Страница 110 от 300 ПърваПърва ... 60100108109110111112120160 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,636 до 1,650 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Хора не ви ли се струва че е странно
    това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027249
    Това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024098
    и ТОВА:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225
    да са на една и съща цена?!?!?
    Струва ми се че това са различни поколения телевизори! Мисля че при тази ситуация първите два модела стават непродаваеми... Не мислите ли и вие така? Изобщо има ли някъде хубаво ревю за LE-46F86BD?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

М86 е на някаква оферта с рекордер,а F71 е внесен на много висока цена и дори съм сигурен,че го работят на загуба.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Аз съм ето с този модел:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027054
    Купих си един кабел HDMI - HDMI за 19 лв , но не съм доволен и при първа възможност си купувам качествен кабел.
    Вързах си лаптопа/ имам HDMI/ към ТВ-то картината е много нестабилна и от време на време има смущения и трептене.
    Така че никога повече евтин кабел.!

5. Тук е от
    Jun 2008

Да,и аз като казах за 80лв кабел точно hama от Вали имах предвид,но така като гледам за 10м си трябва да е качествен,явно ще ги прежаля парите,вече се набутах един пат с евтин VGA кабел за стария ТВ,пълен боклук се оказа...просто исках да се консултирам че се пак за кабел са доста 170лв...боли ме сърцето
    Благодаря за инфото bgm.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

elcos - в заблуда си за непродаваемостта! Наистина F86 е в пъти по-добър от A656, но и в пъти по-лош от първия!!!
    Ако все още нямаш ТВ и се чудиш м/у тези 3 модела и ИСКАШ ОСОБЕННО качествена
    и ИЗРАЗИТЕЛНО детайлна картина (видимо по-различна от другите два) и имаш най-вече очи, сигурно би избрал първенеца.
    Успех!!!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Хора не ви ли се струва че е странно
    това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027249
    Това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024098
    и ТОВА:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225
    да са на една и съща цена?!?!?
    Струва ми се че това са различни поколения телевизори! Мисля че при тази ситуация първите два модела стават непродаваеми... Не мислите ли и вие така? Изобщо има ли някъде хубаво ревю за LE-46F86BD?

F71 е стар модел и най-вероятно са останали само мостри от магазините. Нормално е да намалят F86 при положение, че вече се продава новия му заместник, а първоначално цената им беше прекалено близка. Както е видно разликата между тях е много малка като някои даже харесват по-старите модели. Така ще продадат много бързо изостаналите им бройки. Странно е защо обаче не са намалили и М86. 99% от хората биха предпочели по-новия модел при толкова близка цена. Не че това винаги е правилна логика, но така разсъждават хората.

Между другото, тестове на F71/M86/F86/F96/A656 има тук:
    http://www.hdtvtest.co.uk/reviews.php

Това че са за различни размери от 46 не трябва да те притеснява. Много рядко има някакви разлики между различните размери.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Хората от ТМ да кажат нещо за пакета М86+HR733.Тоя рекордер заслужава ли си,че много малко инфо има в нета за него?

10. Тук е от
    May 2008

Абе няма как 46F86BDX да е " в пъти по-добър" от 46А656 противно на всякакви тестове, спецификации и най-вече логика, ама айде. Това е въпрос на лично мнение и преценка. Но е факт че първият е по евтин с 1100 лв. И то защото сега го пуснаха на промоция, защото до онзи ден беше 3600 лв

11. Тук е от
    Dec 2007

Въпрос към всички запознати и ако може Lazarus18 да кажеш и ти. SAMSUNG LE-40F86BD или SONY 40D3500. Кой според Вас е по добрият? В едни коментари от миналия сезон бяхте наредили /лазарус и мадмакс/ Сонито прес Самито, но сега оставам с впечатлението, че предпочитанията Ви са към Самсунга /мисля, че и в hdtvtest също по-добре се представя/. Питам, защото нямам възможност да тествам на място и разчитам на компетентно мнение от форума. Интересува ме специялно на SD сигнал и филни от PC, защото предполагам на HD са сходни като качества /Сонито предава много добре, но само него съм виждал и на HD само, което не е показателно/.
    Мерси.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

rodriges - една препоръка: Виж М86 как се държи на SD и ще забравиш за другите (личен опит). Не вярвай на ревюта и какво казали. Намери начин и виж на живо. Ще се обедиш в това което казвам. А за това, че F86 е по-добър от A656 също който се съмнява отива и вижда очевадното. Не със всеки нов модел се постига вече постигнатото от преди.

lazarus18 - забелязал ли си, че повечето топ модели, колкото и да остаряват, цената им в падането е незначителна поради качествата които притежават за сметка на дизайн и други такива екстри при повечето нови. Винаги на 1-2 години се появява един победител и после само дизайни.

13. Тук е от
    Apr 2008

Има ли някои мнение по вапроса кое е по добре да има ТВ-то 100Hz или да е FULL HD. Знам че е наи добре и двете да ги има ама и цените варвят доста нагоре. Говоря именно за тези два модела TOSHIBA 37 R3500PG или SAMSUNG LE-37M86BD. Друг вариант ми е JVC 37A80. Ще ги гледам на Булсатком.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от rodriges
    Въпрос към всички запознати и ако може Lazarus18 да кажеш и ти. SAMSUNG LE-40F86BD или SONY 40D3500. Кой според Вас е по добрият? В едни коментари от миналия сезон бяхте наредили /лазарус и мадмакс/ Сонито прес Самито, но сега оставам с впечатлението, че предпочитанията Ви са към Самсунга /мисля, че и в hdtvtest също по-добре се представя/. Питам, защото нямам възможност да тествам на място и разчитам на компетентно мнение от форума. Интересува ме специялно на SD сигнал и филни от PC, защото предполагам на HD са сходни като качества /Сонито предава много добре, но само него съм виждал и на HD само, което не е показателно/.
    Мерси.
    Тези два модела са в различни класове и не може да ги сравняваме,ако трябва да ги съпоставяме:
    SAMSUNG-F86>SONY-X3000
    M86>W3000(с някой уговорки)
    N86>D,V3000
    На мен лично D3500 не ми харесва,но в момента върви на добра промоция с 20"-во SONY за 2599лв. и човек може да се замисли.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от rodriges
    Мерси.
    Честно казано нямам големи наблюдения точно върху D3500, но F86 е на промоция в момента и според мен е на много добра цена.

Цитат Първоначално публикувано от soon

lazarus18 - забелязал ли си, че повечето топ модели, колкото и да остаряват, цената им в падането е незначителна поради качествата които притежават за сметка на дизайн и други такива екстри при повечето нови. Винаги на 1-2 години се появява един победител и после само дизайни.
    М86 излезна преди 1 година и мога да кажа, че по това време започнаха да излизат вече ЛСД модели, които показаха, че и в тази технология има хляб. За това време не мога да кажа, че са излезнали кой знае колко по-добри модели. Според мен ЛСД вече е достигнала апогея си и всичко занапред ще е само маркетинг и дребни подобрения, които ще са незабележими за повечето хора.
    Колкото до цена това е по-скоро резултат от куцата ценова политика на ТМ при по-скъпите модели. В една нормална държава щяха да пуснат на ниски цени M86/F86 преди да изкарат новата 5 и 6 -та серия.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Абе "soon" голямо зяпане му ударих ! Всички бяха пуснати на HDTV! Успях да накарам да разбъзикаме настройките и стигнах до едно положение където М86, F71, F86 и А656 (говоря за 46 ките) не забелязвах - никаква , ама абсолютно никаква разлика в картината . Става дума за един рекламен клип на Самсунг който се върти там!
    По мое лично и непрофесионално мнение при определена настройка всичките се държат като близнаци! Или поне аз не мога да усетя тънките разлики
    Имам чуството че май ще избирам по дизайн. Яд ме е че не можах да накарам да ми пуснат SD сигнал - смятам че там можеше да има разлика!

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Дали все пак някой би могъл да ми обясни има ли смисъл от DVB-C тунера на Sony. Не е ли за предпочитане модел с вграден такъв тунер в предвид използването на цифрова кабелна телевизия.
    Много ме блазни промоцията на Samsung 32М86, но се чудя дали да не заложа на Sony 32S3000 (D3000 ако някой каже че си струва парите). Или най-добре е да се изчакат новите модели, като 32W4000 и 32А656?
    Според мойте наблюдения разликата е основно в наличието на DVB-C тунер.
    Основно телевизора, ще се гледа на аналогова кабелна телевизия с тенденция за пускане на цифрова.
    Наисина имам нужда от съвет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе