Момчета, извинявам се, но наистина ли влизането в сервизното меню на Philips 37PFL7603 става с комбинация от клавиши 062596, защото при мен нищо не става. Кажете ми моля ви как става номера!
Момчета, извинявам се, но наистина ли влизането в сервизното меню на Philips 37PFL7603 става с комбинация от клавиши 062596, защото при мен нищо не става. Кажете ми моля ви как става номера!
Комбинацията е така но забравяш накрая бутона info 062596i (i "info", )
Много, много благодаря! Стана.
Съветвам те да не буташ в сервизното меню-най-много да го разгледаш
Телевизорът ти няма да показва картина ако активираш MPEG4 в сервизното меню поради неясни причини. Коментирано е в доста AV форуми. Самият аз не съм пробвал. Записването става в последната точка от менюто, която трябва да избереш. Но това си е на твой риск.Първоначално публикувано от hristoslav2
Колкото до 100Hz и шасито - твоето шаси може да поддържа 100Hz, но панелът ти е 60Hz максимално. Един вид нямаш нужния хардуер за да имаш 100Hz.
Интересно защо няма да има картина-мислех че MPEG4 важи само за раскодиране на  HDтелевизионния сигнал....Защо панела да не подържа  100Hz?
Бъркаш понятията - MPEG4 не е задължително HD. ИМа много SD съдържание енкодирано в MPEG4.
Не става въпрос за 'поддръжка'. Панелът хардуерно не е 100Hz, a 50. Затова, въпреки че шасито ти има възможност за 100Hz, няма как да ги пуснеш.
Днес ходих да търся в техномаркет 40 или 46 инча нови модели самсунг. Гледаха ме сякаш съм се друсал !!!!!! A656 беше последното според продавачитеПървоначално публикувано от elcos
noises, ама и ти си един! Ако си прочел правилно моята нова тема за НОВАТА 9-та серия на САМСУНГ в това число и НОВАТА 8-ма серия е казано ясно: - Ще бъдат пуснати в продажба за Европа през септември 2008, а това означава както всяка година първото есенно зареждане с новите модели в Техномаркет става след 10-15 септември. По-споко! Ще дойдат новите убийци на картина!!!
http://www.lcd-compare.com/index.php...SAMLE40A686=onПървоначално публикувано от soon
e ?
Разлика в тунера ?!
Здравейте !
Бих желал да ми дадете вашето професионално мнение относно един модел LCD TV , а именно LG 37LF75
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038978.
Не разполагам с по - голям бюджет .
Главно ще се използва за гледане на цифрова ТВ и HD Филми / т.е ще свързвам PC-to/
Благодаря ви за вниманието и с нетърпение ще чакам всеки ваш пост относно моето питане.
Какъв е кабелът за връзка към телевизора (Video, S-Video или HDMI)?Първоначално публикувано от Chubi_81
Здравейте моля за вашето мнение за ТВ SONY KDL-32V4500K като ви благодаря предварително.
Бих искал и предложения за ТВ LCD32 до 1600 лв.
По-добре вземи първия-/View Sonic/.Самсунга е преработен(renew) и трябва да се надяваш на късмет при покупката/върнат е обратно по някаква причина/разбира се ако много държиш на него е хубаво да го тестваш за изгорели пиксели или неравномерна подсветка там на място но това си е на твой рискПървоначално публикувано от ridck