не може да се справи по този начин както плазмите с контраста, цветовете и най-вече - с движенията.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    roumen68 не съм забелязал каквито и да е проблеми с PV600 серията, камо ли накъсване, това означава че на HD сцената с една формула да гледам само накъсани движения, а такова нещо няма изобщо, може да е бил включен някой друг филтър и тн и затова да се е получило такова накъсано движение, няма как иначе
    ПП, кой клип на Агилера имаш на HD?
    neoboss а тебе 2 страници ли те мързи да прочетеш, я виж , тамън последните 2 страници е коментирано по твоя въпрос

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от neoboss
    Здравейте!
    Имам въсможност да си купя телевизорче и се чудя между два модела:
    LG RZ-42PC1RR и PANASONIC TH-42PV60EH

тай те съвет кой от двата да избера и имали още някой модел на същата цена?

Предполагам има писано по този въпрос но нямам достатъчно време че да прочета всичките тези страници. Да но ме разберете.
    Какво те кара да мислиш, че останалите имат повече време, за да го напишат още веднъж? И ти да го прочетеш сдъвкано? Така ли да те разбираме? Може да се предположи, че като нямаш време, значи се занимаваш със сериозен и доходоносен бизнес и имаш тогава пари. Помоли тогава някой от специалистите на ПМ да ти даде платена консултация.

16. Тук е от
    Dec 2006

Момчета защо не отговаряте на мойто питане по горе, сега в крайна сметка съм скромен за 26 инча говоря а като гледам ви вълнуват големите и скъпи модели. Не ме подминавайте моля ви !

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@miro_vampiro,
    Явно PV600 си е чудесна машина, струваща си парите, но накъсването го забелязох осезаемо. Е, както казах - ако не ми бяха обърнали внимание на това - сигурно нямаше и да го забележа, или поне не и в магазина (ако си го бях купил, накъдето отиваха нещата).
    Ако можеш - сложи го до някой Philips и гледай, особено когато има по-големи движещи се обекти. Например разни фигури - правоъгълници и т.н. от заставките при началото на реклами. Движат се на бързи малки стъпки. Това даже може да изглежда като леко художествен ефект, но на мен ми допадна гладкостта при Philips-а.

За клипа: Christina.Aguilera.-.[Ain't.no.other.man.HDTV.720p.xvid.(Live.At.Letterman.16-08-2006)] Много ефектен - тя е с бяла рокля на тъмен фон, има и много бързи движения на танцьорите - направо си е тест за възможностите на ТВ-то

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от boichkata
    Момчета защо не отговаряте на мойто питане по горе, сега в крайна сметка съм скромен за 26 инча говоря а като гледам ви вълнуват големите и скъпи модели. Не ме подминавайте моля ви !
    @boichkata,
    Аз мога само да ти кажа, че при HDTV качество на сигнала, каквото се очаква скоро да навлезе масово - размерите на помещението не трябва да те притесняват. HDTV може да се гледа много от близо. Немислимо близо спрямо старите CRT ТВ-та, където важеше формулата диагонала на екрана x6. Така че не се ограничавай с 26", защото са си много малко. В момента най-предпочитаните размери са 32" и 42", като междинният 37" не е толкова купуван.
    Все пак става въпрос и за пари, но ако можеш - поне се цели към 32"

Edit: ще направя едно сравнение: представи си че си имаш на стената качествен цветен постер с финни детайли. Този постер ако ти е любим - ще ти харесва да си го гледаш по-отблизо, за да виждаш детайлите ясно. Нещо подобно е положението с High Definition. Има толкова детайли, че е жалко да го гледаш на малка площ или пък по-отдалеко. И най-важното - това гледане отблизо на HD не дразни зрението!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 38 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе