Страница 281 от 300 ПърваПърва ... 231271279280281282283291 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,201 до 4,215 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от gorang
    Благодаря за отговора.
    Днес бях до ТМ и много ми хареса промоцията на Самсунг 8-ма серия с по-малък 22" телевизор. Естествено надхвърля доста бюджета ми, но като качества и дизаин бях зашеметен (това е въпрос на личен избор естествено). Параметрите на 46"-инчовия като външни размери са изключетелно компактни, а 8-мата серия на Самсунг си заслужава. Лошото е, че като тръгнеш за едно винаги има по-добро и така до безкрай...
    Иначе от предварителния ми избор имаха само Panasonic 42py80, но вторият телевизор на Самсунг ми влезе под кожата, понеже има къде да го сложа. Лошото е, че апетитът идва с яденето и вече се изхвърлям по-нагоре. само да имам парите.... А 1400 лв отгоре са много, но и не чак толкова когато си купуваш техника за по-дълъг период. Направо незнам, но до Коледа трябва да реша....
    Привет gorang,
    когато се пазарува с идея за дълга експлоатация, изборът винаги е труден. АКО, обаче, погледнеш нещата от малко по-друг ъгъл, а именно, че в сектора на TV панелите действията се развиват напоследък с шеметна бързина - на вратата вече чукат лазерните панели, оглеждайки се, неспокойно, дали OLED технологията няма да ги изненада неподготвени изотзадзе, то мисловната ти матрица може изведнъж да почувства действието на съвсем различен оператор, който най-малкото да направи главния й диагонал преобладаващ и собствените й стойности да започнат да клонят към оптималните съотношения (качество/цена) за съответния момент от време. След което, купувайки избрания продукт, знаеш, че почти задължително трябва да го продадеш, след време, на половин цена, или по-малко (зависи от избрания момент от време в бъдещето), за да си купиш по-съвременен модел, отговарящ на текущото оптимално съотношение (качество/цена). Това, което преди 2 години беше черешката над върха на сладоледа в сектора на LCD TV панелите, днес е ... за ликвидация, ако все още са останали бройки. Та така. Другият подход е, да си избереш нещо с високо качество днес и да се надяваш, че ще изживяваш сбъднатата си мечта, че изборът ти ще е поне една идея под върха на сладоледа... В другиден. Или да решиш, че това ти стига за неопределен период от време.
    Изборът е твой, както винаги. :-)
    Конкретно, за LED подсветката, фирмите имат все още какво да усъвършенстват. Тя сега набира скорост и ще напредне бързо, и възможностите й ще стигнат насищане. Аз, лично, към настоящия момент, НЕ БИХ си купил LCD с LED подсветка. Цените им са далеч над разумните, пак казвам, засега.
    В цялата тая работа най-тънката част е в думата "оптимално" :-) Там е уловката. Щото тва си е нещо твърде субективно :-)

Всъщност, има и трети подход - изчакване... Въпрос на нерви :-) Но в края на тунела отново чакат гореспоменатите два изхода :-)

Сега, ако можеш да отделиш малко повече от 2400 лв., бих ти препоръчал 3 модела, сравнително оптимални за момента, 46-инчови екземпляра, като най-качественият е най-отдолу:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038567
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037781
    http://www.dekom.bg/?page=product_de...nstanceID=6022

Защо 46-инчови? Ами защото, когато става въпрос за визуална наслада, размерът има значение. Поне според мен:-))
    Друг въпрос е, ако плазмата ти е на сърце. :-) Там мен ме няма :-) Тази технология си има своите проблеми, но Pioneer доказва, че засега това е най-добрата картина получавана от плосък панел (LaserView намига от ъгъла). Надявам се някой от сведующите да те посъветва :-)
    Успех!
    :-)

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

ущурихти сА С тези бебета стига ве4е не само вие имате бебета. те бебетата си имат друга работа не да ви гледат телевизора
    .[quote=krasi ]

4. Тук е от
    Jun 2008

Здравейте Lazarus, Madmax и всички други,

Търся 32/37" TV, което да отговаря на следните изисквания:
    - HD Ready (след като няма смисъл от Full HD за такъв размер)
    - Ще се гледа SD
    - DVB-T - ДА
    - DVB-C - НЕ
    - Свързване към PC - НЕ
    - Игри - НЕ
    - USB - ДА
    - 100 HZ - НЕ
    - Ambilight - НЕ
    - design - без дупкa в средата(LG6000)
    - свястна матрица

Благодаря предварително!

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

благодаря на Аdtomov за изчерпателния отговор и съвети!!!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

момчета някой да знае къде в бг може да се намери toshiba 40zf355?

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от shper

Re: Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV!
    « Отговор #174 -: Вчера в 17:27 »

Здравейте на всички

поздрави са страхотния форум, Ole
    който следа от доста отдавна ,но чак сега се регистрирах .Причината явно Ви е ясна , намислил съм да се обзаведа с така мноого искано LCD-TV
    но като винги съм пред дилелема естесвено и искам да се допитам да компетентното Ви мнение

Бюджета ми ме е ограничил до тези модели

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043188
    (образа беше леко зърнест каточели лоша букса на антена na discoveryHD в техномаркет )

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043196
    (напрви ми впечателние че има мноо ясна картина на discoveryHD спрямо самсунга и е с IPS-Alpha FullHD матрица )

по принциип съм пристрастен към самсунга заради 40-те си инча

ще го гледам от 2.5метра ,за SD-tv и връзката към PC задължителна за гледане на HDTV филми и некоя друга игирица

Та Моля Ви , за съвет докато не съм похарил парите покрай празниците :default

бях я пуснал в Препоръчани модели ,но искам още малко мнения .Благодаря Ви предварително
    Сам си си отговорил на въпроса,с обяснението за по ясната картина на Панасоника,аз бих го избрал заради матрицата,не гледай че Самсунга е по голям.Сравни качеството.Имаи в предвид че в ТМ сигнала HD върви по компонентен кабел и не може причината да е лоша букса на антената.Аз имам lcd и на двете марки като Самсунга е ,по голям но почти него ползвам свикваики с матрицата на този от подписа ми,който уж бе само за монитор.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Мерси granity за инфото
    но след толкова умуване и четене изнамерих и този
    http://www.samsung.com/uk/consumer/d...XXU&fullspec=F
    който пак е на цена 1400лв а е и с CCFL подсветка ,та съвсем се обърках

дали той по си заслужава от 40-А536

а и най-притеснителното ми е малкото рзтояние от което ще го гледам 2,5м.

10. Тук е от
    May 2008

Здравейте !

И аз бих помолил за мнение и впечатления евентуално.Колебая се между два модела : Philips 22 PFL 3403 / 10 и LG 26LG3000 ,които ще гледам от около 2,5 до 3 метра. Ще ползвам телевизора предимно за гледане на кабелна тв в кухнята .Ще съм благодарен ,ако някой може да ми каже нещо повече за моделите и кой от двата е по-добър като размер предвид разстоянието.

Поздрави и весели празници на всички !

11. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Около празниците ми се ще да взема една бройка от този шеметен модел:
    http://www.p4c.philips.com/files/4/4...10_pss_bul.pdf

Моля, разбиращите съфорумци да коментират това интересно ново предложение от холандските майстори на телевизионното качество.
    Чувам от доста места, че си заслужавал всяка стотинка, но дали е така?
    Ако лага не те интересува - да.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

За тези, които се интересуват от покупката на Samsung LE40A536, редактирах малко ревюто, добавих и няколко снимки - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg319608

13. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,вчера ходихме в домо с братовчед ми и вземахме ,SAMSUNG LE-40A676. за 1399лв.твто е супер бяхме тръгна ли за SAMSUNG LE-40A656 1599лв. питах ме продавачите каква е разликата между двата никой в магазина не можа да каже почна ха да говорят едни глупости нищо не разбираха.някой можели да каже каква е разликата и двете тв та са R/B

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте!
    Започвам да си мисля, че да инвестираш в акции по време на борсова криза е по-лесно от колкото да си избереш телевизор.
    Като технология съм се спрял на LCD, четох за разликата между нея и плазмата, и се спрях на ЛСД.
    Като размер мисля да е 46 инча, защото е за хол, а той не е никак малък. А и при телевизорите размерът има значение.
    От тук нататък, нещата стават много много зле. Първо питах приятели, 5 души ми препоръчаха 6 марки, образно казано - Sony, Philips, Sharp, LG, Samsung и Pioneer.
    Почнах да разглеждам из нета, но и там нещата не са по-малко противоречиви.
    Засега се колебая между
    1.SONY KDL-46W4500 - 3700 BGL - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043294
    2. Samsung LE-46A756 - 3600 BGL - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040610
    3. Sharp LC-46X8E - 2600 BGL - http://www.sharpbg.com/index.php?productID=267

Над 4000 лева не бих дал, въпреки че моделът на Самсунг с подсветка, технология, която така и не ми се изясни толкова революционна ли е, е над 4К.
    Много бих ви бил благодарен, ако ми помогнете да си катализирам решението. Разбира се, не се ограничавайте саво с трите модела, критериите както казах са ми единствено:
    1. LCD
    2. 46"
    3. 4000 лева макс

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Виж тази Тошиба 47Z3030-на цена 3399 лв. вТехномаркет

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

nixxon, посоченото Сони е добре, но за момента А756 за тази цена не е мъдро решение. За 3600 лева дават по-високия клас А856 със подарък 22 инча Самсунг.
    Задължително виж и модела от 7-ма серия А786, който е с новата LED подсветка. Тази технология му дава голяма преднина пред останалите със обикновената подсветка - по-добро черно и контраст, малко по-меки цветове.
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040611

За Шарп-а не смея да дам съвет защото нямам наблюдения.

18. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

Да питам при работещо ТВ и намален до край звук ,то трябва ли да е абсолютно безшумно...защото на моя 40А676 при това положение се чува леко бучене независимо от промяната в яркостта на картината.
    Да се притеснявам или е нормално?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе