Какви са разликите между предложения PANASONIC TX-P37X10E спрямо PANASONIC TH-37PV80P , PANASONIC TH-37PV8P и PANASONIC TH-37PV7P - освен наличието на DVB-T тунер ?
Какви са разликите между предложения PANASONIC TX-P37X10E спрямо PANASONIC TH-37PV80P , PANASONIC TH-37PV8P и PANASONIC TH-37PV7P - освен наличието на DVB-T тунер ?
Къде го видя тоя тунер не знам? Аз не ти препоръчвам тунер, а телевизор. Разликата с другите е, че има по-добра картина, което е задачата на телевизора. Тунери, озвучаване и плеъри се купуват отделно.
Чудна работа LCD???,преди известно време спореше с мен че Панасоник не правели вече 37 инчови плазми а сега горещо ги препоръчваш.
netizen,Разликата между различните модели е основно годината на производство-07,08,09г.примерно 37pv80 също е 11 поколение панел,100херцово сканиране,4096градации,разлика има в динамичният контраст която ти едва ли ще усетиш и в DVB-T тунера -за 330лв. отгоре ти си преценяваш дали си заслужава.
Имат. Пише, че е само за сервиз, но не е.Първоначално публикувано от madmaxx
Как се влиза в сервизното меню на 37PV80P за да разбера колко часа е работил в магазина ?
ако е като 42-ката -> натискаш -V на тв-то и 3 пъти 0 от дистанционното
Мерси за инфото,става наистинаПървоначално публикувано от vlado1
Здравейте можете ли да ми препоръчате 20-26 " телевизор за кухня за към 500-600 лв
Здравей, the_archer!Първоначално публикувано от the_archer
Намери банка да ти даде кредитна карта VISA или АмЕх и си купи Филипс-а, това е покупка за 5 години напред, и според мен не си заслужава компромиса защото ТИ ще го ползваш, а не някой друг. Финансовото ми състояние и на мен не е цветущо - имам да плащам кредит, семейство, деца, НО откакто имам ФИЛИПС-а - детето не се откъсва от ДЖЕТИКС, жената само сериали и АЙДЪЛИ са й в главата, а аз, когато се вредя - някой филм гледам, добре че бебето не разбира иначе не бих имал шанс. Този телевизор промени представата ми за телевизия, нещо като проглеждане се получи. Трябваше ми седмица да свикна, но сега съм много доволен.
Разликата от 2100 до 1500 са 600 лева, разбити на две години е 25 лева на месец по-голяма вноска. Говори с някоя банка, вземи си кредит или кредитна карта и си купи, това което ти искаш, но не ползвай разни псевдо карти като ТБИ и т.н. Аз бих постъпил така, ти както прецениш, горното е мое лично мнение...
Благодаря за поканата за бира, пътувам до Шумен относително често и може и да се разбрем, само ако бирата е Загорка, Амстел или Хайнекен, не ми се ще се да се мъча с Шуменско и производните и бири
Поздрави,
А3
Приятели найстина бих ви бил много благодарен ако ми помогнете малко в избора. Колебая се между Panasonic P37X10 или LG 37LH4000. Ще се гледа сателитна телевизия и филми от компютър 50 на 50 на него. Разстоянието от което ще се гледа е 2.5-3.5 метра. Цената им е приблизително същата, но се замислям дали си струва да взема тази плазма или предшественика и 37PV80P? Благодаря предварително. И струва ли си да гледам нещо друго в този ценови клас 1300 лв?
Здрасти 'mixoff '.
Добър съвет, що се отнася до избора на телевизор, лично се убедих.
Но принцип ми е 'Заем от банки, лизингови къщи и лихвари не вземай.'
Освен ако не е за развитие и разшираване на работата, но в никакав случай за задоволяване на лични потребности.
Както и да е. Вече се набутах, LG 37LH4000.
В сравнение с модел на Plilips от преди две или три години - '32PF5331' / това е LCD телевизор /сигнал от CableTel 'аналогов' LG-то е като недорасло пале.
Само 2 часа след като станах собственик на въпроснното LG започнах да се чудя как да се отърва от него без особенно големи загуби.
Но може би прибързвам. Чакам доставка на CAM модули на CableTel, че да пусна тоя така обсъждан цифров сигнал.
LG-то откри 132 цифрови телевизионни сигнала, 18 броя радия и 53 телевизии, предавани с аналогов сигнал. /Това е за град Шумен/.
Ако има някой във форума, който желае да се сдобие с въпросното LG нека да сигнализизира. печели 200лв от цената в Технополис.
Аз обаче ще си взема Philips-а, повече никакви отстъпки от качеството.
LH4000 наистина може да възпроизведе DivX, x.264 в mkv контейнър още не съм пробвал, но вече не се съмнявам, че го може. /Имам предвид USB входа/.
Вярната активация е тази, която спомена "Hristoslav2" 'OK' бутона на дистанционното и на телевизора в продължение на около 4-5 секунди. тагава влизаш в менюто с възможност за промяня на параметрите. В моя случай иска парола: '0000' четири нули. /Прочетете поста на Hristoslav/.
Тъй като в момента съм доста почерпен възможно е да не ми се разбира много-добре.
Изскам да кажа: 'Не правете моята грешка, вземете това, което ви е на сърце'.
'mixoff' с нетърпение очаквам твоя рейс, към или през Шумен.
При мен бира: каквото ти душа поиска.
В ICQ търси oliawi, в Skype, търси oliawi.
Защо мислиш че си се набутал , аз имам същия модел но 42 инча , не виждам защо смяташ че на аналогова телевизия друг тв би се представил по добре , пусни цифров сигнал и HD телевизия и тогава виж , а за плейването на дивх да може го след активацията , даже има и субтитри , даже плейва и HD филмчета , какво по добре от това.Първоначално публикувано от the_archer
Явно наистина си се почерпил повече.Явно сигнала ти не е цвете,моделите на LG имат толкова много настройки на картината,че можеш да си я калибрираш наистина доста добре.Този модел съм го настройвал на цифровия пакет на MSAT и с малко настройки качеството на картината наистина беше доста добра на SD сигнал за HD каналите няма да приказвам.Модела на Philips(37PFL8404H) наистина ще предава по добре,но не очаквай чудеса ако не пуснеш добър сигнал.
the_archer -все още можеш да го върнеш/до 3 дни след покупката/да добавиш пари и да си вземеш желаният Филипс. Madmaxx e прав-телевизора си е добър-вярно малко по слаб от Филипс но и цената му е доста по-ниска /и по нисък клас е/
madmaxx- една лична молба-влез и разгледай сервизното меню на новите плазми на LG-виж откъде и как се активира DVB-C тунера и пиши. Aко си на работа в събота или неделя може да се уговорим да се видим -иска ми се аз да го поразгледам
Благодаря предварително
The_archer къде работиш? Ако си в някой ТМ или ТП в София кажи да и аз да мина. Предварително ти благодаря. Поздрав към всички съфорумци!