Страница 91 от 223 ПърваПърва ... 41818990919293101141 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от mmmiirrr
    Lio76 честито сас здраве да си го гледаш
    пробва ли го като монитор на компа,изпалва ли се екрана или е 1024x768,има ли и каква разлика между VGA и HDMI входове
    хдми кабел нямам още а иначе като го пусна на 1024x768 през пц входа трябва от дистанционното да дам разпъване на картината за да изпълни екрана но иначе добре се вижда но пак казвам трепетене се получава като фона се мести което е малко неприятно а при теб имали го това нещо?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Без да сам разбирач в момента на пазара цена качество модели на 32 са PHISIPS 32PFL7332/12,LG 32LB2,Panasonic 32LX70,SHARP 32RD2 може да ги разгледаш.
    lio76 браво за тези пари може да би е най доброто за момента.Това насичане не трябва да те притеснява има го при всички телевизори,освен при коментираните 100HZ изпълнения ,които компенсират част от загубата на кадри,въпреки,че 100-те HZ се коментират по различен начин.В твоя случай времето за реакция няма нищо общо.

4. Тук е от
    Mar 2007

а немога ли да го излъжа някакси неговата ма0----
    а момчета каво мислите за това домашно кино HTS-3115/12 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024017 да ходя ли да го вземам утре? или да давам още пари за панасоник някой

5. Тук е от
    Jun 2007

колеги, днес си купих кабел hdmi-dvi с шарп 37sa1e съм, и не може да го разпъне на 130... х 768 ами го събира в средата, а като го дам на 12... х 7... си го разпъва даже и повече, видеото ми е 9550 радеон, и това е много тъпо, няма я онази опция като при режм телевизор-панорама или нещо такова, посетете как да оправя нещата, че днес цял ден се бъзикам и ми изтекоха очите пред телевизора.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

weswes, няма ШАрп с IPS матрица, ако си чел преди сота вече постове съм показал с каква матрица са. Шарп работят само тяхната си ASV-advanced super view black tft.
    lazarus18, не знам как ги гледаш тея 50Хц ТВ-и, но 100 Хц са си 100Хц и толкова. Друг е въпроса, че в повечето пъти не са 100 ами 75 или 80 Хц. Продавал съм и продавам все още някакви кинескопи, но мога да ти кажа че след 2-3 минутно гледане от 1 метър на 29 50Хц почва да ме боли главата. Но както и да е отварихме тема дето не е и тука мястото, така че предлагам да спрем да говорим за 100Хц CRT и да се придържаме към името на темата.
    bright, ами какво да кажа, не знам с каква матрица е(не вярвам да е IPS), но не ми харесва. Няма Пановрама за гледане на 4:3, пак си е малък контраста, кво да кажа СТАВА и толкова.
    Така след малко забавяне вчера получих 32AD5E и 32RD2E. Онзи ден пък получих 32D3000. Наредбата е 32RD и до него 32D3000. След бурзо зглобка на стойките и на двата ТВ на Шарп, се оказа че РД2Е е по-тежък с 2-3 кила най-малко от АД5Е. Както и да е поставих ги там където им е мястото, настройх ги на нашта ефирна ТВ - и и ма забучих по едни чинчове с компонентен сигнал от един HD Generator. Първоначално имаше минимални разлики, но когато пусна едно от рекламните филмчета на ICE AGE 2 няма да кажа какво се получи. Падна ми ченето хора, няма такъв ТВ-р ебахти има за какво да си ги искат 2400 лева за РД2Е тея пари. Не съм виждал по-жива и отчетлива картина при LCD. До него Сонито беше като посрано малко дето пред голям батко. Хора СОНИ не могат да правят ТВ-и и толкова обеждавам се за кой ли път. НЯмат фокус тия техните LCD-а, не знам какво ги правят ама са мега зле. Освен отва нямат бяло, а имат бяло-жълтеникав оттенък на бялото. Той АД5Е модела го убива в тоя параграф. Определно Шарп тоя път са свършили прекразна работа. Там преди няколко странички имаше постната старничка с тестове на различни ТВ и там най-много хвалеха 32D3000, мога да кажа че са в ГОЛЯМА ГРЕШКА и толкова, както там отбелязах, тестват различни ТВ-и отделно един от друг и всеки път различни хора, не е обективно. Ако бяха сложили 2-а ТВ един до друг щяха друго да приказват. Един е извода ако не търсите специално кабелният тунер на 32Д3000, то избора е един SHARP LC-32RD2E. СОни sucks, SHARP rulezzzzzzzz
    Който не вярва ми идва на гости в магазина и му показвам наживо за какво иде реч. Незнам как се оправят в другите магазини колегите и как ги излагат, но разликата е очеизвадна.
    П.С. Може малко да звуча като soon, но определно ТВ-то кърти мивки и лепи плочки. Единствено подобен образ съм виждал на 40" 9831 модел на филипс, но това тука го надминава. И знаете ли кое е най-интересното точно в анимацията се вижда огромната разлика межу различните концепции на различните фирми. А както знаем анимацията се ползва за обратното, т.е. да замазва дефектите по разни ТВ-и и да ги прави да изглеждат почти еднакви.

7. Тук е от
    Mar 2007

LUDIA кажи някой трик да махнем това трептене от 37са1е или как се влиза с сервизно меню да си поиграем с него
    и друго немога да проумея как едно лж ле2р може да подържа през пц входа максималната резолюция на екрана при 60 херца а тоя шарп дето е уж по добър неможе повече от 1024 да го --- в шарпа

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Вярвайте на LUDIA ! Това е самата истина за RD2!!! Преди известно време писах за мой познат, който си го купи преди вноса в страната. При почерпката гледах картината и невярвах на очите си. След тестовете минахме на едно филмче в компресация HD.x264.720. Ами след това гледане вече нищо не искам да видя! Не прекалявам в оценката си. Успех на ШАРП! ... и честито на всеки собственик с това чуденце на визуализацията!

10. Тук е от
    Apr 2007

а дали същите суперлативи могат да се кажат и за 37" вариант на RD2E ? Някой виждал ли го е на живо?

11. Тук е от
    May 2007

LUDIA, пиши като получите 42" RD2E, и дано си заслужава чакането!

12. Тук е от
    May 2007

LUDIA на какви настройки ги сравни двата телевизора?Не мога да повярвам са тази липса на фокус на Сонито-това не е тръба и ако си е на неговата резолюция не може да не е на фокус!
    mano_chao гледам,че параметрите на матриците на 32" и 37" са еднакви,докато на 42" са с по-лоши.Има по-лош контраст и бързодействие.Дано видимо да няма голяма разлика.

13. Тук е от
    Mar 2007

Някой, ако се интересува за плановете на Sharp относно 10G - http://www.3dnews.ru/news/sharp_opre...ek_10g-265932/

LUDIA, колко е цената на RD2E 37" ?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от rudy
    аз съм с 100Хз Филипс 29" и знам че има разлика при такъв размер на екрана на СРТ
    Приятельо не сравнявай 50Hz със 100Hz CRT и същите такива при LCD.
    При CRT-то трептенето изчезва при 100Hz и е доста по-добре особено за такъв размер.
    Докато при LCD-то вече чрез постигането на 100Hz се цели намаляне на замазването на образа.
    Аз смятам че за момента тези 100Hz не знам колко помагат и колко не. Ама определено предпочитам FullHD което не е 100Hz, от колкото обикновенно 100Hz-ово HD.

16. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

LUDIA според теб 32D3000 е пълен боклук. А аз прединяколко седмици го видях в ТМ-Варна и картината си му беше супер. Да не би бройката която си пробвал да е нещо куца. Преди време говореше че Сони държали високи цени заради марката. А сега нищо не казваш за Шарп те на какво основание държат вече цени като Сони. Ясно е че секи има предпочитание към дадена марка ама така да се оплюва всейзвестна марка него разбирам, а и тука става въпрос за флагмана им 32" а не за някой ефтин модел. А изказването че Сони не можели да правят ТВ това вече е капака на всичко. В цялата тема не видях един път да се говори за лош модел на Шарп мисля че на всички им е ясно че перфектни неща няма но явно при марката Шарп е обратното. И как става този номер когато пишат за Сони ревю не е обективно когато пишат за Шарп е обективно. Аз си мисля че дори Сони да почнат да ползват матриците на Шарп пак няма да ги харесаш. Но понеже каза че нямал бяло реших да видя моя как се справя с предаването му, ами просто няма никакъв жълтеникъв отенък. А знаеш че моя е предходния модел за това се съмнявам новия да е по зле. На мен примерно в Шарп не ми харесва изобщо как е направено менюто на телевизора и дистанционното се едно гледам Елит. Но има хора които не ги вълнува това ами нещо друго. Не отричам че Шарп могат да правят телевизори но по някога е възможно и някой друг да изкара добър модел било то SONY, LG, Philips и др. Надявам се да не съм те засегнал по някакъв начин това е само коментар на казаното от теб. Досега винаги си писъл беспристрастно. Но в момента ми се струва че си пристрастен към марката.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2004

ами в ревютата казват че при 100Хз на Шарпа, при движещи се обекти се получават дефекти при контурите, явно апроксимацията не смогва при бързо движение, това изчезва при изключване на 100Хз
    аз се бях замислил за 40Д3000 ама ще си карам на 29" Филипс, явно много е калпаво това Сони

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

TODD - досега евтино хубаво не съм срещал, камо ли пък тотално последен модел предлаган с неговите постижения на по-ниска цена! Това за по-ниските цените и съвършенното качество ще се случи (вече стана ясно !!!) до 1 година. 10 ПЪТИ по-добро качество на примерните сегашни цени. Писал съм достатъчно. Вярвате, не вярвате ще бъде световен факт много скоро!!!!!!!!!!! Нищо не каза за СОНИ. Тази марка бе за мен ИКОНА и No.1 и за още много мои приятели - дълги години, които ГОДИНИ отдавна си заминаха!!! Модела RD2 е прецедент в досегашното световно производство на технологията (LCD-изобщо!). С неговата поява се слага едно ново начало в производството на технологията в името на очакваните нови стресиращи ситуации на КОНКУРЕНЦИЯ, което началото вече не е смътно бъдеще и което ще промени доста от установените от няколко години стандарти в LCD сферата! Моите адмираций отново за постиженията на производителите от Шарп!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе