Страница 9 от 19 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 282

Re: Помощ при избор на 29"/32" TV- 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2006

Май питащите станахме повече от отговарящите
    Ще изкажа моите наблюдения, ако някой се пита същото като мен:
    -Nicam/A2 тунер го имат всички нови телевизори и не е нужно да се споменава, за да знаете че го имате.
    -100хз е много по добре от 50хз.

Моят избор е Grundig Xedance 72 Flat - 799лв. Единствен той има PiP функция за тези пари.
    Сравних и картината с останалите и беше на ниво. А каналите се сменят най-бързо от всички марки които съм пробвал, а те са доста. Единствения минус е че няма бутони за управление на тв-то. Но се преживява. Ще го имам след около седмица предполагам и ще ви кажа впечатления.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от red_max
    Май питащите станахме повече от отговарящите
    Ще изкажа моите наблюдения, ако някой се пита същото като мен:
    -Nicam/A2 тунер го имат всички нови телевизори и не е нужно да се споменава, за да знаете че го имате.
    -100хз е много по добре от 50хз.

Моят избор е Grundig Xedance 72 Flat - 799лв. Единствен той има PiP функция за тези пари.
    Сравних и картината с останалите и беше на ниво. А каналите се сменят най-бързо от всички марки които съм пробвал, а те са доста. Единствения минус е че няма бутони за управление на тв-то. Но се преживява. Ще го имам след около седмица предполагам и ще ви кажа впечатления.
    Дай , ако обичаш малко повече инфо за този Grundig и къде го продават ?

4. Тук е от
    Apr 2006

5. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от red_max
    Моят избор е Grundig Xedance 72 Flat - 799лв.
    малко множко пари за турски телевизор Grundig=Beko

6. Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от aram
    малко множко пари за турски телевизор Grundig=Beko
    Мислех че е немски. Но с това едва ли може да ме разубедиш. Аз знам какво видях
    Очевадно, че сега е момента да се купи тв от стария клас. Защо тогава той да не бъде с всички екстри. Такива тв не вярвам да се произвеждат и за в бъдеще, така че може да притежаваш най-доброто от този клас срещу сравнително малко пари. Мисля че този тв е направен точно за мен. Никога не съм купувал марки различни от световноизвестните, но винаги има първи път.
    До моя импровизиран финал достигна само той и Panasonic TX-29PS12P - 679лв,но бавната смяна на каналите и липсата на PiP определиха победителя

п.с. И 2-та са с 18м гаранция.

7. Тук е от
    Dec 2005

Гледах по немска тв предаване точно за закупуването на Grundig от Beko и самите германци казаха че в този случай турците са спасили една от старите немски марки и са направили големи инвестиции в нея . А мой приятел има Веко на над 10 г , което още работи , при положение , че беше години наред демонстрационен тв във видеотека , тоест не е жалено изобщо.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2006

Такаа.
    Този грундиг го видях в техномаркет Русе, където и сателита и кабелната бяха перфектни. Този телевизор се отличаваше от другите наоколо по картината си. Когато отидох да го купувам от техномаркет В.Търново (където кабелната е доста лоша) видях нещо съвсем различно. Това ме наведе на мисълта че различните тв-та се справят различно с лошия сигнал на кабелната и се върнах на Панасоника. От 29" 100hz имаха само "TX-29PS12P - 679лв" и то последна бройка мострата. Нямах голям избор - взех го. Не мога да го сравня със стария ми, защото той беше 21" закръглен Goldstar на маса години. Хващаше 26 канала с тунера си и половината бяха лоши. Сами разбирате че каквото и да бях взел нямаше да съжелявам. Единственото което мога да кажа е, че за тези пари това е страхотен телевизор. Свързах си pc-то към него и работеше без проблем (е поне под windows, под linux ми се размаза на черти ).
    Погледнах през решетките и първото което ми направи впечатление е огромното празно място в кутията. Можеха да го направят поне колкото новите самсунги с "намален обем" и щеше да изглежда като тях. Предполагам че е с такива размери, за да пази равновесие. Съвсем малко му трябва да се катурне по кинескоп. Все пак е адски тежък там отпред.
    Кинескопа е Philips и е произведен във Франция. А сглобката е или чешка или полска. Не мога да разбера защото ги пише и 2-те.
    Надявам се да съм помогнал на някой.
    Дистанционното е грозно според мен. но се преживява.

10. Тук е от
    May 2006

ZRAVEITE neka ako niakoi go interesuva interesno mnanie za Philips 32PW9520 da pishe ,ima kakvo da mu kaja
    //mod edit
    Пиши на кирилица и ако е възможно, с по-смислени изречения!

11. Тук е от
    May 2006

Ами Bozote - пиши!

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Едно мога да кажа, НОВИТЕ БЕКО сглобки НЕ СТАВАТ!!! Отговорно го заявявам. Понеже продавам БЕКО, УОТСЪН(сглобен в БЕКО завода) и продавах Грундиг(пак Беко). Геометрията е Ужасна. Идват с леко намагнитизирани кинескопи или може би има нещо си там в долният десен ъгъл винаги е по-тъмно като петно си седи, че ако не гледаш и по други места може да има. Та конкретно. Онзи ден с шефа се хванахме за един негов познат да изберем от новите УОТСЪН 100Хц с PIP. Ами какво да кажа, МЪКА брате. От 5 телевизора, току що свалени от палета и 5-е не ставаха. Голяма мърлящина. Пример горе в ляво се показва едно квадратче за канала като смените канала, ами вечно единбият му ъгъл си беше всмукан или към горняит ляв ъгъл(основно) или на другата страна. Просто недай се боже да има линии по цилият екран. Незнам какво са правили в централата на МЕТРО в Германия, но сериозно са се наебали. УОТСЪН от завода на ВЕСТЕЛ са на светлинни години пред БЕКО. Не че и на тях не съм виждал с лоша геометрия, но много рядко и то отклоненията са минимални.Относно новите модели на Филипс мога да кажа, че е голяма доза късмет. Просто вече явно не ги ебе толкова много. За мен най-добрият CRT ТВ-р който съм продавал е едно LG LAFINION 72 с някакъв топ модел кинескоп на ФИлипс с PIP, PAP и сканиране на каналите. Ами това нещо беше страхотен трепач, но си му искаха и парите говорим за преди година и струваше скромните 1200 левя или там някъде. Лично аз си взех PANASONIC PS 11 преди почти година и съм много -доволен въпреки малките кусути които има, но все пак за 550 лева го взех, беше на много голяма намаление за около 4-5 дена.

13. Тук е от
    Apr 2006

Panasonic-a нещо му изгоря. Чу се странен звук за около 3-4 секунди и замириса яко. Използвах го само месец. Да не забравяме че беше мострата от магазина, където нз колко е работил. Нямаше гръмотевици или нещо подобно, беше слънчево и си гледах мача. Сега ще го нося на сервиз да видим.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2003

LUDIA, тогава какво ще препоръчаш в евтиния клас за 100 Хц и ПиП?*
    Някой знае ли този Hyundai CTV 2925 100 PIP с какъв кинескоп е и дали е нещо читавко?!*
    http://densi.bg/index.php?menu=3&div...roduct_id=5904
    Тошибата? http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09010398

16. Тук е от
    May 2006

ВЗИМАЙ Тошибата!!! :Super:

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Rockwell, взимай тошибата. Като го гледам тоя Х(у)ЮНДАЙ, само по снимката ми намирисва на менте. Тошибката вярно е Турска, но е правена в завода на ВЕСТЕЛ, и е с кинескоп на САМСУНГ, но е желязна. Един познат му продадох така и е много доволен. Ама много пари и искат мамка им педераси, при мен се продаваше на по 550 или някъде там не помня то почти година мина

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз съм Познатия на @ludia
    Вярно доволен съм от него - има си мааалки бъгове , ни мисля че са от дистанционното !

Защитата за деца работи дори и когато се изключи от контакта - и ако нямаш подръка дистанционно- забрави да смениш канала ( може да го пуснеш , но дотам )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 19 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 703
    Последно: 23-12-18, 18:15
  2. Помощ за избор на телевизор 22" - 26""
    От mushr във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-12, 14:55
  3. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  4. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34
  5. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе