Самсунга е много красив но е и страшно крив. SlimFit са много зле като геометрия.Първоначално публикувано от RIG
Филипса е скъп и според изчетеното из форуми дава доста дефекти иначе вади много добра картина.
Самсунга е много красив но е и страшно крив. SlimFit са много зле като геометрия.Първоначално публикувано от RIG
Филипса е скъп и според изчетеното из форуми дава доста дефекти иначе вади много добра картина.
Много внимателно да вметна - от моя вече на месец 9020 нямам оплаквания. Ужким беше само един в Електрон, него ден докаран, с притеснения го взехме ама си е добре. Та го препоръчвам.
И моя 9020 беше единствен в Електрон преди месец,вече почти от 20 дни е в сервиза,незнам,май го прехвалихме,цветовете наистина са добри,купих го от написаното от тази тема в форума,познайте за какво седи толкова време в сервиза,за кинескоп,върнах го щото имаше едвам забележими кривинки,които според мен,а както и според сервиза немогат да се оправят от сервизното меню,както и писахме по горе в форума,следващата седмица очаквам резултати,но за толкова малко нещо да сменят кинескоп,наистина ме учудва,но може би от 29-ките това е с най добра картина,явно е въпрос на късмет,затова пожелавам повече късмет на бъдещите купувачи на каквото и да билоПървоначално публикувано от stefsto
Реших да не рискувам и си взех Philips 29PT8520. За сега съм доволен. Взех го на 08.03.2006 г. и казах на жената че това и е подарака за осми март, така че сега мога да си гледам TV на спокойствие!
Хитро ...за подаръка. Поздравявам те. Аз пък като да избирам оставих моита да се мъчи с разни избори и като хареса някой (от интрнета) я заведа да го види и обикновено е пълна противоположност. Ама 9020 я грабна от раз.За късмет си работи...ама малко завиждам на spacedigital - a. И аз имам възможност да си доставя от Щатите, каквото ми скимне като заобиколя митото, ама се двоумя- лаптоп или нещо друго. До сега си направих подарък дигитал камера.
Да попитам какво ще кажете за Грундик? Гледах в метро едно 100Hz-во моделче.
Много добре работеше.
Имали някой мнение за тези телевизори?
със всичко се свиква
и на мен първите 1-2 месеца геометрията на моя SONY 29FX66 не ми харесваше
настроих си го и се пооправи
но идеална геометрия няма
вече не ми прави впечатление
Като посочих,че не трябва да се прибързва с покупката на морално остаряла техника,имах впредвид,че най-накрая и в България ще се появи първата лястовица HDTV.Тя вече е факт исе казва : Philips 29-32PW9551/12 - HD Ready CRT!На сайта на Електрон http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=982 .Има си и всичките екстри :32" истински плосък широкоекранен телевизор с Pixel Plus
32PW9551/12
Получете повече от гледането
с Pixel Plus, готов за HD
Този широкоекранен телевизор Philips Cineos издига качеството на картината до
нови равнища с Pixel Plus и рязкостта на High Definition, с увеличена дълбочина
на изображението, истински естествени детайли и брилянтни живи цветове по всяко
време и от всякакъв HD източник.
