По принцип сим се спрял на: Sony KDL - 32V4500
Има ли друг 32 инча, който да е със същите параметри, а на по малко пари!
Соното е перфектно, ама малко ми е скъпо.
БЛАГОДАРЯ !
По принцип сим се спрял на: Sony KDL - 32V4500
Има ли друг 32 инча, който да е със същите параметри, а на по малко пари!
Соното е перфектно, ама малко ми е скъпо.
БЛАГОДАРЯ !
gutiero,
Няма друг с такива данни,но има с по-хубава картина и на по-нормална цена.Аз не съм виждал Сони да не маже,но ако държиш на HDTV тунер и на марката,взимай смело / поне внимавай за изгорели пиксели/.
Като цяло съм човек, който като си науми, че иска да си купи нещо, не спира докато не го купи. Така след дълго кумене и чакане на нови и по-добри модели реших, че отивам за ТВ и без него няма да си тръгна от магазина. Сметнах, че няма смисъл да давам суми от порядъка 3000 - 4000 лв. и отидох с нагласата да си взема нещо 32" до 1500. Като цяло бях си наумил да си взема плазма на Панасоник или Пайнер. Момчетата от ТМ ми предложиха 3 варианта: SONY V4500, TOSHIBA 32XV505DG и SAMSUNG 550. Предполагам, както всеки прави, така и аз попитах кой от тези биха ми препоръчали и това бе Тошибата. Надявам се да съм случил с него. Нито се занимавах да го тествам или оглеждам. Грабнах го под мишка и направо вкъщи. Жената не искам да коментирам как ме гледаше .
От тук произлиза и питането ми за настройките на въпросния TOSHIBA 32XV505DG. Също така ме интересува дали според Вас съм направил добър избор или леко съм се минал. Не, че ще го върна, но ме интересува. На пръв поглед не намерих коментари за този телевизор.
Не знам от какво разстояние е добре да се гледа ADTOMOV, но аз го гледам този 32" от 3 метра и бих казал, че ми големее. Все още го гледам на цифрова ТВ, но за момента това ми е впечатлението. Довечера се надявам да мога да пусна нещо през компютъра с висока резолюция.
Имам и питане относно обозначението HD READY 1080p. Това го видях и на новите PIONEER и малко ме вкарва в недоумение. Все си мислех, че двете означават съвсем различно качество.
Нямам наблюдения върху конкретния модел но според мен си се минал с размера 32" от 3 метра си е малко..... сега ти големее след 3 дена си му свикнал а след седмица сериозно ще ти малее.... а като си пуснеш 1080п довечера ще разбереш че съм прав......
От два дена сме с PANASONIC TH-42PV80P и е СУПЕР. Много благодаря на всички, които ми помогнаха във избора. Мисля като цяло цена, качество е отлично решение.
Сега обачи ми трябва стойка за стената евентуално, която да се върти. Зесега намерих стойки за по 350 лв и съм малко шокиран, защото мислех да взема ресийвър за домашно кино за толкова пари. Та така давайте идея, че нещо много скъпи тези стойки.
В ТМ има универсални стойки за по 100-120 лева.
Има неподвижни, тези с рамо са към 350лв или поне така ми казаха в ТМ.Първоначално публикувано от lazarus18
В ТМ има оригинални японски стойки Панасоник за 150лв.,които се накланят до 15 градуса .
Трябва ми да се върти защото телевизора е разположен между 2 помещения.
Да, скъпи са въртящите и според мен малко безсмислени. За да имаш място за завъртането не може да го долепиш до стената, а като няма да е на стената може да се вземе телевизор с въртяща се стойка.
Тогава го слагаш на масичка и ръчно го въртиш!Първоначално публикувано от georgyg
Засега наистина ще е така, но мисля да търсе от вън по евтина, макар да ми се иска да се сложи както си трябва.Първоначално публикувано от elcos
Днес купуваш 32 догодина 52 . Не мисля, че съм се минал с размера, защото мястото е терсене. Виж след 4 5 месеца мога да съжалявам, но тогава ще му мисля отново. Все пак парите са за харчене .Първоначално публикувано от zlobarov
Сега ще ходя да видя за някакви кабели DVI - HDMI и нещо за звука. Някой да даде някаква идея за марка?
Привет на всички във форума.Днеска обикаляхме със брат ми из ТМ и ТП да му избираме тв като размера на който се е спрял е 42 инча и лимита съответно е 2000лв.Като цяло се спряхме на два модела а именно PANASONIC TH-42PV80P и SAMSUNG LE-40M86.Телевизора ще се ползва предимно за цифрова и гледане на филми от компа.За Самсунга във форума има много писано и само положителни отзиви и по специално именно във качеството на картината при филми със ниска резолюция.Лично на мен Панасоника по ми харесва но ме интерисува тазу резолюция от 1024х768 дали ще е проблем при гледането на FULL HD филми.