@alex_77
ами не е нормално моя 9020 не маже на бързи кадри. А като изключиш пиксел плюса как е?
@alex_77
ами не е нормално моя 9020 не маже на бързи кадри. А като изключиш пиксел плюса как е?
сега го сложих на 100 Digital Skan и май е по добре.......малко дава на квадрати, гледан от 1.5 метран но поне не маже картината......твоите настроики какви са?Първоначално публикувано от Miui Vaniui
Samsung WS 32 Z 409 T
81cm Fernseher, 76cm sichtbare Diagonale, 16:9 Bildformat, HD ready, Slim- Fit Pure Flat Bildröhre, Real Flat, 100Hz-Technik, Stereo, SRS Tru Surround XT Soundsystem, Bild-im-Bild (2-Tuner), HDMI-Schnittstellen: 1, YUV-Eingang
717 Eur
Тия квадрати да не са от Булсат-а? а не от телевизораПървоначално публикувано от aleks_77
И аз незнам какво да кажа,вече чакам 2 месеца за кинескоп на моя чисто нов 9020 заради геометрията,взех си го в къщи докато дойде кинескопа,кофти късмет,при това че съм и командировка,добре че е жената ,това за Булсат ме притесни малко,защото мислех и аз да се включвам към тях като се прибера след месец,в момента гледам Булсат извън България на един плосък 21 инчов Самсунг и качеството си е супер,хайде разберете наистина от къде е проблема с размазването и тея квадрати,че ако се окаже че причината е в 9020-то,ще го е.... и Филипса,хайде с здраве
не е е от булсата защото на ДВД-то пак така дава........вече се притеснявам....сигорно се е скапал процецора за цифровите обработки.......незнам
Това е характерен проблем при 90ХХ (набжлюдавал съм го и при 9008,9009)
При малко движение и почва мазане.
Не знам как сте се подлъгали да ги вземете.
Още повече че псоледния такъв Филипс който вадеше добра картина (от тези които съм наблюдавал)
беше един 9008 преди 2 г.
Но дори и той мажеше.
М/увпрочем този проблем го има и при някои други хай модели на амсовите марки.
Само че е значително по-слабо изразен.
Ами сигурно и тази тема е помогнала ...Първоначално публикувано от RexxaR
Решил съм в скоро време да си подменя телевизора с такъв, който има по-голям диагонал на екрана. Прочитайки тази тема, в началото установих, че се казват много добри думи за Philips 9020, но впоследствие от написаното се оказва, че той сякаш е проблемен телевизор. Не успях да го видя в техномаркета, тъй като са се изчепали, но се загледах по един Panasonic , който според мен даваше доста добра картина без да маже и да дава квадрати на бързите кадри. Говорих и с момчето от този отдел и той сподели, че картината на Philips 9020, не е чак толкова ясна, както я рекламират. Последно не разбирам, дали си струва този телевизор, или за по-малко пари, човек може да си вземе нещо по-добро като панасоника?
Значи на моя 9020 картината наистина си е убиец и с Pixel plus и без него,не маже,като се има впредвид 4е го гледам по близко от колкото трябва,засега съм с кабелна,но до месец мисля да се включвам към Булсат,който и да попитах и по магазини и познати всеки го препоръчва като най добър от 29-ките,моя проблем с геометрията не може да се реши чрез сервизното меню,така че от сервиза решиха да пробват с друг кинескоп,който чакам вече доста отдавна,кривото в сегашния си го виждам само аз,но ме дразни,иначе картината си е перфектна,просто каквото и да купувате,отваряйте още в магазина и си го преглеждайте обстойно,и повече късмет разбира се
Навремето се отказах да си купувам 9008 та сега абсурд да си взема 9020.
не знам как гледате и преценявате ама...
Другият вариант някои от вас да са попаднали на щастливи бройки - силно ме съмнява.
Нещо друго - един познат техник ми препоръча да отбягвам Филипсите последните няколко г.
Ако сега си вземах тв 29 бих вземал Панасоник ПХ 20 само че вече се намира трудно.
Томсон 29 ДЦ850 е много як от към картина, но си остана на цена 1159 лв. т.е. цената отпреди 2 г.,
и плюс тва в сервизите се мръщят на ремонтопригодността им.
Другото е да се насочите към по евтините модели и по помиярските марки щото
300 кинта за едно лого отпред не си заслужават.
Филипс си продаде пдоразделенбието за ЦРТ монитори на някви жълтури от китай.
Ако тва важи и за тв-та т.е. кинескопите са йна тии жълтури нещата изглеждат обясними.
ЛЦД ги правят съвместно с ЛГ.
Сега пуснаха филипс 9521 не знам как е той дали са изчестени проблемите на предшествениците, има го в електрон.
Здравейте.
Ще използвам тази тема да отправя и моето запитване. Ще си купувам CRT Телевизор 29". Нямам големи претенции и съм много объркан от голямото разнообразие. Ще го ползвам предимно за кабелна телевизия. Може да ви се стори странно но исках да може да сменя каналите по-бързо. Тоест това черното между тях ми дразни очите като сменям постоянно каналите. Побутнах доста от моделите в техномаркета, но не видях да има такива. Преди време имах едно видео самсунг с тунер (записващо). Ако някой го е имал, той знае за каква светкавична смяна на каналите говоря. Като ще гледам само кабелна телевизия, 50Hz или 100Hz да си взема. Също така PiP фунцията удобна ли е, как се ползва? А и какво е Nicam/A2 тунер? С такъв ли да си търся.
И все пак се спрях на няколко модела:
Panasonic TX-29PS12P - 679лв
Panasonic TX-29PM11P - 719лв
Philips 29PT8520 - 699лв
Samsung CW-29MO66VS - 629лв
Grundig Xedance 72 Flat - 799лв
Не разбирам нищо от телевизори, така че може да предложите и друг.
Виждате и в какъв ценови клас съм се ориентирал.
Благодаря.
привет на всички мниаци-разбирачи. И пред мен се отвори дилема- какув ТВ да си взема. ориентирал сум се към 32", 37". Обикалях цял ден и с еоказа доста трудно да избереш нещо читаво....
Определено съм решил даж е ЛСД, а не плазма. разполагам с пространство и и не бих искал да правя компромис с качеството.
Споделете мнения за модели и марки.
Kakwo mislite za PHILIPS 37PF9830?
//mod edit
Пиши на кирилица
Някой има ли впечатления от този модел на Philips- http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=54&f=3659
Или препоръчайте някой свестен 32' телевизор