Страница 178 от 223 ПърваПърва ... 128168176177178179180188 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,656 до 2,670 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Добре де плазма та плазма ,на никой ли не му пречи това мигане като на 50 Hz CRT TV .
    Не съм гледал само новите модели на PIONEER .

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Joret0
    Добре де плазма та плазма ,на никой ли не му пречи това мигане като на 50 Hz CRT TV .
    Не съм гледал само новите модели на PIONEER .
    Вече има и модели със 100 херца и определено това мигане е по-добре от мазането на ЛСД-то.
    А и дори без тази ектра не мисля, че е голям проблем при гледане на видео. Само при статични, равномерни изображения се забелязва.

4. Тук е от
    Oct 2007

Колега 50-те Hz-а на,CRT,LCD и Plazma според мене изобщо нямат място за сравнение, както казва lazarus18 100 херцовите плазми почти нямат трептене, ако някой много упорит се захване да чопли със сигурност ще види трептене, моя го гледам от 3м. и не забелязвам нищо, не ме боли глава и не ми се изморяват очите, ако това те притеснява

5. Тук е от
    Aug 2007

изненадата от днес- човърках си по цифровият тунер на LCD и открих 4 HD канала-pro 7;sat 1;anixe HD;astraHD-това е демо канал .Пробвах да ги намеря чрез тяхното устройство но нищо ,естествено се обадих в Cabletel -казаха ми че нямат информация за такива канали но ми честитиха новата придобивка-ако някой е на Същият оператор и TV му има такъв тунер нека ги потърси

6. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Браво най накрая някой от БГ операторите да ни вкара в новата ера на телевизията ,надявам се и другите няма да изостанат.Сподели впечатления от качеството сигурно 46" започва да става малък .ТВ-то да ли ти инфо с каква резолюция получаваш сигнала.

7. Тук е от
    Nov 2007

И все пак няма ли да ми препоръчате модел или марка?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

mrik Най на кратко аз ,ако трябваше да взимам за 1899лв. PHILIPS 32PFL7762 или SHARP 37AD5,PHILIPS 37PFL5322(1999лв)

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

sesese,
    Да ти е честита новата придобивка.
    Като се поокопитиш от възприятията,драсни няколко реда впечатления.

11. Тук е от
    Aug 2007

докато гледам тестовият канал си мисля че на това качество зи заслужава да се гледа само на голям екран
    естествено дават реклами на HD Premiere и HD Discovery уникални кадри от света
    и си се наслаждавах все едно най-интересното нещо насвета даваха
    за другите канали, разбираш че на всички немски говорителки кожите са с бръчки и дупки като кратери
    надявам се скоро да пуснат цял пакет с HD програми -заслужава си

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Днеска пообиколих магазините на конкурентите и се загледах в новите Х модели на Сони. Първоначално, се загледах и много ми хареса това което видяхм черно има, бяло много добро, никакви пропуски през матрицата на светлина и на ХД сигнал от Blu Ray на Сони, филма наистина изглеждаше мега добре. Но пообиколих малко магазина(става дума за ТП Варна) и се загледах внимателно отблизо, малко по късно същият модел го имаше сложен на ХД сигнал но в отдделението за Hi Fi. Та лично за мен аз отново си ги хванах в изфънак сони и номерцата на ИВАНЧО ТАРИКАТКОВ. Първо за отя 16 000:1 динамичен контраст за да го постигнат са ползвали Кристалните покрития за LCD от които много добре знаем, че реално лъжат окото за по-добър контраст, но най-вече отразяват светлината. И второто, което ми направи впечатление, е че отново са на 8мс. Ама не се научиха, че 8 мс. g to g си е малко в повечето случай. Значи точно това го забелязах на рекламата на Моторсторм първо, където хтлмовете се замазваха и воторо където най-добре се видя, беше не една ХД реклама с двама скейтбордиста. Там на блисък план никакъв проблем, но като се отдалечеше камерата от тях на 3-4 метра и те почнеха да си правят намера се вижда много добре как се мажи образа около техните фанелки(единият с оранжева, другият с ярко червена). Инак са са постарали и наистина първоначалното впечатление за един човек които не разбира, че и за такива дето уж разбираме ;-) е много добро, но после като се вгледа и знае какво да търси се виждат дребните им пропуски, които лично мен ме дразнят. После в ТМ го гледах същият модел 40Х3000 със GHOST RYDER филми, имаше леко червенее в кожните тонове, но това го отдавам на пуснатата опция за подобрени цветове.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

@LUDIA имаш ли представа дали ще има 46" версия на Т-серията на SONY и кога със SAMSUNG ще минат на "стандартните" матрици 42"/47" ?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Не може да се отрече, че новата Х серия е много добра, но това замазване и аз го забелязах. Чудя ся как може да направят толкова добър телевизор и в същото време да го осерат с това замазване. Малко останах разочарован от това като фен на марката, иначе като цяло пак казвам телевизора е добър.

16. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

С такава матрица толкова, физиката не можеш да я излъжеш.
    Всеки модел си има някакви недостатъци, но ако не ставаш
    маниак и не се вглеждаш само да ги забележиш, няма да те дразнят.
    С това светло чувство отидох до ТМ да видя Panasonic 37LZD70 -
    великолепен телевизор, но къса безобразно на панорамите и на
    движението на камерата. Е как да го вземеш!
    И добре, че се навиха да ми пуснат едно ДВД, иначе на това, което
    въртят постоянно, нищо не може да се види.
    След това гледах 46Х3500 и 46W3000, на рекламното филмче на Сони
    изглеждат перфектно, но като се загледаш по внимателно насича и
    има смиринг при пуснат motion flow. Хубави телевизори са, но за тези
    пари бих искал да са без забележки.
    Пред мен двама кленти си купиха D3000, явно се бяха навили да ги вземат.
    На цифровата на Cabletel изглеждаха ужасно, въобще не ставаха за гледане.
    Засега чакаме ИСУ да внесат Х20 и XL2, новите тошиби, никой не се сеща да ги докара.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от sesese
    докато гледам тестовият канал си мисля че на това качество зи заслужава да се гледа само на голям екран
    естествено дават реклами на HD Premiere и HD Discovery уникални кадри от света
    и си се наслаждавах все едно най-интересното нещо насвета даваха
    за другите канали, разбираш че на всички немски говорителки кожите са с бръчки и дупки като кратери
    надявам се скоро да пуснат цял пакет с HD програми -заслужава си
    Много странно, че никой от Кейбъл Тел не знае за това излъчване. Можеш ли да кажеш някакви параметри на каналите. Транспондер, честоти и тн.

18. Тук е от
    Aug 2007

не мога да кажа нищо и аз звънях и на мен ми казаха същото
    просто тунера ги намери тези канали

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе