@ivaneste
Ти говориш за 2 екрана, които имат разлика 10" в диагонала?! Не съм гледал внимателно този модел на Sharp, но съм с добри впечатления от техните LCD телевизори и при тази разлика в размера избора за мен е еднозначен - Sharp-а. Колкото до липсата на DVB-C тунер, не е никаква загуба, защото всяка цифрова кабелна ти предлага отделен приемник. А пък за такъв телевизор логичният избор е сателитно оборудване, с което си далеч по-независим и имаш достъп до повече HD съдържание.
Но помисли пак хубаво какво ще гледаш, от какво разстояние и т.н. 32РFL9603 е прекалено скъп според мен за размера на екрана. Имай предвид, че за HD сигнал колкото по-голям екран толкова по-добре! При цена на 32PFL9603 от около 2000+ лева по-добре си купи 42PFL7603, така или иначе и при 2та нямаш 100Hz ClearLCD, което по-мое лично мнение е единствената екстра на в арсенала на Philips, която почти не се забелязва в действие. Не знам цената на LC42X20, но ако и тя е ~ 2000+ избора ти трябва да е м/у него и 42PFL7603, а не 32PFL9603.