Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 181 от 443 ПърваПърва ... 131171179180181182183191231 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,701 до 2,715 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Какви са разликите между предложения PANASONIC TX-P37X10E спрямо PANASONIC TH-37PV80P , PANASONIC TH-37PV8P и PANASONIC TH-37PV7P - освен наличието на DVB-T тунер ?

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Къде го видя тоя тунер не знам? Аз не ти препоръчвам тунер, а телевизор. Разликата с другите е, че има по-добра картина, което е задачата на телевизора. Тунери, озвучаване и плеъри се купуват отделно.

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Чудна работа LCD???,преди известно време спореше с мен че Панасоник не правели вече 37 инчови плазми а сега горещо ги препоръчваш.
    netizen,Разликата между различните модели е основно годината на производство-07,08,09г.примерно 37pv80 също е 11 поколение панел,100херцово сканиране,4096градации,разлика има в динамичният контраст която ти едва ли ще усетиш и в DVB-T тунера -за 330лв. отгоре ти си преценяваш дали си заслужава.

5. Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Тези модели нямат USB порт,от къде ще прочете тези файлове.
    Имат. Пише, че е само за сервиз, но не е.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Как се влиза в сервизното меню на 37PV80P за да разбера колко часа е работил в магазина ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

ако е като 42-ката -> натискаш -V на тв-то и 3 пъти 0 от дистанционното

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от vlado1
    Имат. Пише, че е само за сервиз, но не е.
    Мерси за инфото,става наистина

10. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте можете ли да ми препоръчате 20-26 " телевизор за кухня за към 500-600 лв

11. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от the_archer
    Здравейте отново.
    До преди два дена имах пълна яснота за избора си на нов LCD телевизор. /благодарение на 'mixoff', 'hristoslav2', и 'harvi5', ако намерим начин да се срещнем ще черпя . В случай, че имате път към Шумен, обадете се. /
    Бях си нарочил модела на Philips 42PFL8404, но внезапно финансовото ми състояния претърпя крах.
    И сега отново съм на стартова позиция.
    Моля за съдействие в избора.

Това са основните изисквания към бъдещия телевизор.
    1. LCD. /мой познат сподели че ремонтира основно плазми навъртели 4-5 години работа, не коментира качеството/
    2. 42" /в краен случай 37"/
    3. DVB C /ще се гледа кабелна телевизия любезно доставена от CableTel /
    4. Цена не повече от 1500 лв.
    5. Full HD препоръчително, но в никакъв случай не е решаващо за избора.
    6. HDMI вход.
    за друго в момента не се сещам.
    Ще се използва за гледане на цифрова кабелна телевизия и филми от компютър. /50 на 50/

След визита до Техномаркет, Технополис и поне поне 8 часа ровичкане в Internet.
    се спрях на модела на LG 42LH3000 /в Технополис цената е 1450-1500 не се сещам точно/.

Дали има, по-добра алтернатива от въпросния модел? / Защото аз не можах да открия. Както се казваше в поговорките 'Четири очи виждат по-добре от две, четири уши чуват по-добре от две и т.н.'/
    Здравей, the_archer!

Намери банка да ти даде кредитна карта VISA или АмЕх и си купи Филипс-а, това е покупка за 5 години напред, и според мен не си заслужава компромиса защото ТИ ще го ползваш, а не някой друг. Финансовото ми състояние и на мен не е цветущо - имам да плащам кредит, семейство, деца, НО откакто имам ФИЛИПС-а - детето не се откъсва от ДЖЕТИКС, жената само сериали и АЙДЪЛИ са й в главата, а аз, когато се вредя - някой филм гледам, добре че бебето не разбира иначе не бих имал шанс. Този телевизор промени представата ми за телевизия, нещо като проглеждане се получи. Трябваше ми седмица да свикна, но сега съм много доволен.

Разликата от 2100 до 1500 са 600 лева, разбити на две години е 25 лева на месец по-голяма вноска. Говори с някоя банка, вземи си кредит или кредитна карта и си купи, това което ти искаш, но не ползвай разни псевдо карти като ТБИ и т.н. Аз бих постъпил така, ти както прецениш, горното е мое лично мнение...

Благодаря за поканата за бира, пътувам до Шумен относително често и може и да се разбрем, само ако бирата е Загорка, Амстел или Хайнекен, не ми се ще се да се мъча с Шуменско и производните и бири

Поздрави,
    А3

12. Тук е от
    May 2009

Приятели найстина бих ви бил много благодарен ако ми помогнете малко в избора. Колебая се между Panasonic P37X10 или LG 37LH4000. Ще се гледа сателитна телевизия и филми от компютър 50 на 50 на него. Разстоянието от което ще се гледа е 2.5-3.5 метра. Цената им е приблизително същата, но се замислям дали си струва да взема тази плазма или предшественика и 37PV80P? Благодаря предварително. И струва ли си да гледам нещо друго в този ценови клас 1300 лв?

13. Тук е от
    May 2009

Здрасти 'mixoff '.
    Добър съвет, що се отнася до избора на телевизор, лично се убедих.
    Но принцип ми е 'Заем от банки, лизингови къщи и лихвари не вземай.'
    Освен ако не е за развитие и разшираване на работата, но в никакав случай за задоволяване на лични потребности.

Както и да е. Вече се набутах, LG 37LH4000.

В сравнение с модел на Plilips от преди две или три години - '32PF5331' / това е LCD телевизор /сигнал от CableTel 'аналогов' LG-то е като недорасло пале.
    Само 2 часа след като станах собственик на въпроснното LG започнах да се чудя как да се отърва от него без особенно големи загуби.
    Но може би прибързвам. Чакам доставка на CAM модули на CableTel, че да пусна тоя така обсъждан цифров сигнал.

LG-то откри 132 цифрови телевизионни сигнала, 18 броя радия и 53 телевизии, предавани с аналогов сигнал. /Това е за град Шумен/.

Ако има някой във форума, който желае да се сдобие с въпросното LG нека да сигнализизира. печели 200лв от цената в Технополис.

Аз обаче ще си взема Philips-а, повече никакви отстъпки от качеството.

LH4000 наистина може да възпроизведе DivX, x.264 в mkv контейнър още не съм пробвал, но вече не се съмнявам, че го може. /Имам предвид USB входа/.
    Вярната активация е тази, която спомена "Hristoslav2" 'OK' бутона на дистанционното и на телевизора в продължение на около 4-5 секунди. тагава влизаш в менюто с възможност за промяня на параметрите. В моя случай иска парола: '0000' четири нули. /Прочетете поста на Hristoslav/.

Тъй като в момента съм доста почерпен възможно е да не ми се разбира много-добре.

Изскам да кажа: 'Не правете моята грешка, вземете това, което ви е на сърце'.

'mixoff' с нетърпение очаквам твоя рейс, към или през Шумен.
    При мен бира: каквото ти душа поиска.
    В ICQ търси oliawi, в Skype, търси oliawi.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от the_archer
    Здрасти 'mixoff '.
    Добър съвет, що се отнася до избора на телевизор, лично се убедих.
    Но принцип ми е 'Заем от банки, лизингови къщи и лихвари не вземай.'
    Освен ако не е за развитие и разшираване на работата, но в никакав случай за задоволяване на лични потребности.

Както и да е. Вече се набутах, LG 37LH4000.

В сравнение с модел на Plilips от преди две или три години - '32PF5331' / това е LCD телевизор /сигнал от CableTel 'аналогов' LG-то е като недорасло пале.
    Само 2 часа след като станах собственик на въпроснното LG започнах да се чудя как да се отърва от него без особенно големи загуби.
    Но може би прибързвам. Чакам доставка на CAM модули на CableTel, че да пусна тоя така обсъждан цифров сигнал.

LG-то откри 132 цифрови телевизионни сигнала, 18 броя радия и 53 телевизии, предавани с аналогов сигнал. /Това е за град Шумен/.

Ако има някой във форума, който желае да се сдобие с въпросното LG нека да сигнализизира. печели 200лв от цената в Технополис.

Аз обаче ще си взема Philips-а, повече никакви отстъпки от качеството.

LH4000 наистина може да възпроизведе DivX, x.264 в mkv контейнър още не съм пробвал, но вече не се съмнявам, че го може. /Имам предвид USB входа/.
    Вярната активация е тази, която спомена "Hristoslav2" 'OK' бутона на дистанционното и на телевизора в продължение на около 4-5 секунди. тагава влизаш в менюто с възможност за промяня на параметрите. В моя случай иска парола: '0000' четири нули. /Прочетете поста на Hristoslav/.

Тъй като в момента съм доста почерпен възможно е да не ми се разбира много-добре.

Изскам да кажа: 'Не правете моята грешка, вземете това, което ви е на сърце'.

'mixoff' с нетърпение очаквам твоя рейс, към или през Шумен.
    При мен бира: каквото ти душа поиска.
    В ICQ търси oliawi, в Skype, търси oliawi.

Защо мислиш че си се набутал , аз имам същия модел но 42 инча , не виждам защо смяташ че на аналогова телевизия друг тв би се представил по добре , пусни цифров сигнал и HD телевизия и тогава виж , а за плейването на дивх да може го след активацията , даже има и субтитри , даже плейва и HD филмчета , какво по добре от това.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Явно наистина си се почерпил повече.Явно сигнала ти не е цвете,моделите на LG имат толкова много настройки на картината,че можеш да си я калибрираш наистина доста добре.Този модел съм го настройвал на цифровия пакет на MSAT и с малко настройки качеството на картината наистина беше доста добра на SD сигнал за HD каналите няма да приказвам.Модела на Philips(37PFL8404H) наистина ще предава по добре,но не очаквай чудеса ако не пуснеш добър сигнал.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

the_archer -все още можеш да го върнеш/до 3 дни след покупката/да добавиш пари и да си вземеш желаният Филипс. Madmaxx e прав-телевизора си е добър-вярно малко по слаб от Филипс но и цената му е доста по-ниска /и по нисък клас е/

madmaxx- една лична молба-влез и разгледай сервизното меню на новите плазми на LG-виж откъде и как се активира DVB-C тунера и пиши. Aко си на работа в събота или неделя може да се уговорим да се видим -иска ми се аз да го поразгледам
    Благодаря предварително

18. Тук е от
    Jun 2009

The_archer къде работиш? Ако си в някой ТМ или ТП в София кажи да и аз да мина. Предварително ти благодаря. Поздрав към всички съфорумци!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе