Страница 128 от 300 ПърваПърва ... 78118126127128129130138178 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,906 до 1,920 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

ИСУ отвръща на удра!!!
    http://sharpbg.com/index.php?productID=241

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038975

Ако на човек му трябва и blu-ray player може би в ИСУ е по-добрата оферта!!! Освен това и гаранцията е 36 месеца, а в ТМ - 24 м.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Интересно!?
    Ходихме с приятел да си го купи (46Х20 - мнооого добър) и се оказа лъжа относно малкия ъгъл на виждане за който се пише и говори!!!
    Видимия ъгъл е абсолютно еднакъв с този например на Самсунг А656. Спокойно около 100 градуса.
    Някои явно здраво маже истината?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    ИСУ отвръща на удра!!!

Ако на човек му трябва и blu-ray player може би в ИСУ е по-добрата оферта!!! Освен това и гаранцията е 36 месеца, а в ТМ - 24 м.
    Хммм като знам колко BluRay дискове има в BG и докато дойдат колко ще им стане цената на плеърите си мисля че "промоцията" си е абсолютна глупост!

5. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Интересно!?
    Ходихме с приятел да си го купи (46Х20 - мнооого добър) и се оказа лъжа относно малкия ъгъл на виждане за който се пише и говори!!!
    Видимия ъгъл е абсолютно еднакъв с този например на Самсунг А656. Спокойно около 100 градуса.
    Това което съм написал е лично впечатление, не знам при какви условия си го гледал, но аз го тествах и оглеждах в магазина на ИСУ, където е доста тъмно. Може би в Техномаркета където е яко осветено да не е така, но аз си спомням изсветляване на черното под по-голям ъгъл (хоризонтален и вертикален). От друга страна беше и доста отдване де (може би има 3 месеца) - не мога да го твърдя с абсолютна убеденост, но поне това което съм виждал от Самсунга ме остави с по-добро впечатление - естествено него пак в ТМ съм го гледал, така че знае ли човек. Та пак казвам - това ми е личното впечатление. Иначе пак казвам - на тестовете се представя много добре.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Интересно!?
    Не знам, за мен ъгъла на виждане му е малък. Аз също съм го гледал доста отдавна, но не вярвам да има промяна в по-новите бройки.
    Дали е по-малък от Самсумга не мога да кажа, че не съм ги сравнявал пряко, но аз тествам по следния начин - ако телевизора е 40-42 инча заставам на около 2 метра от екрана и около 1 метър встрани. Ако забележа и най-малкото отклонение значи модела е много зле по този параметър /под 60 градуса гледаем ъгъл/. Ако на 1,50-2 метра започне загубата на качеството значи е добър /75-90 градуса/. По тези груби сметки Шарпа е някъде към 70-80 грасуса максимум, което си под средното за висок клас телевизор. Sony W серията и Samsung A656 са малко по-добре /над 90 градуса/, а абсолютен лидер е Sony X3000, който който спокойно мога да кажа, че се доближава до плазмите по ъгъл на виждане.
    Само ще спомена, че за мен проблем е вече и най-малкото отклонение в цветовете или загуба на черно. Много хора не ги дразни да гледат и от 120-130 градуса и пак не виждат проблеми.
    Общо взето този параметър е важен най-вече ако ще гледате от място различно от фронталното. Много хора гледат от 2 места - хола и трапезарията /като мен/ и от трапезарията ъгъла вече идва голям за 99% от предлаганите ЛСД модели.

7. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако ги видиш и трите веднага ще разбереш кой е най-добрия.
    Освен ако нямаш някаква друга причина да не е плазма, то плазмата е със значително по-добра картина.
    Аз съм с ЛЦД,но 100% подкрепям Лазарус...Плазмата гледа много по добре от ЛЦД-то

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от coojoe_213
    Случайно на ди се случва вашия телевизор да ''пука''. Примерно като гледам над 1 час и половина, започва да пука нещо незнам и като го изключа пак сипука 20-30 мин на моменти?
    Ако ми пука...ще го изпукам така ако не ми е в гаранция,че гарантирам,че повече няма да пука

10. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ethernall
    Процесора му е много добър - има проблеми с ъгъла на виждане обаче.
    Как пък го измисли това

11. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    ИСУ отвръща на удра!!!

Оставете го намира Узунката нека си направи магазина склад,че с тези цени,нищо друго неможе да му остава да направи....Узунката не е луд,лудия са тези които му копуват телевизорите,разлика 1000 и нагоре сръвнение западните сайтове

12. Тук е от
    Feb 2008

Интересно!?
    Как пък го измисли това laugh memnon laugh memnon
    Ъгъла на виждане му е не по малък от 170 гр

13. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ходих да видя Х20 серията и мога да кажа чисто субективно,че няма друг тв,който така вярно да предава телесните тонове.Никакъв проблем с ъгъла на виждане.Гледах някакъв волейбол и картината ми достави истинско удоволствие.Няма мазане като при Сони и Самсунг и като цяло,картината превъзхождаше всичи останали марки в Техномаркет.Проблема е ,че покупка от Техномаркет е много рискова,тъй като най-вероятно отново се касае за пиратски внос и респективно за липса на фирмено сервизно обслужване.
    sssaaa е късметлия с този телевизор.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Ходих да видя Х20 серията и мога да кажа чисто субективно,че няма друг тв,който така вярно да предава телесните тонове.Никакъв проблем с ъгъла на виждане.Гледах някакъв волейбол и картината ми достави истинско удоволствие.Няма мазане като при Сони и Самсунг и като цяло,картината превъзхождаше всичи останали марки в Техномаркет.Проблема е ,че покупка от Техномаркет е много рискова,тъй като най-вероятно отново се касае за пиратски внос и респективно за липса на фирмено сервизно обслужване.
    sssaaa е късметлия с този телевизор.
    Направи си една екскурзия пак ще ти излезе по тънко,зависи къде живееш в българия ,но ще ти е около 800-900 км или някой приятел ако имаш може да и го купи,симката е правена с телефон и не е качествена,но си пише made in japan
    http://img224.imageshack.us/img224/3307/abcd0001ts1.jpg
    http://www.my-solution.de/index.php?...7&details=7077

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 - Направих точно по твоята схема и се оказа, че тотално видимия ъгъл без никакви изменения на моя 46М86BD e чист ъгъл на виждане около 155 градуса!!!
    М/у другото ми се отвори възможност за още едно тв и утре отивам да грабна един Sharp 46X20. Току що се връщам от почерпката при приятелчето
    дето му го взехме. Ами, наистина един убийствен модел доста по-добър от моя (за който разбира се несъжалявам, защото пък е по-сполучлив от
    много други по-скъпи). Този Шарп е много над топ моделите на Сони, Самсунг, Филипс и Тошиба - разбира се ВИДИМО!!!!!!!!!!!!!

17. Тук е от
    May 2007

Е какво му е тооолкова по-доброто.Някаква конкретна информация?Тестове?

18. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    Е какво му е тооолкова по-доброто.Някаква конкретна информация?Тестове?
    И аз го имам същия ,тестовете са ,че го гледам в къщи и съм доволен...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе