И така нека да обобщим SAMSUNG LE-40N87 на промоция в метро малко под 2 хиляди. Заслужава ли си.? Матрицата със сигурност не е на Самсунг но все пак е ФуллХД- дайте мнения, все пак цената е повече от добра!
![]()
И така нека да обобщим SAMSUNG LE-40N87 на промоция в метро малко под 2 хиляди. Заслужава ли си.? Матрицата със сигурност не е на Самсунг но все пак е ФуллХД- дайте мнения, все пак цената е повече от добра!
![]()
Въпрос на лична призма, пречупваща вечният потребителски въпрос относно приемливото съотношение цена/качество.Първоначално публикувано от elcos
С други думи, няма друг, освен теб, който да ти даде достатъчно правилен отговор. :-)
Моят съвет е: Изчакай няколко месеца. Чети през това време форума. Чети ревютата. Съставяй си мнения. Не бързай. Цената на движимата техника има само една тенденция: Да намалява. (С известни условности, зависещи от типа държава, в която се продава.)
И не забравяй: В момента, в който направиш своята покупка, цената й спада наполовина, а ти си губещ, по отношение на следващите поколения предложения на пазара.
Въпрос на избор на момента.
Изборът ти трябва да е такъв, че да си щастлив с покупката си достатъчно дълго време.
Както виждаш, все относителни понятия. Всичко зависи от теб. :-)
Успех!
:-)
Е ти как му отговори на човека.....LOL...
Вероятно той питаше дали някой има впечатления от ТВто или поне сносни ревюта(каквито и аз не мога да намеря за N87).Сигурен ли си ч,е става дума за N87 ,a не за М87?Не съм ходил скоро в метро,но последно продаваха М серията .Н-серията не е много разпространена в БГ
вчера си взех crown-42772( 42")FULL HD от Зора за 1700лв.Като преди това се бях надъхал за филипис или тошиба...до 3 бона.След като видях каква картина направи CROWNа на ПиСито,визирам игри и divx филми , сравнен с другите два,ми висна ченето...Моят съвет е не робувайте на марки ,ВИЖТЕ този модел на CROWN преди да дадете някоя хилядарка отгоре.
adtomov - ти си бил философ бе човек. Да съгласен съм със всичко което пишеш, както по отношение на движението на цените - така и по отношение на покупката. Съгласен съм че наистина отговора на въпроса по начина по който го зададох само аз мога да си отоворя.
Все пак имах предвид именно това което е отбелязал "ghost_of_sparta ". Получих каталози на Метро с промоции за европейското и именно там забелязах N87 на тази промоция. Интересно е че все още тези каталози ги няма на сайта на Метро.
"zlostar31" - от доста време ги оглеждам crown - ите ама... се отказах поради 2 причини. 1.во няма никаква информация за тях, а и ръководството им е повече от скромно и трябва всичко човек да си го тества сам и 2 .ро прочетох доста оплаквания от потребители на по малките им модели за дразнещи проблеми с софтуера - като превключване на на този канал който си му задал и други подобни. Това ме разубеди, въпреки че парите им са повече от добри, а за мен цената не е фактор който бих пренебрегнал.
Здравейте,
докато се чудя каквo 42' LCD TV да си купя реших, че могa първо да си взема нещо - 26" LCD за спалнята! Цена до 1000 лева - препоръчайте нещо читаво! Ще се гледа основно кабелна!
Това може да ви се стори полезно: http://www.fpdl.nist.gov/Tips.pdf
Тези от вас, които имат на какво да го пуснат (bluray player, ps3 или някакъв hddvd player) могат да дръпнат тестовия диск от http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496
Половин час го гледах и накрая ме заболя главата от тестове.
Обявиха цена в България за SONY 40W4000 - 2 798,90 лв.в ELECTRON.BG само, че още не е наличен. ТВ-то е супер (без да съм го виждал - само по писания в чуждите форуми) с 10 bit панел
и е FULL HD - не само панела, а и притежава вграден HD - MPEG 4 тунер (DVB-T и DVB-C)!
Ха сега да видим, ще падат ли ценитена старите модели, а?
Здравейте, въпроса ми е телевизора SAMSUNG LE-40A656 има ли всички видове тунери като на повечето телевизори на Сони и може ми да се сравнява с W серията на Сони
Има DVB-T тунер (т.е. само за ефирна цифрова телефизия) и тунера е MPEG 2, а при сони тунера е както за цифрова ефирна, така и за цифрова кабелна!Здравейте, въпроса ми е телевизора SAMSUNG LE-40A656 има ли всички видове тунери като на повечето телевизори на Сони и може ми да се сравнява с W серията на Сони
Общо взето Самито е с FULL HD панел, но е HD ready откъм тунер, А Сонито е FULL HD отвсякъде
Виж сега - това дали тунера е FULL HD, не е толко важно, защото ако някога ти се наложи, можеш да го вземеш за 100 -200 лв. По важното е да ги видиш на живо и двата как предават и тогава да решиш. Самсунга пък е 100 Hz. Надявам се, че понеже сонито е с 10 bit панел, ще предава хубаво, ама ще видим.
Ха сегам е раздвоиха между него и Сами А656Първоначално публикувано от imi_s
Ето ревю на новото "бебче" на Сони http://www.trustedreviews.com/tvs/re...40in-LCD-TV/p4
Аз отдавна съм раздвоен между това сони W4000 и Philips 7603 H - забележете "H", защото тук в България (Техномаркет, технополис) - Филипса е 7603 D, а той не е Full HD!
Вече сме доказали, че няма голяма логика в ценообразуването в България. Факт е, че W2000 още се продава на цена от 2500 лева въпреки че W3000 мина и замина и дойде W4000.Първоначално публикувано от imi_s
Да, така е 40W3000 в Техномаркет е на цена 3 249 лв. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036082Вече сме доказали, че няма голяма логика в ценообразуването в България. Факт е, че W2000 още се продава на цена от 2500 лева въпреки че W3000 мина и замина и дойде W4000.
Защо мислите, че вноса и продажбата на новите модели на сони серии "E" и "W" 4000 се бавят повече от месец?![]()
Заинтригувахте ме с това СОНИ 40W4000 - почвам да се замислям сериозно!!! Цената напълно ме устройва, както и техн. данни!!!
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7402