Страница 123 от 223 ПърваПърва ... 73113121122123124125133173 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,831 до 1,845 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от smoni
    Здравейте,
    тъкмо бях решил да скоча на 37" и ми обясниха, че за гледане от около 3 метра не ми трябва повече от 32". Препоръчайте ми "най-доброто" 32" за около 3000лв.
    Мерси.
    Аз съм отскоро собственик на LCD Panasonic 32 LX 700. В Техномаркета е 2299 лв и е много добър,на аналогова кабелна съм и картината е чудесна.Тия 3000 лв,дето ги пишеш,ще ти стигнат и за ново ДВД,ако решиш...А иначе Панасоника си има всичко,100-херцов е,и е най-новия на пазара тук...

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Здравейте,
    тъкмо бях решил да скоча на 37" и ми обясниха, че за гледане от около 3 метра не ми трябва повече от 32". Препоръчайте ми "най-доброто" 32" за около 3000лв.
    Мерси.
    Не се излагай и си вземи по-голям размер екран. Вече няколко мои познати си взимат 32" въпреки моите съвети и вече всички се оплакват, че им е малък / екрана /. От 3 м. спокойно се гледа на 37" дори и телевизия.

4. Тук е от
    Mar 2007

Здравейте,
    Мерси.
    братле не се лъжи вземай 37" аз моя го гледам от 2 метра и си е съвсем добре.като го пуснеш в първия момент найстина се шашкаш и си казваш леле много е голям но после даже малък ще ти се стори аз го гледам на булсат и съм много доволен от големината на екрана а и щом женами която нещеше толкова голямо тв сега казва че си е супер и добре че сме го взели така голям, мисля няма спор какво да си вземеш.

5. Тук е от
    Jul 2007

И аз гледам моя 37" ТВ от 3 метра.Супер е, даже започвам да си мисля дали да не бях взел по голям

6. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Модель EYE-LCD5600 (Made In Germany)
    из серии eyevis TFT-LCD с возможностью отображения ТВЧ.

Технические характеристики EYEVIS EYE-LCD5600
    Размер экрана по диагонали ('') 42
    Формат экрана 16:9
    Разрешение (px) - >>>>>>>>> 3840 x 2160 <<<<<<<< (Хайде! Започна се да растат резолюциите!!!)
    Контрастность (:1) 1200
    Яркость (кд/м2) 500
    Видео-входы DVI (цифровой)
    Управляющие входы D-Sub (9 pin) male ("папа") (RC232)
    Угол обзора (o) 176
    Напряжение питания, (В) 100-240
    Потребляемая мощность (Вт) 550
    Глубина х Ширина х Высота, мм 1341x798x130
    Температура (от - до oC) 5-40
    Влажность (от - до %) max 80
    -е по-споко де!Това не е ТВ а профи студиен монитор 56"!
    Резолюцията си му е съмсем нормална (за монитор 56") и е еквивалентна на 9 бр. 19" матрици 16:9 - 1280х720!А има къде , къде по ....от това!!!

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Gentu,
    то е много ясно, че става дума за монитор.
    Тука в темата леко трябва и да купонясваме с по-по-инфо от света на нашите очаквания за другите работи.
    То ако бяхме повечето хлапетии иди дойди, ще си ги дрънкаме емоциите.
    Никой не трябва да взема всичко за непорочна и супер точна информация!
    По-принцип нищо в този наш свят няма даже и 1% гаранция от така обещаваната и очаквана, че като е нова и скъпа ще е 100%-ва.
    Аре наздраве на компанията!

8.  

9. Тук е от
    Mar 2006

Моля ви, препоръчайте ми най-добрия 32" LCD, парите нямат значение в случая. Единственото ограничение е максимум 32"... Дали ще е нормално гледането на телевизия на този LCD от 2.30м разстояние??? Да не се окаже малко голям телевизора, че ще си изям ушите после и мъж ми ще ме линчува ?

Този модел дали наистина е толков хубав, колкото чета из форума: SHARP LC-32RD2E и къде може да се види?
    Благодаря ви!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да gsm13! Убийствена машинка е!!! В София, Пловдив, Варна... и изобщо не си мисли, че е голям този размер 32'.

11. Тук е от
    Apr 2007

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Който се смее последен най................................................................

Цены на 42-дюймовые LCD телевизоры упадут до US $699 к концу года !!!

В прошлом году производители LCD телевизоров пережили резкое падение цен на телевизоры.
    По оценкам источников, в этом году стратегии снижения цен последуют продавцы LCD телевизоров второго ряда.
    К концу года цена на 42-дюймовые LCD TV будет снижена с $1,000 до $699.

Цены на 32-дюймовые LCD телевизоры от продавцов второго ряда также снизятся до $299-399.

Благодаря сниженным ценам, продажи 42- и 32-дюймовых, а также 37-дюймовых LCD телевизоров значительно вырастут.
    Ценовой разрыв между 37-дюймовыми и 42-дюймовыми телевизорами составляет около $200-300.

«Ценовая война» на рынке LCD TV не утихнет и в этом году. Игроки первого и второго ряда столкнутся с трудностями на пути получения прибыли. В 2006 году цены на LCD телевизоры снизились на 30-40%, что привело к снижению прибылей. Возможно, в этом году производителям первого ряда придется распределять больше заказов ODM и OEM производителям и в то же время лучше контролировать затраты на производство, если они планируют увеличить долю на рынке посредством снижения цен.

digitalnews.info

13. Тук е от
    Aug 2007

Както споменах по-горе ще си взема Sharp този weekend.Остава само още един въпрос-цифровата.ITV или Bulsat.Мисля че ITV е по-добра.Помагайте!!!Благодаря.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

аз бих те посъветвал - Цифрова на Естнет(Кебълтел) - за София говоря.
    предимства :
    - не се обвързваш с договор за 1 или 2 години, ако не ти хареса - след 1 месец може да се откажеш.
    - аналоговта също е с добро качество, а заедно с цифровата имат повече програми от ITV или BulsatCom.
    - може безплатно да имаш аналогова телевизия на втори телевизор, което е проблем при ITV или BulsatCom.
    - качеството - според мен е добро(лично мнение, не съм гледал другите)
    - при ITV или BulsatCom трябва да търсиш място на чинията, мисля че не навсякъде се приема иделно.

недостатъци
    - принципно би трябвало качеството на ITV или BulsatCom да е по-добро от цифровата на Естнет.
    - при ITV или BulsatCom може да си избереш пакет, при който да ти идва по-евтино от Естнет
    - незнам къде се намираш, в кой град, с ITV или BulsatCom това не е проблем.

16. Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от mmmiirrr
    Дали не е "лудост" да се дават толкова много пари за 32" тв? Или модела е перфектен и за качеството си парите си заслужават?
    Гледам, че и контраста му е по-добър от на Шарп-а... Разни ревю-та четох, ще отидем и да ги видим тез телевизори... но за момента съвсем се обърках. Не знаех, че има 32" тв за над 3000лв, но явно толкова съм и видяла

Дайте още "идеи" и напътствия, моля ви!

П.П. Все още сме на кабеларката местна, решили сме скоро да минаване на цифрова телевизия... да видим само кога

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ами gsm13 ти си го избрала най-правилния модел за момента! Не виждам смисъл за съмнение. Иди и го виж как работи и ще разбереш, че избора ти ще е най-добрия! ... разбира се говорим само и единствено за 32RD2.

P.S. Имаш и още една добра възможност: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09029754
    http://www.toshiba.de/consumer/conte..._13_id4_5.aspx

18. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    аз бих те посъветвал - Цифрова на Естнет(Кебълтел) - за София говоря.
    предимства :
    - не се обвързваш с договор за 1 или 2 години, ако не ти хареса - след 1 месец може да се откажеш.
    Това не е вярно. За цифровата ти договорът е една година като получаваш DVB-то безплатно за ползване.
    Цялото удоволствие излиза 24 лв. на месец или 19+5, но (18+) каналите ги нямаш. Трябва да си платиш допълнително. Ако искаш да ги гледаш след полунощ, превключваш от дистанционното на аналоговата и си ги гледаш.

Oстаналото е вярно. Качеството на цифровата кабелна е същото като на ефирната цифрова, както бях писал по-рано.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе