Иде нова вълна 120Hz модели http://www.engadgethd.com/tag/120hz
Иде нова вълна 120Hz модели http://www.engadgethd.com/tag/120hz
Защо ли имам чувството, че тази вълна ще се разбие някъде преди България. И тука ще си въртят 2-3 годишните модели на Тошиба.
По принцип така става, още чакам да видя на живо 37C3030D или поне 37C3001Р че е по-стар като модел, а относно Sharp - това е новата им линия http://sharp-world.com/corporate/news/070702.html , като най-интересното е, че имат RJ45 входове и телефонни с модем![]()
-разбира се че НЕ!Никой не може да те накара да вземеш каквато и да е стока "с евентуални кусури, щеш не щеш"!Първоначално публикувано от rudy
-то тези дет ги бях дал са за връзване към РС с карта на NV 7-ма серия и по HDMI срециално за 1080р рипове, така че зависи какво правиш и към какво и как го връзваш!Първоначално публикувано от LUDIA
Аналоговите входове не са много за предпочитане от Сони , особено когато не се връзват две техни си у/ва и не с техни си кабели!
LUDIA ти какво ще кажеш - 37xd1e или 37RD2E?
Кога можем да чакаме новите модели на SHARP LC 37GX3W.
Към Нова година!
Края на август в Япония, след месец в Щатите, след още месец в Европа и месец за България.
Интерсервиза ще вкарат само няколко бройки на цена около 4000 и който се уреди, уреди.
Около февруари 2008, вероятно ще ги има в по-големи количества.![]()
Хора препоръчайте някаква поставка за стена, която да може да се върти за моя Sharp 32RA1E![]()
Силно ме съмнява, че въобще ще ги доставят в България или поне не с тези спецификации!
Имам предвид RJ45 интерфейси и DVI-I входове. Оттам може да се предполага и разлика в процесорите и/или чипсета. Отдавна не съм виждал модели, които се правят само за определени регионални пазари. Изключвам моделите на всякакъв род техника, които са предназначени за пазарите на Централна и Източна Европа, да не говорим за нашия. Те са толкова орязани като характеристики, но за сметка на това се продават на същите, ако не и на по-високи цени от тези за Германия например.
Свалям им шапка на Sharp, че призвеждат модели, съобразени с изискванията на съответните пазари! Имам предвид примерно HDMI интерфейси за Европа, качествени чипове, съобразени с PAL стандарта и т.н.
Въпреки това ми е интересно как цената примерно на Sharp LC-32RD2 е почти същата като тази на Sony 32D3000? Ако е вярно, че ASV матриците се произвеждат само в Япония, а там цената на работната сила е доста висока. Не е тайна, че Sony в различните серии ползват Samsung и AUO матрици, произведени в ShenZen и не помня къде в Европа (май в Полша отново), а там не се плаща кой-знае колко. Ще кажете - роботизация, но машините за такива прецизни производства също не са евтини...
Дано не съм прав за радост на всички, но като гледам накъде вървят нещата в България, може в скоро време да преминем на газ! Не природна обаче, а газ за горене ...
Gentu, както писах преди това сигнала които подавам на 5 ТВ е от един HD генератор на Сасмунг през component-ят вход със аудио. сиганал е 1080i. Не можах да го оправя да не е омазан образа каквото и да правех, надупих на макс рязкоста и пак същото мазало. Според мен това е проблем на антиотражателното покритие, но това си е техен проблем, като не могат да си оправят ТВ да изглеждат качествено аз какво да направя. Питал съм ги хората от СОНИ БГ, защо така отговора беше, че не знаят. А това за "говоренете" между две СОНИ устройства съм го забелязал и преди, ако не е сони техниката дава гадна картина, като закачиш Сони работата се оправя.
shpeksi, труден въпрос, още по-труден отговор, като получа 37RD2E ще го сложа до 46ХD1Е и ще видим, НО да не забравяме, че при 37XD1E липсва 4-ят пиксел. Применро при RD2Е се ползва нова матрица и зависи. Ще поживеем ще видим.
Gena_bs, възможно е да има разлика между спецификациите и наименованието в моделите за АМЕРИКА, както винаги съм виждал. До колкото знам моделите за европа са за Европа, а не се делят на източна и западна Европа, както някои други фирми. Вземи един английски, немски или френкси каталог там моделите са същите. Бих бил радостен ако мога да говоря за японеца отговарящ за нашият регион, защото знам, че има такъв, както редовно ходи корееца в Технополис Варна. Защото от ИСУ никакво инфо не идва. Относно цените незнам човек, кой как си ги прави, но в ИСУ модела е на 2699 лева. а 37 на 3199. Мега луди цени им искат тея изроди.
Кога ще ги получите? Нали го беше тествал?
shpeksi, писах че съм получил 32" само, а трябва да получа и двата модела 32/37.
Същото написах и аз! Явно не си ме разбрал.Първоначално публикувано от LUDIA
Въпреки това в означението на модела за ***** Sharp LC-32RD2(RU) последните 2 букви са вероятно означават версия за тях.
Какви са означенията на моделите при теб? Ако някой е обръщал внимание, какви са буквите на моделите в ИСУ?
Mежду другото братушките твърдят, че в "бюджетните" модели и тези с малък диагонал Sharp ползват "стандартни" китайски матрици AUO и CPT. Цитираха 32SA1 модела.
Хммм малко странно твърдение, освен ако Шарп не са дали на някои от двете фирми лиценза да правят ASV матрици, а пък не врявам те да преминат специално заради Шарп от TN +film и S-PVA/MVA на ASV. Варвам си видял снимките които сложих на различните матрици, и дори 32SA1E си беше с тяхната матрица. Инак При мен и в ИСУ моделите са едни и същи с европейските означения. Явно съм те разбрал неправилно за предният ти пост. Серията инак си се води 32/37/42 RD2E, както и 26/32/37/42 AD5E, същото си важи и за XD1E, XL и HD сериите. Единствените разлики в имената са на моделите за ***** и моделите за USA, където имената са изцяло променени.
LUDIA,
какво ти е мнението за Sharp AD5E ? и колко е цената на 37" модел ?
ако някой знае ... че Интермаркета са ...