Картина/дисплей
Формат : 16:9
Размер на екрана по диагонал (инча) : 32 инч
Диагонал на екрана (метрична с-ма) : 82 cm
Видим размер на екрана по диагонал : 76 cm
Тип на екрана на дисплея : Real Flat кинескоп
Подобрение на картината : Digital Crystal Clear, Активен контрол + светлинен
сензор, Динамично автофокусиране, Динамично шумопотискане, 3D гребенчат филтър,
Настройка на рязкостта, Прогресивно сканиране, Стопиране на картината, Pixel
Plus™, Заглаждане на ръбовете, LTI, Scavem
Подобрение на екрана : Противоотражател
Обработка на картината : 100 Hz Digital Scan
Поддържана разд. способност на дисплея
Видеоформати : 1080i, 50, 60Hz, 480p, 60 Hz, 720p, 50, 60 Hz, 576p, 50 Hz
Звук
Изходна мощност (RMS) : 2 x 10W
Музикална мощност : 2" W
Подобрение на звука : Цифрова обработка на звука, Графичен еквилайзер
Звукова система : Nicam Stereo, Virtual Dolby Surround
Високоговорители
Вградени високоговорители : 2
Удобство
Лесно инсталиране : Автомат. инсталиране на канали (ACI), Автоматична с-ма за
настройка (ATS), Автоматично запаметяване, Фина настройка, Цифрова настройка с
PLL, Plug & Play, Сортиране
Лесна употреба : Графичен потребителски интерфейс, Изравнител на ниво на звука
(AVL), Интелигентно управление на картината, Интелигентно управление на звука,
Стопиране на картината
Тип на дистанц. управление : RCTE05SLS05
Дистанционно управление : Телевизори, Многофункционално
Телетекст : 1200 страници интелигентен текст
Подобрен телетекст : Информационна линия за програмите, 4 предпочитани страници
Настройки на формата на екрана : 4:3, Суперширок, Бит сигнал за широкоекранна
програма, Мащабиране 14:9, Увеличение 16:9, Широк екран, Увеличение на
субтитрите
Часовник : Таймер за заспиване, Интелигентен часовник
Тунер/приемане/предаване
Обхвати на тунера : Хипербанд, S-Channel, UHF, VHF
Телевизионна система : PAL B/G, PAL D/K, PAL I, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM
L/L'
Възпроизвеждане на видео : NTSC
Антенен вход : 75 ома коаксиален (IEC75)
Брой предварително настроени канали : 100
Възможности за свързване
Брой на SCART гнездата : 2
Ext 1 Scart : Вход/изход за CVBS, RGB, Аудио вход/изход
Ext 2 Scart : Вход/изход за CVBS, Вход S-video, Аудио вход/изход
Ext 4 : YPbPr, Аудио вход Л/Д
Извод Ext 5 : HDMI, Аудио вход Л/Д
Други връзки : Стереоизход с постоянно ниво на сигнала
Страничен : S-Video Y/C, Вход за CVBS, Аудио вход Л/Д, Изход за слушалки
Цената:1198 лв. или около 735 долара.
СОНИ,ЛГ и Самсунг скоро вероятно ще покажат аналогичните си модели и в БГ.
Сега става по-трудно какво да изберем-LCD,плазма или CRT ТВ?
Имам прословутия Филипс 9020......ами как да кажа, нещо не съм очарован.....на булсатком съм а картината особенно на барзи движения страшно "маже"...( а аз го взех именно да гледам световното.......както и да е....имам такъв въпрос.. това със "мазането " на картината имали го и при други хора гледащи този телевизор, или нещо с моя не е наред????? имам чувството че пиксел плюса нещо се дъне .....може ли да е от процесора на ТВ-то...нещо да не е наред..
споделете вашите наблюдения моля
а преди това булсат-а на какъв тв го гледаше?Първоначално публикувано от aleks_77
На едно 50 херцово Сони на 5 години......и даваше по добре
хммм, да се произнесат спецовете На мене не ми се вижда това нормално
Аз не съм от "спецовете" , но понеже и аз има 10 годишно SONY, обикновено - 50Hz, Black trinitron и от лични наблюдения мога да кажа, че картината му е по-добра от 99% от 100Hz телевизори които се продават в Теномаркет, Метро или Технополис.
Не го хваля защото си е мое, даже напротив - бих искал да е обратното, защото искам да си купя нов телевизор, обаче като ги гледам новите направо ми се отщява.....Единствено тия от 5000лв нагоре започват да ми харесват, ама тва са си много пари за ТВ и на тоя етап не бих ги дал.
най-после и аз намерих време да си сменя тв-то; отначало и аз бях тръгнал да си купувам прословутия филипс с Pixel Plus...,но на тв сигнал не ми харесваше образа...
моят познат тв техник ми препоръча ВЕКО, като категорично ме посъветва да не си купувам ФИлИПС! Каза, че панасоник ставали, LG - били средна работа; колебах се м/у панасоник и LG на еднаква цена, но на края си взех LG поради 3 год. гаранция и повечето опции...и не съжалявам за избора си....засега съм доволен...