Страница 277 от 300 ПърваПърва ... 227267275276277278279287 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,141 до 4,155 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от jojobix
    Здравейте,кой от тези модели е по-добре да взема:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043188
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039452
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041318
    2,Кажете и някой по-добър да погледна до 1600-1700лв. ако имате идея.
    3,има ли видима разлика м/у 5 и 8 мс?

п.п.-търсен ефект е работата 1:1 с компютъра/dvi/ за браузване и четене.
    Така да започна с това, че съм собственик на А536. Направих му нещо като ревю http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg319608
    Доволен съм от телевизора, заслужава си парите, странно ми е, че пак са го пуснали на промоция в ТM, но няма лошо.;-)
    Взимай А557/558 - по-добър контраст, наличие на (PIP) картина в картината през PC/HDMI, по-малко време на реакция,в интернет видях, че притежава USB (Wise Link), Movie Plus функция, всичко останало се припокрива с A536.

П.п. Сега видях, че adtomov е дал линка към поста ми и че си взел и той 40A536 - Честито колега!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Някой има ли идея защо на серията А55х гаранцията е само 12 месеца? За мен проблема на А536 е ниската PC резолюция - 1280х1024@60Hz

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от viktor100bg
    Някой има ли идея защо на серията А55х гаранцията е само 12 месеца? За мен проблема на А536 е ниската PC резолюция - 1280х1024@60Hz
    Не знам как стоят нещата. Учудва ме много цената на SAMSUNG LE-40A557/558 - струва ми се подозрително ниска при условие, че SAMSUNG LE-40A556 е с 400 лв. по-скъп: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040333
    Щеше да е обяснима цената ако моделите бяха на промоция.
    Вижте и това 32 инчовия вариант на A557 е по-скъп http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039488
    За резолюцията, какво да ти кажа не е малка, през D-sub толкова. Малко трудно ще намериш телевизор да докара 1920х1080 през този вход.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от gorang
    Привет на всички. След дълго четене из форума все още оставам несигурен в избора си на тв. Надявам се на помощ от ваша страна.
    С оглед на бюджета и разстоянието от което ще се гледа, а и от свабодното място на секцията - изборът ми се спира на 42, мах 46 инча.
    В момена съм с цифрова тв - DCC Пловдив.
    Телевизорът, който евентуално ще си взема ще се ползва предимно за гледане на телевизия, по-рядко за двд, което е обикновен самсунг. От компютър ще си пускам филми, но съм с лаптоп, който има s-vidio и нормален изход за монитор. Няма Hdmi или dvi и тем подобни, т.е. няма да мога да си пускам качествен сигнал ЗАСЕГА. Идеята е след врене да се ъпгрейдна и в това отношение, което означава че не ми се прави комромис с ТВ-то.
    Задължително искам Full HD, 100 хц също е предимство.
    Първоначалният ми избор PANASONIC TH-42PY80P. Обаче не ми се нрави, че няма например цифров тунер (но и да има не съм сигурен дали въобще ще върши работа), това че плазмите се затрудняват при повече светлина в стаята и най-вече като се ползват като монитор за комп - т.е. евентуално ще повлияе като си пускам филмите от лаптопа. Дизайнът, което е най-малкият проблем, също нещо не ми харесва.
    После се примамих от промоцията на PANASONIC TH-46PY8P - по-голям размер и по-добър дизайн за 100 лв отгоре.
    Разглеждайки ЛСД-тата се спирам на Филипс, понеже правят 42 инчови ТВ, а не ми се прави компромис с размера, като при Сони и Самсунг - 40". Там за 46 няма да ми стигнат парите.
    Въпреки че SONY KDL-40W4000K ми допада като характеристики и цена.
    Та на въпроса - с оглед на обстоятелствата при които ще се ползва ТВ-то (гледане на телевизия и пускане на филми от компютър, но засега не в ХД формат), кои е според Вас оптималният избор. Бюджет до 2400 лв.
    Предварително благодаря на отзовалите се.
    Моля Ви бе хора, дайте акъл, тази седмица трябва да взема решение, а от обикалянето по магазините се обърквам повече, да не говоря за мненията на "експерт-продавачите"

6. Тук е от
    Sep 2008

Моля Ви бе хора, дайте акъл, тази седмица трябва да взема решение, а от обикалянето по магазините се обърквам повече, да не говоря за мненията на "експерт-продавачите"
    И аз се колебаех между TH-42PY80P и TH-46PY8P. Избрах по-големия размер. Липсата на VGA, малко по-нисък контраст, 2 вместо 3 HDMI не ме притесняват. Вади страхотна картина. Успех!

