Страница 60 от 300 ПърваПърва ... 1050585960616270110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivanushka
    madmax те направо на загуба ги дават тейа плазми и какав е тоиа Контраст:1800:1 дето го дават в саита?самнителна работа
    Става дума за 32PC51, в описанието се вижда ,на сайта са объркали 3-ка с 4-ка, там контраста си е толкова.Виждам,че вече са го оправили.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2008

хмм... и аз имам запитване за избор между два модела.
    SHARP LC-32RD2E - http://www.sharpbg.com/index.php?productID=202
    SONY-KDL-32D3000K http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09028885
    Прочетох и за двата модела доста противоречиви неща, с идеята че никъде не се дава ясна оценка кой е по добър В едни представяния единия е по добър в други втория и честно казано се обърках. Някакви впечатления. ако имате други идеи до 2200 лв кажете

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Толкова се изписа за тези 2 модела като излезнаха, че не виждам какво повече да се каже. И двата са добри модели и ако си решил да взимаш толкова скъп 32" са добри предложения. Виж и някоя от Toshiba за тези пари.

5. Тук е от
    Feb 2007

Здравейте.
    В края на миналата година ме бяхте посуветвали за тошиба 32с3500pg (съобразен с цената избор) .. но не успях да си купя.
    Та сега има ли други 32 модели на които да си заслужават... до 1200лв.
    Нуждая се от малка насока примерно 2-3 модела който да сравна в магазините
    какво ще кайете и за филипс 5233 (не см сигурен но мисля че беше така)

благодаря

6. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Според мен в момента на пазара PHILIPS 32PFL5522 на цена 1200лв.(до преди месец беше 1500лв.) е без конкуренция,разглеждал съм го подробно и се държи чудесно както на стандартна резолюция така и на HD сигнал.
    http://www.technopolis.bg/product.php?pid=326

7. Тук е от
    Mar 2008

мерси за отговора ... знам че много се изписа ама все пак още не мога да реша.
    Имам няколко въпросчета:
    1. аджеба тези 100 Hz имат ли реално предимство пред бързината на възпроизвеждане на картината на сони
    2. Някъде четох че сонито имало тунер за цифрова кабелна а шарпа нямал ... ?! И този тунер до каква степен ще ми бъде от полза при различните кабеларки. До колкото знам те си искат чинии и други глупости. Cabletel предлагат ли без сателит ...
    3.При 32 инчовите ЛЦД та има ли съществено значение дали са Full HD или HD ready. Четох че разликата при тези размери не се забелязвала съществено? Ще се гледа от разстояние 2.5 - 3 метра

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

1. И двата са 100 херца, но Шарпа е с по-бърза матрица. Лично на мен при тези 2 модела 100-те херца не ми харесва как работят, но вършат работа понякога.
    2. Да, Сонито има тунер за и за цифрова КАБЕЛНА телевизия /DVB-C/. Такава имат CableTel и Евроком. Ако ползваш такава кабелна си е плюс. Тези с чиниите не са кабелни. За тях нямат тунер и двата.
    3. При 32" Full HD си струва само ако го ползваш за монитор или играеш игри от PS3/Xbox 360. Иначе няма кой знае каква файда.

Който и от двата да вземеш няма да сбъркаш. Равностойни са.

10. Тук е от
    Mar 2008

Благодаря много за отговора ... имам само още някои неясности. Тунера предлаган от кабеларките за кабелна цифрова по хубав ли е или е по тъп от този на сонито. Нямам намерение да играя ХБОХ ове и тн тъй че поне едната дилема ми я спестихте с фулл ХД то ...

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dreamseeker
    Благодаря много за отговора ... имам само още някои неясности. Тунера предлаган от кабеларките за кабелна цифрова по хубав ли е или е по тъп от този на сонито. Нямам намерение да играя ХБОХ ове и тн тъй че поне едната дилема ми я спестихте с фулл ХД то ...
    Тунера на Сонито е по-хубав от този, който дават безплатно, но най-големия плюс е, че със вградения тунер не се налага едно излишно конвертиране на сигнала от цифров-аналогов-цифров.

12. Тук е от
    Mar 2008

Явно сонито ще бъде благодаря ти много за помоща...

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от dreamseeker
    Явно сонито ще бъде благодаря ти много за помоща...
    Аз няма да ти препоръчвам някой от двата,но ако искаш върви в МЕТРО имаше ги и двата,виж ги на един и същ сигнал и ще си отговориш сам веднага.
    LUDIA беше дал снимки още миналата година.
    http://good-times.webshots.com/photo...88398121WOnCTA

14.  

15. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте,

Имам въпрос:
    Този Плазмен Телевизор LG 32PC51 добър ли е?
    Не говоря за ниската му резолюция. Интерисува ме става ли за гледане на ДВД - основно, как му е черното, цветовете, контраста и т.н. Ходих и го гледах, но в момента не можеха да ми го пуснат на ДВД сигнал.... пълни н-ци са те зи консуртанти?! Като алтернатива се загледах в LCD Телевизор Philips 32PFL5522D, ама нещо не ми допада. Пуснаха ми го на ДВД, но не ми хареса.
    При отговора и насоките от ваша страна имам молба. Не ми отговаряйте от рода ...Най-важното е на теб да ти хареса..., а ми отговорете обективно. Необходим ми е ТВ за гледане основно на ДВД и СД сигнал до 32 и пари до 1200 лв. Не робувам на марки....Искам като си го пусна да не е с много компромиси. Сега гледам Panasonic 29 - 100Hz /но технологиите са доста напред, а ние не можем да си стоим на едно място, но пък и не съм съгласен с мнението ще свикна на това и онова........като компромис/

Благодаря ви предварително

16. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от tango2001
    Здравейте,

Имам въпрос:
    Този Плазмен Телевизор LG 32PC51 добър ли е?
    Не говоря за ниската му резолюция. Интерисува ме става ли за гледане на ДВД - основно, как му е черното, цветовете, контраста и т.н. Ходих и го гледах, но в момента не можеха да ми го пуснат на ДВД сигнал.... пълни н-ци са те зи консуртанти?! Като алтернатива се загледах в LCD Телевизор Philips 32PFL5522D, ама нещо не ми допада. Пуснаха ми го на ДВД, но не ми хареса.
    При отговора и насоките от ваша страна имам молба. Не ми отговаряйте от рода ...Най-важното е на теб да ти хареса..., а ми отговорете обективно. Необходим ми е ТВ за гледане основно на ДВД и СД сигнал до 32 и пари до 1200 лв. Не робувам на марки....Искам като си го пусна да не е с много компромиси. Сега гледам Panasonic 29 - 100Hz /но технологиите са доста напред, а ние не можем да си стоим на едно място, но пък и не съм съгласен с мнението ще свикна на това и онова........като компромис/

Благодаря ви предварително
    Ако сегашния телевизор ти е 29" този 32" ще ти се стори много малък
    Ориентирай се към 37". Виж това:
    PANASONIC TH-37PV7P
    Имам такъв и за сега съм много доволен, а и цената е само 200 повече

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

tango2001, ако ще гледаш САМО телевизия и ДВД си вземи един сносен 32" Philips кинескоп.
    Ако все пак решиш да скочиш в новите технологии, не взимай тази плазма. Това е някакъв бъзик с технологията. Вярно, че картината й не е лоша, но не се лъжи, че като е с по-ниска резолюция ще предава по-добре на SD сигнал. Мога да ти покажа доста Full HD модели с много по-голям екран, които ще показват по-добре на този сигнал.
    Така че вариантите са ти или приличен кинескоп с много по-добра картина от всяко ЛСД от най-ниския клас или нещо от горния сегмент на ниския клас при ЛСД като това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033244
    и след 1-2 години да можеш да го ползваш за HD сигнал.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2005

lazarus18
    Толкова мнения изписа за този телевизор а не си направи труда да провериш фактите цитирам те:
    Разликата не е само в един HDMI вход. Панела не е същия и е със по-нисък контраст /8000:1/. Доколкото помня няма и 100Hz. Въпреки, че не пише в описанието имам чувството, че и обработката на сигнала не е толкова добра. Доста по-често назъбва образа.
    За мен това е модел за обществени места където никой не се заглежда толкова.
    1. Панела е същия мога да ти дам линк
    2. Има 100Hz ама кои да провери
    3 Тествах любимата ти Тошиба(за малко да е купя) с miro_vampiro и мога да ти кажа че ужасно маже. Гледай началото на филма "Вертикална граница" и по точно скалите отзад в момента когато падат артистите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе