ДАКТА не е ли панасоника най добрата плазма?
аз с такова впечатление останах от форума
ДАКТА не е ли панасоника най добрата плазма?
аз с такова впечатление останах от форума
dakta2, търси си Full HD плазма. Иначе, след годинка-две ще съжаляваш, че си си дал парите сега.Първоначално публикувано от dakta2
Така е - според многото изписани редове дотук /видимо от знаещи и собственици на плазми/ Панасоника е мн.добър. Трябва да се разделя с още 430 лв. за да си взема PV80P, който определено ми харесва, за разлика от LG-то , което е на промо с 1559 лв.
Останах с впечатлението, че Full HD и HD Ready от разстояние над 2,5 м. е незабележима разликата.
Искам да попитам - има ли някой, който си е купил LD 42PG3000 или да го е виждал или тествал в работно състояние.
Вчера минах през ТМ и си взех PANASONIC TH-42PY85P. Досега бях с 42" Philips Plasma, който взех преди 2 години, но fullHD-то си е fullHD Още нямам много впечатления, но всичките HD филми, който пускам от PS3-то са просто ПЕР-ФЕКТ-НИ Дори TV програмите от Евроком се виждат много добре, а тази функция AUTO (aspect ratio) е просто чудесна - усеща черните линии отгоре и отдолу на картината и превключва само режима и дори по време на смесени реклами го прави доста бързо.
Сега подготвям boxset-а на StarWars 1920х1080p и се залепям пред него
Два дни 'изгубих' да зяпам всякакви телевизори, дори за малко щях да се подлъжа по едно LCD, но отново се спрях на плазма. 3000лв не са малко, но определено си заслужават.
Деян
@deank
Добър избор !
Със здраве да си го ползваш !
А бе хора, какви 3 000 лв. - това са много парички за ТВ. Дайте нещо до 1 800 , най-много до 2 000.
Наясно съм, че няма да е последна дума, но да е добро. В краен случай и 37" /компромисно положение/.
Има ли 37" плазми Панасоник с Full HD ,
дайте препоръки.
Честито deank!
Направил си АБСОЛЮТНИЯ удар в 10-та!!!
Моля те след като го усетиш като цяло сподели по-конкретно своите наблюдения към този
убиец на картини.
P.S. Още един въпрос - Как е сохлаждането? Има ли вентилатори? Как са с шума - тихи ли са? Или охлаждането е пасивно?
Има ли както на по-прешни модели "фантомни" светлинни фосфорни разгреждащи се остатъци?
Моля ви давайте съвети !Първоначално публикувано от TopCat
П.С - ценово се ориентирам до 1800 - 2000 лева
П.С 2 - Новите LG - та Scarlet може ли да ми кажете дали/кога ще идват в България и на каква цена - за 37" модела се интересувам !
Мерси за поздравитеПървоначално публикувано от soon
Да, в горния край на задния капак има пет вентилатора, които (засега) работят адски безшумно. Панасоника е по-тих с вентилаторите, отколкото Philips-а ми, който няма вентилатори.
Относно 'фантомите' - не, няма. Но и на другия ми нямаше - почнаха да се появяват едва преди няколко месеца, но мисля че е нормално да се случи след 2 години по 7-8 часа работа на ден И тези точки се забелязват само като съм на 1м от екрана, иначе от 2-3м не се виждат - става дума за Philips 42PF3321/10.
[b]Ето няколко снимки на вентилаторите и директно на картината -> http://www.deanbg.com/42PY85P/
Виждат се много детайли, макар че апарата с който снимах не е много хубав.
тези дни ще взимам 32" ЛЦД.Харесал съм 3 модела и ако може да дадете мнение кой е най-добрия вариант. SAMSUNG LE-32S81 PANASONIC TX-32LE7P LG 32LC52.Всички са около 1000лв.Мерси предварително.
Няма ли кой да ми помогне за плазмата от 37" Панасоник
Моля Вииииииииииии!!!!!!
По новинарските сайтове пише:
Panasonic drops plasma tech for 37-inch Viera!
Т.е. - отказали са се
Няма Full HD 37 инча Панасиник плазма.Първоначално публикувано от dakta2
Ако решиш да направиш компромис с резолюцията избора ти е или 37PV70 или 37PV80.
Благодаря !
Каква е разликата - от съществено значение, между двата ПВ70 и ПВ80 ? Мисля, че и ПВ70, който е по-ефтин ще ми върши работа, т.е. да гледам ТВ / Булсат или АиТиВи/ и ДВД филми.
Никои не каза нищо за LG 42PG3000 , който ми вади очите с примамливата си оферта - промо в ТМ ?!