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Днес отидох до сервиза който обслужва аудио-видео техниката на големите вериги в моя град.Като споменах, че съм решил да си купувам LCD, майстора ме прекъсна и каза - SAMSUNG!Доставката на резервни части била перфектна и ремонта винаги се осъществявал в рамките на 1 месец, докато при останалите марки било мъка. Във връзка с моделите R/B сподели, че дефектирали по-често от останалите(около 10%), но няма никакви проблеми с ремонта.Ще се радвам, ако съм бил полезен.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това ме радва, а означава ли че за моите нужди плазмата ще е правилният избор? Явно и плазмите и ЛСД-тата се справят добре с НД сигнала, но за телевизия...?
    Принципно евтините плазми се справят по-добре от евтините ЛСД със телевизията, но при по-скъпите възможностите са изравнени и зависят от конкретния модел.
    Това, че всички се справят със ХД сигнал също е мит. Просто в началото ти се взима акъла от видимо прекрасната картина, но след време свикваш и недостатъците се виждат.

10. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте на всички! Вчера отидох до ТП да си избирам ТВ, всъщност да огледам сони 32W4000, както любезно ме посъветва hristoslav2, но за мое учудване продавачът беше безкрайно любезен и освен, че ми обясни всичко за телевизора ми разказа същото и за 32Е4000, като по-нов модел и с 10 битов панел.Не ми хареса дизайна на самият телевизор, а и не намерих разлика в картината поне на HD сигнала, на който го бяха пуснали. Беше пълно с купуващи /наистина/ хора и не ми беше удобно да го карам да ми пуска нещо на кабеларка. Молбата ми е за съвет кой от двата да взема /разликата в цената поне вчера беше 70лв./

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gadaesht
    Здравейте на всички! Вчера отидох до ТП да си избирам ТВ, всъщност да огледам сони 32W4000, както любезно ме посъветва hristoslav2, но за мое учудване продавачът беше безкрайно любезен и освен, че ми обясни всичко за телевизора ми разказа същото и за 32Е4000, като по-нов модел и с 10 битов панел.Не ми хареса дизайна на самият телевизор, а и не намерих разлика в картината поне на HD сигнала, на който го бяха пуснали. Беше пълно с купуващи /наистина/ хора и не ми беше удобно да го карам да ми пуска нещо на кабеларка. Молбата ми е за съвет кой от двата да взема /разликата в цената поне вчера беше 70лв./
    Не знам, но ми се струва, че и W4000 е със 10 битов панел. Поне по-големите размери са с такъв. Мисля, че разликата е само в дизайна между тези двата.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не знам, но ми се струва, че и W4000 е със 10 битов панел. Поне по-големите размери са с такъв. Мисля, че разликата е само в дизайна между тези двата.
    40" e със 10 битов, за 32" е със 8 битов

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако тогава Е4000 е със 10 битов панел и струва 70 лв повече взимай него. И без това дизайнаму е по-добър от на W4000.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Нещо висококачественно от Филипс!
    http://www.areadvd.de/hardware/2008/..._essence.shtml

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Някой да знае с каква матрица е SAMSUNG LE-40F71B и от коя година е модела? За екстрите които има, цената е много добра.

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от viktor100bg
    Някой да знае с каква матрица е SAMSUNG LE-40F71B и от коя година е модела? За екстрите които има, цената е много добра.
    Това е първия фул хд от самсунг годината на производство е 2007,мисля че имаше LED,много добър модел за тогава но не видях каква е матрицата му.Ако някои друг може да ти помогне с това.Иначе като цяло е добро предложение.

18. Тук е от
    Jan 2006

специално Lazarus18 и другите потребители, които изтъкват по-често предимствата на плазма (в частност Panasonic ) пред LCD искам да ги попитам, харесва ли им дизайна, тъй като аз и бях тръгнал за такъв (37 инча за 999 лв.), но външният вид на живо направо ме разочарова (да не говорим за женската част от фамилията). Та си тръгнах с 37LG6000 за 1799 лв. и съм много доволен както от външния вид (според мен в ТМ няма по-fashion LCD), като и от картината. Впрочем някой знае ли какво означава "moving led". Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе