Предлагат ми SAMSUNG LE-40M86 REFURBISHED za 1899лв.
Някой ще ми разясни ли недостатъците от REFURBISHED моделите.
Благодаря предварително.
Предлагат ми SAMSUNG LE-40M86 REFURBISHED za 1899лв.
Някой ще ми разясни ли недостатъците от REFURBISHED моделите.
Благодаря предварително.
Здравейте, кой от следните два модела TV бихте ми препоръчали и защо:
PHILIPS 37PF9641
SONY KDL-40D3500
Приемам и други подобни препоръки.
Засега ще го използвам с аналогова кабелна и главно за игри и филми от PC. Благодаря ви предварително.
здравейте... след един цял ден прекаран в обикаляне на магазините в Бургас така и не можах дори да видя моделите който си бях харесал, а най-вече - toshiba c3500pg
но харесах други 2 модела - Philips 32 PFL 5322 и LG rz 32lc51
Някой има ли наблюдения относно тези модели ?
uBo - ТВЪРДО НЕ!!! Те и непреоценени не става, камо ли такъв модел дето и за без пари пак немогат да го шътнат!
soon-обясни на човека какво е refurbished.
ubo- не знам кой ти го дава, не го виждам на сайта на Техномаркет. Такава техника се продава из цяла Европа на по-ниски цени. Аз имам такъв ТВ, не този модел, три дни му търсих някакъв проблем,че да го върна ама не намерих. Имам такъв GSM и такава цифрова камера купени от Англия и няма проблеми(важното е този който го продава да го обяви като такъв, а не да го продава като нов). Иначе цената е супер, аз съм сигурен ,че от където и да го вземеш до най-малко три дни ще можеш да го върнеш, пък и ако си има пълна гаранция от две години може би си струва. Иначе този модел си е бестселър за 40", който и каквото да си приказва, с хиляди доволни собственици. За него има много информация в интернет, просто защото се продава мнооогоо. И ако за някой няма информация,значи не върви толкова добре. Не знам soon откъде има информация,че този модел не върви. Може да я сподели с нас. Но за да ти помогна и да не спамя тук refurbished модели са такива които са върнати от собствениците си(с причина или без такава) в срока за който няма нужда да дават обяснения, ремонтирани модели, мостри,ТВ с унищожена упаковка, козметичен проблем. Тук е описано, няма да повтарям:
http://hometheater.about.com/cs/befo...efurbinfoa.htm
Но основоното е ,че какъвто и да е проблема, устройството си отговаря на техническите параметри и характеристики(проверено е от призводителя). Дори в голям процент не е имало никакъв проблем с него. Просто клиента не го е харесал.
Не само върнати, а всички броики които по уж незнаини причини един търговец не може да продаде и търси шарани. Друг е въпроса до късмета!!! При него и боклук да купиш пак е по-добър от идеала. Що се отнася до М-модела на Самсунг до миналата година го имах, но след появата на по-добри варианти го махнах. Беше мноого добър телевизор поне бройката която купих (от 4 едната която избрах си струваше).
Сега ходих днес в .electron.bg, горе-долу нищо не разбират или ги мързи да обесняват, аз отивам да им дам 3500лв., е не ме спечелиха, явно не им е зор дали ще продадат нещо, после отидох да видя на живо Sharp в ИСУ, е продавача беше по-зле от мен, имате ли Х20 42" ми не, имаме 37 той е същия, показва ми некав друг и той не знае какви показатели има, пуснали кабелна ТВ образа гаден..., в Технополис горе долу ме навиха, поне обясняват, може да се каже, че са любезни бих си купил от тях, иначе и в Зора добре ме зарибиха, макар, че за продавача от това Сони по-добро няма, оплю Шарп-а, но пак бих си купил от там, в техномаркет имаха само панасоник и не помня какво друго, даже си мисля, че имаха само 1 модел 1920х1080 42" срам, продавача и той не беше наясно за какво иде реч, но се опита и беше любезен
Реших, че на този етап трябва да отида в някой на гости да видя един от трите или Сони-то 40V3000 или Шарп-а, да гледам един филм на макс резолюция и да реша
Писано е много пъти за въпросните модели.Първоначално публикувано от vassil_dinkov
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg273930
Ползвай търсачката сигурно ще намериш и още коментари.
Работя в магазин за техника в Плевен и преди няколко дни ни докараха доста такива телевизори(refurbished- който ми казаха че са били мостри)
Две вечери по ред пускам на 40М86 през HDMI PS3 и се наслаждаваме целия персонал и околията на картината. Вярно че това е първия FULL HD телевизор до който се докопвам толкова близо но ме грабна.
Видимо няма никакви проблеми огледах го както трябва и няма драскотини, стойката е чисто нова. Много ми е влязъл в главата този телевизор пък и сигурно ще ми направят отстъпка като служител ако реша да го взема.
Ако е така както казваш и си сигурен НА ИСТИНА от къде идва този телевизор и реалната причина на цената - тогава ГРАБВАЙ един. Както писах по-горе имах такъв модел и бях доволен от него до момента на появата на друг много по-добър от него, но всичко с времето си. Тези стоки трябва да се сменят с изтичане на гаранцията им. УСПЕХ! Дано имаш късмет и нямаш скрита изненада със закъснение!!!
raiders - ТОЧНО така трябва да направиш!!! Тази стока с четене не се купува а с гледане и лична увереност, че точно това си искал и по този начин да гледаш!
Успех и на теб и наздраве на гостите и телевизорите дето ще ги тествате!
soon чесно да ти кажа в нищо не мога да съм сигурен. От една страна искам да се хвърля на телевизора от друга много се замислям дали да дам толкова пари за нещо в което не съм сигурен. Друг е и въпроса че тези пари немога да ги извадя накуп и трябва на изплащане да го взема а не ми се иска да се заробвам да се ограничавам 1 година да речем, но да имам хубав телевизор...
Някой може ли да се обясни това нещо : заменят един телевизор, без много приказки, под предлог, че има 5 изгорели пиксела след около седмица ползване. В магазина е тестван - нямаше нито един. С новият, който вече е в клиента, няма никакви проблеми засега. На стария, след като го изложиха като мостра в магазина, излезе, че няма нито един изгорял пиксел.
Може ли някой да обясни, как в клиента може да има изгорели, а после да изчезнат. Искам да подчертая, че вариант - клиентът лъже - категорично отпада!!!! пък и няма смисъл да се разкарва известно количество км само да си сменя телевизора, въпросът за връщане на пари въобще не е повдигнат, просто клиентът си искаше този модел, но читав.
P.S. не искам да назовавам марката и магазина - за да е по обективен отговора.
лично съм виждал два монитора ILYAMA 22' с обърнати пиксели. Които след една седмица през която седят изключени от ел. захр. си запалиха без нито един обърнат пиксел.Първоначално публикувано от cepro
И аз имах цели три последователни случаи при които в магазина всичко 6, а в къщи след часове на екрана се появиха и вървяха супер цветни хаотични ленти като танцуваща черга. Отново в магазина и там нищо. Отново в къщи а там бял екран. Отново в магазина и там нищо. Оставих го 2-3 дни при тях на тест и на другата сутрин цъфнаха и при тях същите проблеми. Стигна се преди това да мислят, че ги баламосвам нещо, но повярваха и се извиниха. По късно във време други 2 монитора при тях идеални при мен нещо като фантомни изгорели пиксели, които във време от няколко дни си движеха и сменяха местата. Пак в магазина където след 1 седмица работа дефекта се прояви при тях на който нямаха никакво обяснение нито те нито сервиза. Та такива ми ти работи! Тази технология е мнооого компромистна и фантомна, но какво да се прави това може да измисли човечеството за момента, а за всички бъдещи технологии ... Господ да ни е на помощ!