Страница 23 от 300 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

dick- честито, но ще те помоля да ни кажеш и впечатленията след като се сработите с ТВ(след една-две седмици или когато прецениш, че си готов). Все пак би било интересно за много хора, които търсят в този момент. На тоя форум му липсват впечатления от собственици. И е кофти когато някой иска помощ, а като си купи ТВто забравя форума. Не визирам теб. Щом някой може 10мин. да пише за помощ, може да отдели и 10 мин. за едно мнение. Това е една хубава практика която трябва да се наложи и в БГ. Пък и каква е мотивацията да помогнеш на някого, когато той веднага след това изчезва. В Европа(и не само там) всеки преди да купи нещо търси мнение за него в интернет, а след като го купи оставя и своето мнение за продукта. Всеки го прави с желанието да помогне.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Препоръчайте ми 32 LCD до около 1500 лв...

4. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте,
    Вчера разтлеждахме с мъжо телевизори и стигнахме до следните два:
    1. Samsung LE-40M86
    2. Sony KDL-40W2000
    Самсунгът е с "огледална матрица", което от една страна ми се стори готино, защото цветовете са по-ярки, но пък се чудя дали няма да отразява прекалено много светлината. Какво е мнението ви за този вид LCD? И кой от двата телевизора бихте ме посъветвали да изберем.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Bi11y
    Препоръчайте ми 32 LCD до около 1500 лв...
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35005.0.html

6. Тук е от
    Jan 2008

От два дни гледане и сравнения между телевизори, вчера избрах този модел:
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...-42PFL5322.htm

Най-много ми хареса като цветове, контраст, рязкост и замазване)
    Сега се появява друг проблем обаче - телевизора няма оптичен изход и не мога да свържа xbox360 - тката към ресивъра с оптичен кабел. Някой може ли да ми помогне със съвет ( има ли комбинирана букса HDMI + OPTICAL OUTPUT от която мога да пусна отделно звук към ресивъра? )

Мерси предварително ...

7. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте, аз повече от месец съм горд собственик на shrarp 32 wd1e, има добър черен цвят ,на мачове се гледа прилично е на някой канали от булсата е кофти но на повечето е ok. Преди 2 дена си купих кабел DVI-HDMI ами какво да ви кажа за 1400 този tv за мене лично е страхотен. Купен online няма изгорели пиксели тествах го със nokia test .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Може ли да ме насочите кои 32" модели имат DVB-C тунер ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

dick,
    Честито! Дано се лъжеш за подсветката, но май си ги има тези дефекти и по другите марки и модели!

11. Тук е от
    Jan 2008

От една седмица съм с Sharp 32LCWD1E. За момента се държи много добре. Все още не съм си купил Скарт кабел за булсатком-а, но и без него качеството на картината е много добро. Цветовете са супер, често гледам мачове по Диема. Единственото което ме е раздразнило досега е при много далечните картини на футболни мачове - леко почва да замазва, когато играчите са с големина на точица. И при CRT мониторите може да е същото, но нямам възможност да сравня.
    Не разбирам иначе много от характеристиките му - даже не се сетих да питам колко битова му е матрицата, но за момента като се има предвид и цената му съм доволен.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Видях - напълно основателно че хората се оплакват от липса на отзиви от собственици. Аз все още не съм собственик (за съжаление - може би ) на LCD телевизор не един мой приятел скоро си купи следния модел:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029755
    и имах 1 ден възможност да го базикам и ще си дам малко отзиви.
    Предимства:
    1.Цена.
    2.Реално представяне на цветовете - по моя преценка.
    3.Добри яркост и контраст - пак по моя преценка.
    4.На HD се справя перфектно. От PC с DVI- HDMI кабел.
    Недостатъци:
    1. На SD си е направо трагедия. Човека си пусна цифрова уж да се оправят нещата - пак си е трагедия. Отвратителна пикселизация.
    2. Около 3 секунди време за превключване на каналите - това мен страхотно ме дразни, понеже обичам да въртя каналите.
    3. Много странно и неергономично - според мен - разположение на изводите.
    Общо взето бях ужасно разочарован. Той имаше голям и много стар 29" Panasonic CRT, така че 32 ката не е доста по голяма, но като цяло смятам че направи много лоша покупка. В случая един телевизор от стандартните би бил доста по добър избор.
    Единия дразнещ проблем бе решен с външен TV-BOX, който доста пооправи нещата - поне при скороста на превключване, а цифровия тунер нямаше проблема със забавянето, но така или иначе за кабелна телевизорчето хич не става. По принцип за HD филми е добре ама като цяло поне аз бях разочарован.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

plameo- честито, обаче си направил кардинална грешка при избора(нямам предвид ТВто). Просто в подхода ти при избор. Основното е да знаеш към какво ще си вържеш ТВ и какви изходи ще ти трябват. Това е основен въпрос при покупката. Имаш Xbox, а си купуваш ТВ без необходимите входове. Филипс не се славят с много входове, дори и VGA нямат доста често. А за помоща какви други аудио изходи имаш на ТВ и какви аудио входове имаш на Xbox. Не съм чувал за буксата която питаш.
    За хората които ще купуват ТВ- да гледат какви входове имат(повече е по-добре), дали са им достатъчни засега и за бъдещи продукти които мислят да включат към ТВ. Дали лесно се включва към компютър, дали ще изкарат нативна резолюция. Лесно се проверява какво може да поддържа ТВ от компютъра(някои не могат да изкарат 1360х768, форматите които поддържа ТВ са дадени в характеристиките му). Не после да питат защо изкарват само 1024х768 примерно. Трябва да имате отговори на всички въпроси преди да купите ТВ.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

JVC выпускает три новые модели LCD телевизоров - Cерии EXE

JVC - не самый популярный производитель телевизоров, который "у всех на устах".
    Однако компания решила изменить привычное положение вещей и громко заявить о себе.
    JVC представила три новые модели LCD телевизоров из серии EXE с диагональю 37, 42- и 47 дюймов. Они созданы на базе 36-битного движка Genessa Premium (36-битный) и имеют разрешение full HD (1920x1080), яркость 500Кд/ м2, новый драйвер New Real Bit Drive, технологию i-Clear Motion NR, а также 3 входа HDMI 1.3.
    Цена на телевизоры на японском рынке составляет 3200 Евро.

Жизненный цикл OLED увеличится вдвое !!!

Технология OLED привлекает производителей такими характеристиками, как низкое энергопотребление и ультравысокий контраст OLED, однако у нее есть один существенный недостаток: непродолжительный жизненный цикл. Компании Toshiba и Panasonic приняли решение о совместной работе над этой проблемой. Компании планируют анонсировать новую технологию, которая позволит удвоить жизненный цикл дисплеев OLED, который на сегодняшний день составляет 30 000 часов (Sony XEL-1). Если у них получится осуществить задуманное, то по показателю жизненного цикла OLED превысят LCD мониторы, которые способны проработать 50000 часов.

Новая технология будет использовать металлическую мембрану, которая будет располагаться внутри 20,8-дюймовой панели и более эффективно передавать свет. Пока не известно, будет ли эта разработка использована во всех телевизорах OLED компании Toshiba в дальнейшем.

russiadiginews.

16. Тук е от
    Jan 2008

Побут
    Хайде, моля
    Никой ли няма да даде акъл по моя въпрос

17. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от adi101
    Побут
    Хайде, моля
    Никой ли няма да даде акъл по моя въпрос
    Рaзгледай PHILIPS 32PFL5522 и SHARP 32WT1,WD1 според мен това са двата модела в момента на пазара които си заслужават парите.
    P.S Разгледай цялата тема и тази от миналата година писано е много пъти за подобни и други модели.

18. Тук е от
    Jan 2008

Ама аз търся 40 или 42''
    За сонито четох тук там, но за Samsung LE-40M86 няма почти нищо

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 300 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе