Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 60

Плазмен телевизор-избор,включване и функционалност!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re: Плазмен телевизор-избор,включване и функционалност!

На мен лично не ми харесва черната техника,но явно модата и се връща.Изключително доволен съм от избора на TH-42PV60ЕН и защото идеално се връзва на интериора.Просто не мога и да си помисля как ще се чисти черната лъскавка пластмаса на 42PV70P,а и на другите марки.Особено евтинко ми изглеждат моделите на Samsung и LG,които са изцяло с т.н. пиано лак,което си е нискокачествена пластмаска.Но,по вкус и по цвят....
    Така по-същество:
    Компания Panasonic обнародовала информацию о линейке плазменных телевизоров 2007 года. Всего будет выпущено 9 новых телевизоров стоимостью от $1,6 до $5,5 тыс., включая 4 модели с поддержкой разрешения Full HD и 5 моделей - с поддержкой HD-разрешения.

Новинки будут представлены 3-мя моделями с поддержкой разрешения 1366x768 точек с диагоналями 42 и 50 дюймов, 4-мя моделями с поддержкой Full HD-разрешения с диагоналями 50 и 58 дюймов, а также еще двумя 42-дюймовыми моделями с максимальным разрешением 1024x768 точек.

Во всех моделях присутствует слот для карт памяти формата SD и несколько HDMI-входов (до 3-х в топовых моделях). Кроме того, наиболее дорогие модели имеют специальное антибликовое покрытие, технологию Studio Reference Mode для точной передачи цветов и систему Pro Setting Mode для гибкой настройки изображения.

Цены на модели c HD-разрешением составят от $1,6 тыс. до $2,8, на модели с поддержкой Full HD - от $3,5 тыс. до $5,5 тыс. Выход всех новинок намечен с марта по июнь.
    На Американският сайт може да видите цялата моделна линия.Интерес са няколкото Full HD- http://www2.panasonic.com/webapp/wcs...02007105538525

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ето малко снимки на TH-42PV60: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=87103

4. Тук е от
    Apr 2007

n8852,
    интересни снимки, от пълни абсурди до доста добри интериорни изпълнения.
    ето от същия сайт и снимки на набелязания от мен ТВ - TH-42PV70

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=160374

5. Тук е от
    Apr 2007

Наскоро попаднах на един меко казано интересен коментар относно Panasonic TH-42PV70:

Мнения за продукта TH-42PV70
    technoBOY, 21.03.07 01:14

televizora e sas dobar dizain -celijat korpus e 4eren ,kato otstrani ramkata e ot laskava 4erna plastmasa i izglejda sa6to tolkova dobre kato korpusa na samsung 42-Q7H!!!!Pri tozi model e premahnoto ventilatornoto ohlajdane koeto spored men ne e dobre tai kato sas ventilatorite se polu4ava6e po barzo ohlajdane na panela ,a za plazmite tova e mnogo vajno tai kato se odaljava jivota na fosfornoto ve6testvo (dano tazi tehnologi4na promjana ot strana na Panasonic da e dobre premislena)ina4e kartinata i pri tozi model e perfekna,cenata gore dolu sasto-moje6e da e i 2500,o4akvam da se pojavi i 50 in4ovija variant na tozi model kato o4akvam cenata mu da bade ne po visoka ot 3 800!!!!!!!

Възможно ли е изобщо да бъде ПРЕМАХНАТО вентилаторното охлаждане на PDP, както твърди колегата, на мен това никак не ми се струва вероятно, та нали панела си замине за нула време?? Моля ако някой знае нещо относно това да каже мнение... Търсих спецификации на конкретния модел какво охлаждане има но никъде не успях да намеря инфо.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Няма вентилатори,както и почти всички модели на Samsung и LG!?
    Ето пълно удоволствие от Panasonic,моделът е TH50PHD7UY- http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...&&#post9423449

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Предполагам сте видели вече, но да знаете че вече предлагат и Panasonic 37PV70. И 42 и 37" вече са на промоция на цена съответно 2360 и 2000 лв.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2006

В събота купихме на едно приятелче 42PV70 и все още нямаше малкият модел.Той твърди сега ,че му е малко голям,но не беше оправдано да се дадат 2200лв. за 37PV60.Мисля,че ще свикне-жена му каза ,че е идеален.
    Впечатления:
    Същата картина,прекрасно дистанционно със специално покритие-много по-ергономично,добре организирани менюта,добро действие на функцията 100Hz.При 50Hz видимо трепти.Тук искам да уточня,че при моя ТВ,този ефект го няма.Картината е чиста и спокойна.
    Минуси:
    Силно орязана версия на 42PV60.Липсват композитен,S-video,само 2 скарта, изход за слушалки и твърдо няма светлинен датчик C.A.T.S.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Липсата на тези входове не ме притеснява. Определено CATS няма, въпреки че в Техномаркет си го пишат.
    Ето един каталог с новите продукти на Панасоник за 2007. Там освен разни красиви картинки има няколко страници с спецификации и може да си види какво ще излиза още като плазми.
    Определено PV70 е най-ниската серия. Ще излизат и PV700 и PY700.

http://store2.data.bg/kennyb/NewPanasonicProducts.pdf

11. Тук е от
    Apr 2007

PV70 e и моят избор, в момента по-добро като съотношение на качество и цена не мога да намеря на нашия пазар. Ще си го взема докато трае промоцията и ще пиша тук впечатления от първа ръка. Не ме притесняват толкова орязаните входове, все пак би трябвало да има подобрения спремо предишния модел PV60, най-малкото е с по-нов чип - "Vreal2" и десето поколение плазмен дисплей (G10). Маистина кофти ще е жената като заспи пред ТВ-то да не мога да си сложа слушалки но не е голям проблем... няма да и давам да заспива. Има два HDMI изхода което е голям +, тъкмо като за едно HDMI DVD и Playstation3 (живот и здраве!), има 100Hz опция за работа при DVD / SD сигнал, това все още което ме притеснява леко е охлаждането на модела, на PV60 се виждат големите вентилатори отзаде, тук обаче не знам как е решен проблема, но не ми се вярва Panasonic да се изложат току така. След тази покупка идва въпросът какво да бъде DVD-то, спрял съм се на Pioneer DV 696, някой ако има впечатления от него ще се радвам да ги сподели!

12. Тук е от
    Apr 2007

@lazarus18
    в Техномаркет освен че пишат че PV70 има CATS (а ТВ няма такава с-ма), пише още и на табелката, цитирам:
    "Меню на бАлгарски".
    Не коментирам повече.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

C.A.T.S. (Contrast Automatic Tracking System)-е сега , има си такава с-ма по ТВ ,разликата е в това кой как си я е нарекъл и какво съкращение използува!
    (друг е въпроса че при PV70 я няма таз с-ма , но при PV700 и др. си я има!)

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

Gentu, това е ясно че всеки производител може да си кръсти системата за автоматичен контраст както си поиска, въпроса е че, в Техномаркет, точно където би трябвало да ти дадат да не кажа експертна, но поне точна информация за продуктите които продават не го правят за жалост. Добре че има форуми като този

16. Тук е от
    Apr 2007

PANASONIC TH-42PV70P изглежда няма вентилатор , няма CATS има пластмасово покритие,което отразява светлината и все пак ТВ-то е на 100 HZ
    та какво ще кажете вие PANASONIC TH-42PV70P или PANASONIC TH-42PV60EH

17. Тук е от
    Apr 2007

infam0us, преди да си взема PV70 говорих с няколко консултанта по въпроса с охлаждането, като всички ми отговориха че няма плазмен телевизор без вентилационно охлаждане и PV70 не е изключение (незнам колко меродавно е мнението им за теб... но някъде бях чел че няма и този въпрос ме притесняваше). след 3-4 часа работа нито дисплея нито задната част на телевизора са толкова загряти, разстоянието на ТВ-то до стената е около 15см., приятно изненадан съм че не грее, в магазините където го пипах беше значително по горещ, но това е нормално като се има впредвид че там работи 10h+ часа на ден. Наистина няма CATS, но ти ще прецениш колко ти трябва тази функция, в началото на работата му, поне първите 150-200 часа ми се струва че не ти и трябва телевизора сам да си прави автоматични настройки за яркост и т.н. но това е мое лично мнение. За покритието му, не бих казал че отразява чак толкова, наистина нямам светлинен източник пред него така че тук не мога да бъда конкретен. Това за PV70, естествено това кеото ти казах е субективно защото го имам този модел, сравни и мненията на хора с PV60.
    Плюсовете са: истинско черно, дълбоки цветове, филмите през HDMI изглеждат повече от добре от ъпскалинга може още да се желае но едно добро DVD може да ти свърши и тази работа. Успех с избора!

18. Тук е от
    Apr 2007

ами братле честно казано аз бях решил pv70 , но след като тук казаха че новият модел бил с орязани функции, нямал CATS , там нямал вентилатор , това пластмасово къде отразява , също нямал няколко доп. изходи и по тази причина викам да питам пък и нали предните модели имали голям вентилатор отзад. мен ми е ясно че без охлаждане няма да направят тв , та така благодаря за мнението ти , между другото и аз така мисля

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. проблем с плазмен телевизор SAMSUNG
    От Metodi851 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 16-10-13, 19:30
  2. Плазмен телевизор PANASONIC TX-P42U20E
    От golbanan във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 06-12-12, 20:43
  3. разработване на нов плазмен телевизор
    От iliqborisov във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 26-09-11, 18:31
  4. Отговори: 5
    Последно: 03-06-08, 13:42
  5. Плазмен телевизор и видеоигри
    От Frost във форум Телевизори
    Отговори: 13
    Последно: 06-07-07, 21:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе