Извинявам се на bogivarna,имах впредвид 32pfl9613h!
Извинявам се на bogivarna,имах впредвид 32pfl9613h!
hristoslav2 za сервиза си прав - имам познат в оторизирания сервиз MAX сервиз.Преди 2-3 седмици ходих за нещо при него и имаше поне 3-4 Samsung-а за ремонт.
harvi5 - прав си че е добър,но ще е работил доста време по стилажите,така че предпочитам да взема неползван.
До месец сигурно ще пуснат philips 32pfl8404-100hz,80000 контраст,цифров кабелен за не-повече от 1600 лв
Аууу,тамам палих колата ...кога ли ще е това до месец...Philips-a определено повече ми харесва.
Още едно питане този път за PLASMA телевизорите.
Кой модел от плазмите в размер 50' е най-доброто предложение към този момент?
Казаха ми, ако се взема плазма то правилния модела е само този: Pioneer PDP-LX5090.
Това ли е наистина модела или има и нещо по-ново и добро?
Някой може ли да каже за колко време горе-долу оправят гаранционните телевизори в сервиза на техномеркет, че май ми е гръмнал ХДМИ блока?
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl...d_tv/krp-500a/Първоначално публикувано от PLASMA vs. LCD
има го и в бял цвят KRP-500AW 5682.00лв
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl..._tv/krp-500aw/
Има по-ново и по-евтино, но не е по-добро.Първоначално публикувано от PLASMA vs. LCD
Става дума за модела Panasonic 50G10, но в момента го няма наличен /поне в сайта им/.
Беше на цена от 3300 доскоро.
Бюджет максимум до 4200 лв. и максимум качество което може да се купи за тази цена.
Ако качество, цена и нов модел пък са на едно заедно още по-добре.
За тази цена няма как да вземеш моделите с външен тунер /KRP-500/, но модела 5090 предлага абсолютно същата картина като качество.Първоначално публикувано от PLASMA vs. LCD
Може да си спокоен, че ще си си купил най-добрия телевизор и то на добра цена.
Ако искаш да имаш и звук от телвизора обаче ще ти трябват и допълнителните говорители, че в чистия вариант е без звук.
Така цената става около 4400 лева.
lazarus18 ако това е точния модел и на тази цена спрямо всичко друго като възможност и няма други мнения го приемам за крайно предложение и ще се купува.
Относно липсата на звук и разни тунери всичко необходимо за този телевизор го има. Търси се единственно 100% качество на картина.
За този бюджет аз пък бих те посъветвал да изчакаш 1 месец и да си вземеш това според мен ще бие Pioneer-а като детайлност в тъмните сцени, като ниво на шум в картината, като точност на цветовете( THX, DigitalCinemaColor ) и като екстри (VieraCast, AVCHD през Flash ), като черно единствено може би ще е на кантар или една идея по-ниско, но като резлюция по време на движение 1080p как е? Все пак ако си почитател на класиката взимай 5090.
Имам големи съмнения, че ще е по-добър. Ползва същия панел и енджин като G10. Това значи същото черно и контраст /по-слабо от Пионера/ и същата обработка на сигнала /средно ниво скалиране, лош деинтерлейсинг/. ТНХ сертификата и настройката е наистина хубаво нещо и спестява доста ръчкане по настройките, но Пионера има всичко необходимо да постигне поне същото ниво на калибрация.Първоначално публикувано от LCD???
По време на движение не съм виждал плазма да не постига всичките 1080р линии. Просто сега Панасоник започнаха да го рекламират, но и в предните си поколения постигаха същите резултати.
Не казвам, че ще е по-добър във всичко, но много хора предпочитат картината на Panasonic пред Pioneer. Яркост и детайлност vs черно. Просто трябва да се видят и да се прецени, кое ти допада повече( все пак става въпрос за 4 бона и повече )