miro_vampiro, LUDIA, имате ли идея дали разликте между-Philips 32PF5331 и Philips 32PF3321 са съществени и всъщност какви са, защото не съм много на "ти" с техниката ?
miro_vampiro, LUDIA, имате ли идея дали разликте между-Philips 32PF5331 и Philips 32PF3321 са съществени и всъщност какви са, защото не съм много на "ти" с техниката ?
От къде купихте Toshiba 37C3000P???
верно изглежда много добре тая тошиба но нещо е много странен модел не се намира много в гуглето
да не би да има и друго име я кажи от къде си я купил найстина?
разкажи нещо за нея като впечатления при кабелна при двд при хай дефинишън как се представя как са цветовете и детайлите, добре ли се вижда черното. аз имам тошиба лаптоп и екарана ми е трубарайт и е жесток но не намерих сносен такъв телевизор а този изглежда задоволително особенно за 2000лв. ако можеш направи някоя снимка и т.н.
видях го в техномаркет всъшност http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027014
Здравейте, купих си 32PFL7332 и се опитвам да го свържа през DVI-HDMI кабел с лаптопа неуспешно, сменях драйвери на видео картата(Х700) с последните, пробвах различни резоюции ,но не става. Днес отидох в Техномаркет с лаптопа и кабела, бяха любезни да опитаме и там. Оказа се че тази връзка не работи на нито един Филипс дори модели от 4-5000лв. Закачихме едно Сони бравиа и веднага в Каталист-а ми изкочи меню ДВИ в което имаше модела на Сони-то и се свързахме безпроблемно. Обратно на Филипсите, но пак безрезултатно. Някой има ли идея как да реша проблема. В упътването пише че и аудиото трябвало да вържа през Coaxial но имам само Toslink, мислите ли, че от това би следвало да произхожда проблема.
dmad: лаптопа ти има DVI или чрез някакъв външен тунер/видеокарта пробваш. Питам защото и аз имам същият модел ТВ, но все още не съм го пробвал, а лаптопа ми няма DVI и чух, че имало външен USB ТВ тунер или някаква външна USB видео карта с такъв изход?
Пробва ли да сложиш последния firmware? Пишеше нещо за DVI-HDMI връзката?
Видеокартата на лаптопа има DVI (radeon x700)
За тези които ме питаха за TOSHIBA 37C3000P ето едно линкче с възможно най-много характеристики:
http://www.klausgarde.dk/p5835.asp
И снимка:
Продава се в Техномаркет на цена от 2099 лв.
харектеритиките ги прочетох но аз питам за твойте лични впечатления като качество на образа като цветове и т.н ако има време направи нещо като ревю на телевизора. мерси предварително
Да ще напиша всичките ми впечетления, но искам още една вечер да се занимавам с него за да съм напълно опимален. Така че за утре вечер ще гледам да съм готов.![]()
Днес бях Техномаркет и разглеждах най вече Philips 32PF5331, защото ми харесва а също така съм повлиян от прочетеното във форума, но консултанта сериозно се постара да ме разубеждава да не купувам LCD-TFT телевизор, според него независимо че вкъщи съм на "Булсат ком" няма начин да гледам телевизия с добро качество.
Моля за вашите коментари !!!
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024180
sotirsotirov: не е лош, но контраста ми се струва малко. Sharp имат НЕдинамичен контраст 800-1000, и динамичен над 4000, а този с динамичен е 1600. Доста малко е според мен, но е важно дали ти харесва на таб. Липсват и доста глезотии - Dynamic motion ... с аил
seeker, честита покупка, но ме разсмиваш леко. Не върви такива детски заключения. Какъв беше сигнала който се подаваше, на LCD-то, коеото казваш че имало опашка като халеевата комета. Същият сигнал подаваше ли се към плазма. Много пъти съм писал, че ако е много лош сигнала, няма значка дали е LCD или Plasma и двата дават еднакво гаден образ. Едното маже като за световно, другото яко пикселизира образа, че и маже.
sotirsotirov, от година и нещо не получавам на Филипс LCD-та, мисля че и преди съм го писал. Остава само колегата. Онава изказване на консултанта от техномаркета е меко казано, непрофесионално, да не казвам олигофренско ама аде.
Колеги, да ви се похваля. От около седмица съм собственик на Philips 32PFL7332. Ами какво да кажа, доволен съм. Работи неочаквано добре на кабелна телевизия. Може би сигналът при мен е добър. Вчера си играх да изкарам образ от компютъра. При мен се получи. Видео картата ми е Radeon 9200, с DVI изход. С един кабел DVI - HDMI работата стана. Само трябва да се внимава резолюцията да не бъде по-висока от 1024 / 768. Телевизорът не поддържа по-висока от тази резолюция. Аз какво направих - замъкнах компютъра до телевизора. Преди това му бях задал резолюция 1024 / 768. Включих там мишка, клавиатура и кабела DVI - HDMI. Пуснах апаратурата и всичко стана от раз. Трябва да отбележа, че монитора на компютъра не беше включен - само телевизора. Изгледах един филм - образът беше много добър.
След това пробвах и с едновременно включени монитор и телевизор към видео картата. Е, в този случай изгря само монитора. Телевизорът ме гледаше с един убийствен син цвят. Може би трябваше да си поиграя с настройките на видео картата, но не ми се занимаваше повече.
Ами за сега - това е. В заключение мога да кажа, че не съжалявам за избора си.
joro1:javascript:void(0);
Ole
acho_pacho, извинявай, но не разбрах съобщението ти. Би ли пояснил.