и дори http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041318Първоначално публикувано от Konstantin
и дори http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041318Първоначално публикувано от Konstantin
нещо смущаващо да виждате в le40a557 и 558?
Единственото смущаващо което виждам е гаранционният срок. 557/558 и 615(558) са с 12-месечна гаранция.
И точно каква е файдата от него ?Първоначално публикувано от lazarus18
мдам това не го бях видял...както казват родените конспиратори...Тука има нещо...Първоначално публикувано от dijon4i
![]()
Никаква при положение че каза че е на АйТиВи...Първоначално публикувано от skill
По полезни биха му били 100те херца на Самсунга...
Благодаря за отговора.Първоначално публикувано от adtomov
Днес бях до ТМ и много ми хареса промоцията на Самсунг 8-ма серия с по-малък 22" телевизор. Естествено надхвърля доста бюджета ми, но като качества и дизаин бях зашеметен (това е въпрос на личен избор естествено). Параметрите на 46"-инчовия като външни размери са изключетелно компактни, а 8-мата серия на Самсунг си заслужава. Лошото е, че като тръгнеш за едно винаги има по-добро и така до безкрай...
Иначе от предварителния ми избор имаха само Panasonic 42py80, но вторият телевизор на Самсунг ми влезе под кожата, понеже има къде да го сложа. Лошото е, че апетитът идва с яденето и вече се изхвърлям по-нагоре. само да имам парите.... А 1400 лв отгоре са много, но и не чак толкова когато си купуваш техника за по-дълъг период. Направо незнам, но до Коледа трябва да реша....
Здравейте - оглеждам се за ново LSD и днес попаднах на SONY KDL-40D3500 в метро на много изкушаваща цена 1439лв -как мислте струва ли си или е прекалено стар модел и се мъчат да го чистят?![]()
Със или без ддс.,миналата година когато излезе струваше близо 3000лв.Първоначално публикувано от simenss45
Аха ясно. Знам че си горд собственик на Toshiba 52Z3030DG, помислих че си взел втори телевизор за спалнята.;-)Първоначално публикувано от adtomov
В интерес на истината и аз в началото мислех да си взема нещо 37 инчово, заради разстоянието от които го гледам - 2 м, но след двуседмично обикаляне и умуване, взех 40-ка и не съжалявам и за момент.
Samsung LE-40А536 e много добър избор в този ценови диапазон.
SONY KDL-40D3500 e с ДДС- 1439 лв
Смело го вземай за тоя пари. Миналата година като го гледах много ми харесваше.Първоначално публикувано от simenss45
Първоначално публикувано от sirgeorge
Според ТМ гаранцията е объркана, но цената не - 1400 лв. Всички са с гаранция 24 месеца, това било закон...каквото и да означава това и единствената разлика между 40а557 и 558 е дизайна, което може и да е така, тъй като в сайта на самсунг user manual-a e един и същ...изкушавам се да си го купя.Първоначално публикувано от dijon4i
Виждам прокрадва се мнение във форума, че SONY KDL-40W4000K е по -добрият избор спрямо SONY KDL-40W4500K. Чудя се кой от двата модела да избера и ще бъда благодарен ако ми кажете кои е по-добрият избор? Нека мнението да си дават хора които имат наблюдения и над двата модела. Благодаря предварително.
Със сигурност W4000 не е по-добър, но въпроса е дали е толкова п-добър, че да си заслужава повечето пари.