бихте ли сравни ли SHARP LC 46 XL1E и SONY KDL 46X3000 имате ли идея за цените им и дали вече се продават у нас ,къде може да се купи на наи-добра цена
бихте ли сравни ли SHARP LC 46 XL1E и SONY KDL 46X3000 имате ли идея за цените им и дали вече се продават у нас ,къде може да се купи на наи-добра цена
mano_chao - не се претеснявай за гланцовите рамки. При мен и тв-то 37' и монитора ми 19' са с огледално-гланцово покритие на самата матрица та няма никакви отблясъци а напротив много по-добра е картината, та ти за гланцовите рамки, нямаш проблем никакъв!!!
plkochev,
Пробвай по висока честота,с коаксиалният кабел.Вероятно TV out се намира до TV in,през който ти идва сигнала от чинията.След като направиш тази връзка ,изключи скарта,за да не си влияят.
ludiq moje li edin savet?iskam da si kupq 32" lcd tv. sharp 32SA1E.1200-za realen kontrast li govorim.preporu4ai mi nqkoi sharp 32" do 1500lv.
mitrez - все още живеем в БЪЛГАРИЯ, говорим и пишем на БЪЛГАРСКИ!
Не те разбирам момче!!!![]()
Още ги няма в България.Предполагаема цена над 5500лв.Първоначално публикувано от sesese
lazarus18, още от миналата година XD1E серията 46 и 42", тази година RD2 серията е с 1800:1, XL серията е с 2000:1, а HD серията с 3000:1. По принцип много зависи как се мери контратста, доста по-назад в темата някой беше дал линк точно за това как фирмите си мерят онтрастите и т.н., но аз реално това което съм виждал досега по ТВ написано винаги е била 5:1 динамичен:панелен.
mitrez. пиши на кирилица!!! Инак не си заслужава да се дават 1200 лева за модел който струва 1080 лева и по-малко. Ако не си ограничен от парите си вземи AD5E, ако са проблем взимай SA. И мдам с 1200 панелен контраст са и двата модела.
sesese, няма го в момента XL в БГ, чката доставки края на август, а за 46Х3000 нямам инфо. Но определно ще са над 6000 лева и двата.
Контраст 100 000:1 от Sharp ! http://www.cdrinfo.com/Sections/News...x?NewsId=21212
n8852,
няма ли да се влоши качеството на звука и картината през коаксиалния кабел и как става вдигането на честотата?Сега се сещам че и когато бях на обикновенна кабелна ТВ пак имаше назъбване на картината.
Взимам си бележка за кирилицата.LUDIA благодаря.Напълно ти се доверявам.От това което прочетох съм сигурен че няма да ме подведеж.AD5E модела на sharp доколкото съм информиран е под 1500лв.Това ли е наи доброто за тези пари?Говорим за 32".Благодаря!
п.п.И от къде да си го купя?
Мерси ceco7.Ще се радвам да чуя и твоето мнение по въпроса за най-подходящото lcd 32" до 1500лв.Много съм бос на тая тема.
mitrez,добар вариант е и PHILIPS PFL5332 и LG LC51 все нови модели с добри показатели вместващи се в твоя бюджет
Здравейте,може ли някой да ми каже какъв размер лсд да си взема ,при условие , че ще го гледам от 3:3.5 метра. Има ли някакъв стандарт за разстояние и размер на екрана?