netizen точно поради тази причина ти казах да опиташ първо със скарт-скарт и да погледнеш видео опциите на приемника.Първоначално публикувано от lazarus18
netizen точно поради тази причина ти казах да опиташ първо със скарт-скарт и да погледнеш видео опциите на приемника.Първоначално публикувано от lazarus18
здравейте.и при мен се появи проблема с подмяната на старото тв.прочетох повечето коментари и иман няколко въпроса към компетентните-по принцип съм се насочил към филипс,очаква ли се скоро 37pfl5604?ще се гледа основно булсат и двд .
удачен избор ли е 5604 или по добре някой модел от 08 г-7 серия.ако може да ми предложите накои модели 32-37 до 1400-просто това са ми възможностите за сега.само изключвам марката самсунг -това си е мое субективно мнение.
Доколкото знам 37PFL5604 - юли /това ми отговориха на мен/Първоначално публикувано от minchai
друг вариант е LG 37LH4000 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052014
като лесно можеш да го направиш да плейва DIVX HD като LG 37LH7000 /писал съм за това/
ЛАЗАРУС18 благодаря за съвета. Даже в момента тегля един диск, който май Ти го ъплоудваш.Първоначално публикувано от lazarus18
Христославе2 здравей. Четох статията Ти относно 24p и имам следния въпрос. В указанието на телевизора пише, че 24р работи само, когато Trumotion 100Hz е изключен. Това, което разбрах от Твоята статия е, че нашия стандарт всъщност е 25р и малко се обезмисля функцията 24р. Това означава ли, че мога с чиста съвест да изключа 24р и да си пусна 100Хц. Ако Ти се стува глупав въпроса ми не се сърди. Все пак това ми е първия ЛСД ТВ и искам да съм сигурен,че правя всичко правилно и да не му пропилявам капацитета. Благодаря Ти предварително
Ако записа е 24P/кадъра в секунда/ -пусни си 24P на телевизора - по добре е-ще го гледаш така както го е замислил режисъора на филма- в оригиналПървоначално публикувано от mechomm
ако искаш и можеш си пусни и 100Hz -както ти харесва на теб /лично за мен е по добре без тях при гледането на филм
Едно въпросче да вметна ,утре ще ходя до Търново. Да видя този ,че в нашия ТМ го няма SAMSUNG LE-46A856 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040514 .По назад в мненията прочетох за ,не добър бял цвят,а и 6-тата серия имаше проблеми с подсветката .При тоя така ли е ? Как се държи при ниска резолюция булсат ком. Какво и къде да гледам?
1599лв.Това значи ли ,че започнаха да падат най сетне тез тв-та ,или е някакъв трик на ТМ
Интересувам се от модела:
SAMSUNG LE-40A856
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040609
Главно ще се играе на конзола и гледат филми както от ДВД-то така и от ПС-то
Въпроса ми е добър ли като модел и настройки по картината някакви забележки имали които трябва да знам ?
Попринцип искам Филипс 8-ма серия ма ще го взема някоя друга година че сега неми се дават толкова пари !
K и K електроникс...... внасят Самсунг предимно 2 качество на цената на първо.Тези от промоцията имаха неравномерна подсветка. Ако се поразтършуваш из форума ще намериш доста доказателства за това. Още повече, че продаваха преработени /refurbished/ТВ-и, като чисто нови!!! /никъде не предупреждаваха клиентите си че са отремонтирани ! / Сега чистят старите модели-но странно защо получават още нови бройки от Словакия-явно са преоценени или политиката на Самсунг е да зглоби останалите му шасита от старите модели и да ги шитне на пазара на минимална цена
SAMSUNG LE-46A856 -не знам как е подсветката/можеш да провериш само в тъмно помещение-вкарай го на тъмно в склада и го пробвай там /-ще ти се наложи да тестваш няколко бройки докато попаднеш на читав
И ако ивентуално го харесам какво трябва да гледам за да разбера че е читав модела ?
Ма нали си има гаранция нещо ако му стане!
става въпрос за подсветкатаПървоначално публикувано от LilScrappy
увеличаваш докрай подсветката при изключен входящ сигнал и гледаш за неравномерно осветен екран /в тъмно помещение/
модела 856 си е много добър-разликата му спрямо 656 е увеличеният контраст/80 000-динамичен/ и SLIM дизайна /по-тънък корпус/
доколкото си спомням /може и да греша-пиша по памет/от сервизното меню можеше да се активира функция подобряваща моушън резолюцията като в 9-та серия в Щатите /в AVForums-пишеше нещо/
Нека някой от тези които си взеха от предишната промоция А856 да пишат за впечатленията си.
Какъв LCD-32-да си взема? Само картината държа да е много добре ,да не е размазан,ще се ползва за гледане на сателитен приемник сд сигнал.Други екстри няма да се ползват.
И аз искам да узная защо самсунг 40А856 е станал толкова евтин - 1299лв.!!!!!!!!!!
Нещо не е нормално това..........