кой от двата модела да избера и какви са значителните разлики между тези два модела SONY KDL-40V3000AEP иSONY KDL-40D3500AEP предварително благодаря за инфото на който ги е гледал как предават.
кой от двата модела да избера и какви са значителните разлики между тези два модела SONY KDL-40V3000AEP иSONY KDL-40D3500AEP предварително благодаря за инфото на който ги е гледал как предават.
Аз сега гледам мача по бТВ и смятам, че всичко е идеално.Първоначално публикувано от Dr. House
Вярно е, че като занесеш телевизора у вас ти се струва по-голям отколкото в магазина, но след няколко дена "се смалява". Може да се прочетат доста постове в тази тема със това твърдение.
някой може ли да сподели, дали има разлика ако аудио сигнал от телевизор се подаде към ресийвър чрез SCART и по обикновен чинч
ще има ли някакво значение за качеството на стерео-сигнала и въобще за качеството на звука
Така е, в къщи телевизора изглежда доста по-голям. За гледане на телевизия и с качеството на предавне на повечето програми голям телевизор от близо хич не е добре - размазано, чак се пита човек, дали не се минах с покупкатаПървоначално публикувано от Dr. House
Аз ще взимам 40'' фулл ХД и ще го гледам от има няма 3 метра(може и 2,5м да са),НО ще го ползвам за игри-Хбох360,по нататък и Плейстейшън 3.С 32'' братче си избодох очите...Мога да кажа само ,че за такива цели важи правилото "колкото повече ,толкова повече" .За филми с висока резолюция(и ниска компресия) също .Не ми е ясно кой дава 2500-3000 лв за ТВ за да гледа кабелна(говорим за сега наличната ,а не като Кейбъл тел(евентуално)пуснат ХДто),та било то и цифрова...В такъв случай ако ще взимате 40'' или повече инча по-добре го гледайте от 5 метра
Здравейте, искам да благодаря на някои от вас във форума за съветите... .От около седмица вече си взех телевизор Тошиба 32"R3500. До сега събирах впечатления и вече мога да ги споделя с вас. Доволен съм на 100% от избора. Телевизора има страхотна картина, цветовете са малко по-ярки може би, но си има в менюто настройки на цветовете. Изобщо не насича, мачовете ги гледам и се разтапям от кеф....Трябва обаче да спомена че разбрах че сигнала е от супер значение за да гледаш добра картина. Пуснах се на Булсатком, но пак има някои канали които имат "кусури". Звукът му е страхотен, и там няма какво да се желае...Не ми харесва дистанционното- трябва да се целиш като с пушка, добре че все пак основно се работи с това на Булсата...Менютата са лесни и интуитивни, дори за лаик като мен. Смятам че този модел е добър избор за всеки който се колебае какво да си вземе. Ако някой се интересува от нещо, ще отговоря стига да мога. И разбира се ще събера още впечатления и пак ще ги споделя с вас...
Неизвестна доскоро афганистанска фирма пусна на пазара революционен вид телевизор с LSD технология. Представлява празна кутия и не изисква захранване.
Сядате срещу нея, поемате малко от приложения в комплекта бял прах, и после гледате каквото си искате.
Хаха,LSD технологията е базирана на пестицида със същото име сигурно.Ако е така ще гледаш най-много една-две седмици...Първоначално публикувано от Tommorow
Сори за спама,но не се сдържах!
Нещо НОВО от САМСУНГ през МАЙ тази година!!!
http://digital.bg/samsung-%EF%EE%EA%...-nnno4752.html
http://av.samsung.de/produkte/detail...0-63284408948a
Днес пуснах ITV, ще размисля още малко за инчовете и като го взема ще пиша вече с лични впечатления.
Благодаря на всички за мненията :-)
Първоначално публикувано от Dr. House
По принцип серията V е по-нова. Притежава 3 HDMI изхода, 1 в повече от 40D3500. По-висока декларирана яркост на дисплея - 500 Cd/m2, срещу 450 на 40D3500. Голям недостатък е липсата на 100 Hz сканиране и при двата дисплея, експертните ревюта съдържат критики към изобразяване на бързо движещи се обекти, но като цяло едва ли има съществени разлики между картините на тези 2 телевизора. Вярно цветопредаване, наситеността на черното не зависи от ъгъла на гледане. Препоръчвам 40V3000.Първоначално публикувано от vladedivac
Който и да избереш, моят съвет е да изчакаш малко, стига да не ти е спешно. Съвсем скоро ще пуснат новите модели на Сони. Тогава цените на тези които гледаш би трябвало да спаднат . Говоря за в рамките на месец.
От май 2008 до декември 2008 се очертава времето на най-приятните изненади и като технически новости и като падане на цените в зоната на PLASMA/LCD телевизорите. Всеки готов за покупка нека изчака сега и да следи тази тема и коментарите на очакваните нови модели скоро!!! ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО!
Някои има ли инфо къде на нашия пазар има Sony W3000.Специално този модел,не друг ме интересува
Подробности около новите две серии 6 и 7 - LCD TV на САМСУНГ:
http://www.businesswire.com/portal/s...20080423005450