Някой има ли наблюдения над този телевизор Sony KDL-32S2000 ?
Ако има нещо по добро за тези пари моля препоръчайте.
Някой има ли наблюдения над този телевизор Sony KDL-32S2000 ?
Ако има нещо по добро за тези пари моля препоръчайте.
Знае ли някой къде мога да закупя TV LCD Sharp LC32GA8E ili Sharp LC37XD1E?
Търсих почти навсякъде в BG сайтове и не намерих никъде![]()
Към LUDIA: От къде мога да закупя LC-37GA9E и на каква цена? Какво ти е мнението за LC-37GD9E.?Благодаря предварително!
Може ли някой да сравни плазма на LG и Panasonic например 42".Става въпрос за нещо хубаво и от двете марки ,т.е. около 2500 - 3000 лв.
Към PESHO67!
За мен Панасоника е много по-добрия избор - причини колкото искаш
- черна, а не сиво-зелена матрица - просто Панасоника има черен цвят;
- в LG-то има прекалено много екстри /за мен/ - явно е спестено от основните елементи
и параметри - познат и изпробван търговски трик.
Притежавам Панасоник 42PV60EH и никак не ми беше трудно да го
предпочета пред няколкото конкурентни модели на LG.
Все пак това е само съвет и крайното решение е твое!!!
Благодаря parvans, но продължавам да се колебая .Съгласен съм за Панасоника , дори в къщи 90 % от ел.уредите ми са Панасоник,но все пак LG тази година са спечелили награда за плазма на 2006-2007 в Европа , а на всичко отгоре и тези екстри/като 80 GB диск ,2 тунера ,картина в картината -LG RZ-42PC1RR/ са много примамливи.А и два съизмерими като параметри TV - например LG RZ-42PC1RR и TH-42PV600E имат голямя разлика в цените - LG-то 2999 lv Панасоника -4499 lv/с пиедестал/. Остава въпроса за качеството на изображението?
Здравейте приятелчета, няма да повярвате но можеби 3 часа ми отне да прочета цялата тема от създаването до сега. Твърдо съм си наумил да си взема 26 инчов ел си ди, защото помещението е малко а и имам лимит 1400-1500лв и то ще стане седмицата преди коледа. Незнам обаче нещо съм си втълпил че LG 26LC2R е моя телевизор и струва 1400лв. Най важното за мен е да става за монитор на компютъра и да мога да го ползвам едновременно за компютър и телевизор. Компютъра ми е в едната стая а точно от другата страна на стената ще е телевизора, само пробивам една дупка. Искам да разделя екрана на 2 и да си гледам телевизия и едновременно с оптична мишка и клавиатура да си щъкам, естествено сензорите на мишката и клавиатурата трябва да ги прекарам от другата страна на стената. Проблема е че няма два тунера телевизорчето и два канала едновременно немога да гледам. Въпрос към специалистите- мога ли да гледам на едната половина на екрана канал 1 от кабелната телевизия а на другата половина да гледам БиТиВи ама през компютъра, като предварително съм разделелил кабелната на два кабела-единия влиза в антената а другия в компютъра. другия ми въпрос е към конкретно към ЛУДИЯ, понеже този ШАРП много го хвали, има ли от него 26 инчов да отида да го видя че аз твърдо съм решил да е LG ама ЛУДИЯ ми проми мозъка с тоз ШАРП. Кажете също моля ви от 26 инчовите нещо друго интересно. А и още нещо, има LG 27LC2R който е с 2 HDMI входа, за какво може да се използва втория, щото разликата в цената между двата модела е 150 лв. Пет въпроса задавам едновременно, моля за извинение. Ще съм благодарен ако кажете нещо.
Здравейте
PESHO67 плазмата на LG е добра за цената си, никой не спори, спечелила е наградата на EISA точно заради многото екстри които предлага, харддиска, 2 та тунера и тн, и все пак добра резолюция, но както казах на pitagor и той потвърди, Панасоника има по добра картина! Оттук си задаваме въпроса, какво ми трябва, телевизор с много екстри и прилична картина, или телевизор с малко екстри и много добра картина? И оттам решаваш какво да си вземеш, при всички положения няма да сбъркаш !
EISA наградите според мене не винаги са обективни , пример EUROPEAN HT SYSTEM - Samsung HT-XQ100 , е извинявам се , някой слушал ли е как свири системата, ами дори и едно LG T250SC я отнася, камо ли за други, е да, дизайна и е добър, но аз не купувам дизайн а звук.
Иначе въпроса ти за качеството, ами лесно се проверява, отиваш и виждаш как работят дадените модели, не е сложно, и каквото ти хареса го взимаш
Успех в избора
Здравейте!
Имам въсможност да си купя телевизорче и се чудя между два модела:
LG RZ-42PC1RR и PANASONIC TH-42PV60EH
тай те съвет кой от двата да избера и имали още някой модел на същата цена?
Предполагам има писано по този въпрос но нямам достатъчно време че да прочета всичките тези страници. Да но ме разберете.
Здравей miro_vampiro
За Панасоника PV600 - прав си, има чудесна картина, нали аз без малко него да избера. Но има едно леко накъсване на движенията - изглеждат малко сякаш когато в някой филм дават сцена с ретроспекция на забавен кадър - тогава се наблюдава подобно насичане на кадрите. Е, по-леко е, но се вижда. Всъщност твой колега ми обърна внимание на това, иначе нямаше да се сетя да гледам и тази подробност докато избирах.
Нямам идея как е LG-то в това отношение, как се справя с движението, както и другите марки. Аз сравнявах само с Philips-а и за мен той победи освен с картина - и с гладкостта на движението.
Та като ще се купува скъп ТВ - да се гледат и тези подробности и ако дразнят - да се търси друго.
Относно плазма или LCD - наскоро показах на един приятел HD клипче с Кристина Агилера, което освен че е с превъзходно качество - има и сцени с много бързи движения. Човека, който е гледал и доста LCD-та каза че нито едно LCD не може да се справи по този начин както плазмите с контраста, цветовете и най-вече - с движенията.
Здравейте
roumen68 не съм забелязал каквито и да е проблеми с PV600 серията, камо ли накъсване, това означава че на HD сцената с една формула да гледам само накъсани движения, а такова нещо няма изобщо, може да е бил включен някой друг филтър и тн и затова да се е получило такова накъсано движение, няма как иначе![]()
ПП, кой клип на Агилера имаш на HD?
neoboss а тебе 2 страници ли те мързи да прочетеш, я виж , тамън последните 2 страници е коментирано по твоя въпрос
Какво те кара да мислиш, че останалите имат повече време, за да го напишат още веднъж? И ти да го прочетеш сдъвкано? Така ли да те разбираме? Може да се предположи, че като нямаш време, значи се занимаваш със сериозен и доходоносен бизнес и имаш тогава пари. Помоли тогава някой от специалистите на ПМ да ти даде платена консултация.Първоначално публикувано от neoboss
Момчета защо не отговаряте на мойто питане по горе, сега в крайна сметка съм скромен за 26 инча говоря а като гледам ви вълнуват големите и скъпи модели. Не ме подминавайте моля ви !
@miro_vampiro,
Явно PV600 си е чудесна машина, струваща си парите, но накъсването го забелязох осезаемо. Е, както казах - ако не ми бяха обърнали внимание на това - сигурно нямаше и да го забележа, или поне не и в магазина (ако си го бях купил, накъдето отиваха нещата).
Ако можеш - сложи го до някой Philips и гледай, особено когато има по-големи движещи се обекти. Например разни фигури - правоъгълници и т.н. от заставките при началото на реклами. Движат се на бързи малки стъпки. Това даже може да изглежда като леко художествен ефект, но на мен ми допадна гладкостта при Philips-а.
За клипа: Christina.Aguilera.-.[Ain't.no.other.man.HDTV.720p.xvid.(Live.At.Letterman.16-08-2006)] Много ефектен - тя е с бяла рокля на тъмен фон, има и много бързи движения на танцьорите - направо си е тест за възможностите на ТВ-то![]()
@boichkata,Първоначално публикувано от boichkata
Аз мога само да ти кажа, че при HDTV качество на сигнала, каквото се очаква скоро да навлезе масово - размерите на помещението не трябва да те притесняват. HDTV може да се гледа много от близо. Немислимо близо спрямо старите CRT ТВ-та, където важеше формулата диагонала на екрана x6. Така че не се ограничавай с 26", защото са си много малко. В момента най-предпочитаните размери са 32" и 42", като междинният 37" не е толкова купуван.
Все пак става въпрос и за пари, но ако можеш - поне се цели към 32"
Edit: ще направя едно сравнение: представи си че си имаш на стената качествен цветен постер с финни детайли. Този постер ако ти е любим - ще ти харесва да си го гледаш по-отблизо, за да виждаш детайлите ясно. Нещо подобно е положението с High Definition. Има толкова детайли, че е жалко да го гледаш на малка площ или пък по-отдалеко. И най-важното - това гледане отблизо на HD не дразни зрението!