Страница 32 от 223 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Ако искаш попрочети малко какво е писал Miro_Vampiro по вапроса, но ако нямаш време ще ти го спестя: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020053 телевизора е СТРАХОТЕН, но забелязвам че е излязъл вече и модел от новата серия PV70: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026969 Ако Miro_Vampiro вече го е тествал, Моля да сподели как се държи(едва ли ще е по-зле) и какви са разликите с предишния!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от seeker
    Извинете, че се различавам от всеобщото мнение в този форум, че LCD е по добар избор за TV! Аз се колебая каква 42" плазма да се взема, с по високата резоляция де! Много ми хвалят Pioneer PDP4270XA - цена 3995 лв., но аз се колебаия с какво е по добра от другите плазми по около 2000 лв. И въобще някои може ли да ми препорача разумният компромис цена-качество! Благодаря предварително!
    С нищо не е по-добър. Дори по светосвните форума не се изказват много ласкаво за него.
    Трябва да си луд фен на марката за да се изръсиш с толкова пари.
    И изобщо не съм съгласен, че всеобщото мнение във този форум е за превъзходство на LCD.
    Въж тези 2 Панасоника, които ти е писал seeker. Те са и моя избор./ не че това значи нещо де/

Виж и тази тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,31269.0.html

4. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    MP3 Плейър Sony NW-E002
    512 MB вградена памет, MP3, WMA, ATRAC 3 възпроизвеждане, 1 редов OLED дисплей, Еквалайзер, Li-Ion батерия, USB 2.0.ЕДИНСТВЕНО ТОВА НАМЕРИХ.Май ще трябва да почакаме за по големи размери.

Имах предвид TV LCD със диодна подсветка. Някъде четох, че във всички нови модели на сони/които м/у другото се насочват изцяло към LCD-та/ заместват луминисцентите лапми със светодиоди, което значително ще намали консумацията и топлоотделянето.
    Та питането ми беше някой знае дали има модели вече в БГ такива.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    teddo естествено че съм тествал новия панасоник V70
    разликата спрямо PV60
    ново меню, повече ми харесва определено, по добре са подредени менютата като цяло, доволен съм
    нов дизайн, не е зле, черен е на цвят
    V-Real 2 процесор, спрямо V-Real при PV60, разлика не видях , но може и да има някаква
    Като картина и цветове и тн, като PV60
    Тоест, това е един добър нов модел, който не отстъпва на PV60, а може и да е по добър, времето ще покаже

6. Тук е от
    Mar 2007

Някой знаели каде е магазина на миро вампиро, да ида да си купя един Панасоник и да се приключва?

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от seeker
    Някой знаели каде е магазина на миро вампиро, да ида да си купя един Панасоник и да се приключва?
    Пиши му РМ и се разберете.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    ако миро имаше магазин, ехее, щеше да е доволен
    Пиши ми на лична да ти кажа къде

10. Member
    Тук е от
    Jan 2007

zizu аз пък четох някъде че samsung правят подобна технология(FED) на основата на въглеродни нано тръби,която ще замества въпросните лампи,но мисля,че се разработва още.Това ще е по евтина технология,която замества скъпо струващите лампи(30-40% от цената на lcd tv)

11. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    teddo естествено че съм тествал новия панасоник V70
    разликата спрямо PV60
    ново меню, повече ми харесва определено, по добре са подредени менютата като цяло, доволен съм
    нов дизайн, не е зле, черен е на цвят
    V-Real 2 процесор, спрямо V-Real при PV60, разлика не видях , но може и да има някаква
    Като картина и цветове и тн, като PV60
    Тоест, това е един добър нов модел, който не отстъпва на PV60, а може и да е по добър, времето ще покаже
    A звука как е - има ли подобрение? Това не че е особено важно, т.к. за да усетиш пълна наслада от гледката си трябва едно допълнение - добър многоканален звук, ама все пак да питам .
    Имаш ли идея, кога може да очакваме FULL HD плазмите 42,50,58? http://www.plasmareview.fr/image/pan...crans_2007.pdf
    Имам и един друг малко страничен въпрос-как стои въпроса със стойка за стена? Предлагате ли такава, скъпа ли е и труден ли е монтажа?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

teddo, звука е подобрен значително. Това е по мнение на английските форуми. Аз в Техномаркет не мога да преценя.
    Стойката за стена ме интересуваше и мен доста, че вече бях нагласил нещата за PV60, и дефакто се ползва една и съща стойка като със стария модел. Струва около 80 лв. Монтажа не е труден ако стената ти не е червена тухла както при мен.

13. Тук е от
    Mar 2007

Някой ако иска инфо за 37LER2 LG тук има доста на английски е по принцип темата е за 32 инчовия но един тип си купува 37 и от там започва епопеята
    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=445498
    реално погледнато за тия пари май няма по-добър 37 инчов телевизор било то плазмен или лцд говоря за сумата 1800лв. или се лъжа? angel

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    teddo ами не съм му обърнал внимание на звука, но както казва lazarus18 е добър
    ВЪпреки че аз си имам ресивър, колони, така че звук от телевизора рядко ще пускам ако си го взема !
    Иначе стойките за стена, най евтините са по 50 - 60 лв, вече марковите от 80 до 120 лв, като тази за 120 лв(италианска е) има и нагласяне на ъгъла на гледане нагоре и надолу до 30 градуса.
    По принцип всички стойки стават на всички телевизори просто защото са направени максимално универсални, за монтаж се изисква солидна стена. Аз много бих внимавал особено с новото строителство където има повече итонг и тн
    Иначе за full HD плазмите, не знам и аз, в момента нямаше на път други модели на панасоник освен този, но пак ще хвърля едно око

16. Тук е от
    Mar 2007

Отидох вчера (петък) в магазина на Техномаркет на Цариградско шосе, но там продавач консултантите бяха много неучтиви (незайнтересувани), реших, че няма да си купя телевизора от тях. Отидох веднага след това в Техномаркет в малкия МОЛ на Хемус, там момчето на телевизорите беше много учтиво и добронамерено, управителят на магазина сащо и си купих Panasinic PV70 и ми го докараха до нас след два часа - безплатно. Всичко беше о.к., а телевизора е супер и много ми харесва. Аз много избирах и сам ходил във всички големи магазини, но благодарение на препоръката на miro_vampiro и на другите момчета от форума направих правилният избор. Препорачвам Panasinic PV70 на всички които се колебаят и за момента забравете за LCD телевизорите по натам ще видим! За сега според мен изобщо не стават за гледане на телевизия, за монитор на копютър стават! Поискайте да ви пуснат Български фудболен мач на LCD телевизор и ще разберете защо, топката е като Халеевата комета, има опашка!!!!!!!!

17. Тук е от
    Mar 2007

За сотйка, аз си купих Vogel's EFW 6345. Скъпа е, струва 440 лв., но може да се изтеглия на пред и да се завърта телевизора на 90 градуса, което за мен беше важно!

EFW 6345

Flexibility and freedom of movement are the key benefits of the EFW 6345, as you can tilt and turn your screen any way you want for an optimal viewing experience. Don’t worry about damaging your screen or wall, either as the EFW 6345 features Vogel’s unique Screen Protection System (SPSTM) to protect both screen and wall.

Product Information
    Article model code EFW 6345
    Product line Evolution

Logistics
    Net weight 12.5 kg (27.63 lbs)

Specifications
    Min. size - LCD / Plasma 31 " (78.88 cm, 788.80 mm)
    Max. size - LCD / Plasma 42 " (106.87 cm, 1,068.70 mm)
    Min. weight - LCD / Plasma 15 kg (33.15 lbs)
    Serie - LCD / Plasma 6000 Series
    Amount of appliances - LCD / Plasma 1
    Packaging Box
    Main Color Silver/Anthracite
    Interface height - LCD / Plasma 477 mm (18.75 ")
    Interface width - LCD / Plasma 717 mm (28.18 ")
    Turn 120 °
    Tilt 30 °
    Min. distance to the wall 98 mm (3.85 ")
    Max. distance to the wall 600 mm (23.58 ")
    Number of pivot points 1
    SMM™ (Smart Movement Mechanism) Yes
    CIS® Yes
    AdvanCIS™ Yes
    SPS™ (Screen Protection System) Yes
    Steel frame No
    Max. weight - LCD / Plasma 45 kg (99.45 lbs)

Certificates
    TЬV Certificate number 60013207
    Guarantee 10 year

Product Information
    EAN Code Product 8712285309021
    EAN Code outer box 8712285309038

18. Тук е от
    Feb 2007

И аз най-накрая се обзаведох. Взех си Toshiba 37C3000P и съм мноооого довелен. 5000 динамичен контраст, много богато меню, кабелната се вижда супер, дизайна му невероятен, има много входове като HDMI са два, пише Asembled in UK. Цветовете и контрастноста ми харесват много, като искам да поясня че съм гледал още доста телевизори и имам база за сравнение. Струва само 2099 лв. и може би за тази цена няма по-добро от това което аз гледах.
    Ако някой има въпроси относно моделчето да пита с удоволствие ще споделя.

п.с. Искам да благодаря на всички, от които научих доста в този форум и определено не сбърках в решението си и успех на тези които все още се чудят!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 223 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе