Страница 79 от 300 ПърваПърва ... 2969777879808189129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Ако ще гледаш нормална цифрова телевизия и стандартни DVD дискове няма никакво значение. Всяка плазма върши работа (най-малките са с резолюция ~850х460), което ти е напълно достатъчно.

2.  

3. Тук е от
    May 2008

Мерси, отново ще попитам, знаете ли нещо за това LG. Въпреки , че вероятно ще направя компромис и ще взема 37" , но все пак ме блазни 42-та, по разбираеми причини.
    Какво му е лошото на LG-то, та никой нищо не продумва за него?

4. Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от deank
    Вчера минах през ТМ и си взех PANASONIC TH-42PY85P. Досега бях с 42" Philips Plasma, който взех преди 2 години, но fullHD-то си е fullHD Още нямам много впечатления, но всичките HD филми, който пускам от PS3-то са просто ПЕР-ФЕКТ-НИ Дори TV програмите от Евроком се виждат много добре, а тази функция AUTO (aspect ratio) е просто чудесна - усеща черните линии отгоре и отдолу на картината и превключва само режима и дори по време на смесени реклами го прави доста бързо.

Сега подготвям boxset-а на StarWars 1920х1080p и се залепям пред него

Два дни 'изгубих' да зяпам всякакви телевизори, дори за малко щях да се подлъжа по едно LCD, но отново се спрях на плазма. 3000лв не са малко, но определено си заслужават.

Деян
    Мен ме интересува най-вече как се представя при изобразяването на игрите от ПС3ката.Може ли да споделиш впечатления(вероятно си го вързал през ХДМИ).Мерси и със здраве

5. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Всичко от PS3-то се вижда перфектно в 1080p. Мисля че е нормално.

6. Тук е от
    Jan 2008

Хора дайте акъл моляви се кой от трите е по-добре да взема SAMSUNG LE-32S81 PANASONIC TX-32LE7P LG 32LC52 ,че утре ще ходя да купувам

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

PANASONIC TX-32LE7P e добър вариант,но няма VGA вход за PC,което може да е проблем ако ще го свързваш към PC,според мен при по базовите модели LG 32LC52 е най балансиран и е с най добра матрица от трите.Изчакай няколко дена LG 32LC55 ще стане на добра цена,а той е с DVB T тунер и с процесор на Faroudja .
    Цитат Първоначално публикувано от TopCat
    Моля ви давайте съвети !
    П.С - ценово се ориентирам до 1800 - 2000 лева
    П.С 2 - Новите LG - та Scarlet може ли да ми кажете дали/кога ще идват в България и на каква цена - за 37" модела се интересувам !
    42LG6000(Scarlet) се продава повече от месец около 3000лв. 37" ще е около 2500лв.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Аз да се похваля взех си LG то.Само дето си купих кабел VGI-VGi и нема как да си ползвам едновременно ТВ то и монитора.Некой да даде идея какъв точно кабел да взема

10. Тук е от
    May 2008

tot2311 , кое LG си взе , напиши модела.

11. Тук е от
    May 2008

Здравейте,

Наскоро реших, че ще си купувам LCD/плазма. Тъй като все пак не съм много наясно и навътре в дебрите на тази технология реших да поискам съвет. Трябва да е от рода на 42" и на горе до около 46" някъде. До колкото все пак съм запознат знам че е хубаво да е FullHD, а не само HD Ready, демек да е 1920Х1080p. За това вече дали е 100Hz i какви характеристики да има и опции и тн, освен че зависят от самата марка, то и аз не съм наясно. За това ви моля за помощ, защото покупката ще трябва да я направя до две седмици. Естествено ще се ползва за гледане на много филми от notebook и за цифрова телевизия ( ITVPartner, Bulsatcom или и аз не знам какъв защото и при тях не съм наясно ).

От посещението ми в техномаркета май най много ми допадна SAMSUNG LE-46F86BDX

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225

Ще съм безкрайно благодарен за всякакви компетентни мнения, както за самият модел, така и за съвети за други. Благодаря предварително

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

tot2311, аз пък от 3-те показани от теб взех SAMSUNG LE-32S81. Просто той ми хареса най-много като картина сравнен с другите в магазина. За тези пари нямам никакви оплаквания. Дори на аналоговата кабелна си върви учудващо добре на лошия сигнал. Вярно, че от четеното тук се бях много зарибил по Шарп, но финансите не достигат. Само да е здраво новото ТВ, че от картината нямам никакви забележки за моя вкус. Взех си HDMI - HDMI кабел и свързвам с комп през DVI (с преходник към HDMI) изхода на 8800GT и всичко е идеално за моите скромни разбирания. Вярно разни професионални "очи" може и друго да казват, но за мен вече няма никакво значение. Веднага си набавих 3-те любими поредици LOTR, Star Wars, Matrix с HDTV качество и и съм предоволен от видяното.

13. Тук е от
    Jan 2008

Аз ги гледах трите и стигнах до изводи че се тая какво ще взема.Не съм некъв маняк да раглеждам най-дребните детайли и аз също съм доволен.Дано да не дават дефекти само иначе са си супер.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от TopCat
    Моля ви давайте съвети !
    П.С - ценово се ориентирам до 1800 - 2000 лева
    П.С 2 - Новите LG - та Scarlet може ли да ми кажете дали/кога ще идват в България и на каква цена - за 37" модела се интересувам !
    Търся да закупя 32-37 FULL HD LCD телевизор. Спрял съм се на няколко модела , които ще напиша сега. Моля ако ви е възможно да ме посъветвате кой да избера
    1.http://www.technopolis.bg/product.php?pid=430
    2.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037581
    3.http://www.home-entertainment.toshib...d?opendocument
    4.http://www.home-entertainment.toshib...d?opendocument
    За последните 2 ме интересува ще се внасят ли в България изобщо и ако да , на каква цена. И изобщо ако може и за 4 - те модела да ми кажете по нещо и да ме насочите.По съм склонен да взема Тошиба, но ще изчакам вие да ме насочите и след това ще реша. Ако имате други препоръки относно модели , моля споделете ги , ще ви бъда благодарен

Мерси на всички отзовали се. Все още чакам още мнения - Благодаря предварително. Надявам се да дадете малко повече светлина относно моделите на Тошиба , които съм изброил в предишните си мнения и също така да ми кажете Scarlet моделите на LG , къде могат да се намерят , и ако не могат сега , да ме насочите кога и на каква цена ( 37" ме интересува ) . Също така ако може за двата Toshiba Rezga XV да ми кажете кога мога да ги очаквам в БГ и на каква цена и ако може малко мнение за тях. Мерси предварителн отново !

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Zoran
    Здравейте,

Наскоро реших, че ще си купувам LCD/плазма. Тъй като все пак не съм много наясно и навътре в дебрите на тази технология реших да поискам съвет. Трябва да е от рода на 42" и на горе до около 46" някъде. До колкото все пак съм запознат знам че е хубаво да е FullHD, а не само HD Ready, демек да е 1920Х1080p. За това вече дали е 100Hz i какви характеристики да има и опции и тн, освен че зависят от самата марка, то и аз не съм наясно. За това ви моля за помощ, защото покупката ще трябва да я направя до две седмици. Естествено ще се ползва за гледане на много филми от notebook и за цифрова телевизия ( ITVPartner, Bulsatcom или и аз не знам какъв защото и при тях не съм наясно ).

От посещението ми в техномаркета май най много ми допадна SAMSUNG LE-46F86BDX

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033225

Ще съм безкрайно благодарен за всякакви компетентни мнения, както за самият модел, така и за съвети за други. Благодаря предварително
    Zoran, това може да ти помогне:
    http://www.trustedreviews.com/tvs/re...46in-LCD-TV/p1
    По мое мнение, ако те устройва цената - вземай го :-)

VanDan, откъде намери StarWars с HDTV качество??

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от dakta2
    А бе хора, какви 3 000 лв. - това са много парички за ТВ. Дайте нещо до 1 800 , най-много до 2 000.
    Наясно съм, че няма да е последна дума, но да е добро. В краен случай и 37" /компромисно положение/.
    Като за твоите критерии, виж в Техномаркет сайта.
    Предлагам ти:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037581
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033011
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030221
    Подредил съм ги по качество... еее.. намаляващо отгоре надолу.
    Но пък последният е 42 инча!
    Всичките са с еднакво време на реакция на матрицата. Успех, каквото и да избереш!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

adtomov,
    не вярвам, че не знаеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе