Страница 6 от 19 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 282

Re: Помощ при избор на 29"/32" TV- 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от spacedigital
    erix,
    ако искаш истински телевизор 29' - САМО!!! - Philips 29PT9020/12 с PixelPlus 2. Другите моделчета за които се гласиш са абсолютни боклуци по-всички направления.

P.S. - Личен опит.
    Не мога да разбера защо толкова много хвалиш този Филипс при положение че аз си купих същия преди 10 дни и вече забелязвам дефекти които най вероятно са от телевизора.Трепти ми екрана в долната част на всички програми от кабелната и при подаден сигнал от С-видео и ДВД с чинчове.Единствено на ДВД с кабел от 30кинта тръгна както трябва и се видяха всичките гъзарии на телевизора и т.н.Обаче въпреки всичко това трептене ме дразни адски много и съм на път да го върна или нещо такова.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

Моя 9020 е все още в сервиза,2-ра седмица,радвах му се само 2 дена

4. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Тоя часовник като няма за сверяване, няма ли* нещо за ресетване или нулиране? И въобще как почва да брои и като се изключи от контакта за по-дълго какво става? В крайна сметка взема ли сигнал от някой програма пък било и да не е на позиция 1?
    Часовника на тези телевизори се настройва самичък според телетекста който има програмата сложена на 1-ви канал. Телетекста на канал1 е бъгав сложи си ЕК(евроком) ако имаш на 1 и сичко се оправя Ако искаш пробвай с евроспорт но тогава ще показва един час назад

5. RIG
    RIG е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Какво ще кажете за Philips 29PT8520. Бях се навил на 9020 но като чета постовете почвам да се замислям. Така или иначе ще се набутвам поне да е с по малко

6. Member
    Тук е от
    Aug 2005

От вчера минах на последния върхов модел 40' TV LCD-OLED технология на Самсунг, който спечели голямата награда за 2006-2007 на Световното изложение за нови технологии в Лас Вегас. Така, че сбогом на кинескопите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Аз бях до тук с КОМЕНТАРИТЕ за разните телевизорчета било Сони, Филипс или каквото и друго. Дано съм ви помогнал с моите познания. Виждам в последните коментари за Филипса, който го смених ВЕЧЕ - критики. Но това е живота!: НЯМА ИДЕАЛНИ НЕЩА!!! Днес сменям и сателитния приемник
    и DIVX-a си с нови поддържащи формата:HD. От понеделник ми започва и възможността за сателитно гледане на 16 HD телевизии.
    СБОГОМ на пал стандарта 720Х576 и кинескопите!
    Успех на всички в лутането.........* :Super:

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от spacedigital
    От вчера минах на последния върхов модел 40' TV LCD-OLED технология на Самсунг, който спечели голямата награда за 2006-2007 на Световното изложение за нови технологии в Лас Вегас. Така, че сбогом на кинескопите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .........
    Кажи поне от къде го купи и за колко де! Не си стискай инфото... :coolsmiley:

8.  

9. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от RIG
    Какво ще кажете за Philips 29PT8520. Бях се навил на 9020 но като чета постовете почвам да се замислям. Така или иначе ще се набутвам поне да е с по малко
    Като отидеш в магазина гледай и двата.Гледай ги много добре и прецени на място.Поискай от продавачите да ти пуснат различни канали на кабелака или сателита зависи от магазина.Пробвай ги и на ДВД и тогава решавай но имай в предвид че това са различен клас телевизори.http://www.consumer.philips.com/cons...12_BG_CONSUMER

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Lupus,
    бях в Щатите по време на изложението и имах невероятния шанс да купя една от мострите. Нямам думи!!! Вече съм сигурен, че в Европа още 10 живота да живея такова чуденце няма да мога да си купя. Стана ми ясно, че производството за САЩ което се внася носи щемпел за специално гарантирано качество и чак сега разбирам за какво става дума. Тези хора живеят около 300 години напред. Модела е с номер и индикация която няма да има нищо общо с това което ще се пусне в продажба за Европа лятото или есента на 2006. Цената няма да я обявявам само ще ви кажа, че тук при нас те са в пъти по-високи от там.
    Поздрави!!!

11. Member
    Тук е от
    Apr 2005

@spacedigital
    Що не обясниш как го докара от Щатите и как го внесе в БГ! ако си...

12. Member
    Тук е от
    Aug 2005

echo,
    който всичко знае, бързо остарява .... казала една баба.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Sorry пич,

Не те познавам лично и ми стана интересно...
    Преди време надрънка едни глупости - после се извини, че бил сина ти...
    Пишеш като някакъв върл техно-фен... Възхваляваш един модел на Филипс, сега Самсунг...
    Купуваш техника от Щатите с доста големи размери и я внасяш без проблеми - ако не си нарушил законите у нас - излязло ти е златно...
    И това при положение, че си платил не малко за него там /отстъпките, които съм виждал по изложения са добри, но не и огромни/...

От всичко това излиза, че си техно-фен, с доста добри финансови възможности, който при това е помъкнал 40 инчово чудо през океана и го е прокарал `на сметка` през БГ митницата...

На мен това не ми се връзва със здравата логика, но може би наистина си такъв човек...

P.S. Явно няма от теб да науча как `стават нещата`

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2005

spacedigital това е твои цитат:

от: 15.11.2005, 12:28

Усещам, че се обиждаш за това че имаш Самсунг, а ние говорим лошо за марката която си избрал ли. Аз също имам Самсунг TFT LCD40M51 и к'во от това. Щом някой модел не го бива: Да казваме, че е добър ли?!
    Май повече четеш от колкото да влизаш в магазини за такава техника или ако влизаш си излизаш с празни ръце
    От твоите постове се вижда че имаш 100 телевизора.
    Ако чакаш да паднат фрапиращо цените много грешиш
    ти знаеш защо БГ

16. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от erix
    Как е Филипса като звук? Вади ли някакъв бас?
    Вади, вади, звука му е просто красота, особенно при режим Долби Виртуал. Но и само на Стерео пак звука е обемен, плътен и натурален по желание. Сонито може само да мечтае за такъв звук.

17. RIG
    RIG е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

HELP !
    Дилема !

До края на седмицата трябва да избера.

1. PHILIPS 29PT9020 - 989 лв.
    или
    2. SAMSUNG WS-32Z316VB+SAMSUNG DVD-V6500 - на промоция 1,099 лв.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2005

@spacedigital

Чувството на завист може да бъде и градивно и разрушаващо

Не мисля, че изпитвам нито едното, нито другото спрямо теб - не си падам по аудиовизуалните ефекти, освен може би симфонична музика, но там рядко съм попадал на електронно устройство, което да ми донесе същото усещане, като това в залата...

За мен е неудобство пътуването с голям куфар /досега не съм пътувал със собствен самолет/ и бях потресен от идеята, че човек може да реши да `мъкне` кашон са размери от поне метър
    Още по-интересно ми стана, като си представих, че си го внесъл през границата

И затова попитах как става - понеже ме `отряза` с едно изречение, а обикновено си многословен, си позволих лекичко да се поусъмня в думите ти - не смяташ ли, че краткостта на изказа ти, на фона обикновено дългите ти изказвания е леееко озадачаваща? :coolsmiley:

Все пак аз мога да съдя за теб само по написаното под твоя ник във Форума...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 19 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 703
    Последно: 23-12-18, 18:15
  2. Помощ за избор на телевизор 22" - 26""
    От mushr във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-12, 14:55
  3. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  4. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34
  5. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе