Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 183 от 443 ПърваПърва ... 133173181182183184185193233 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,731 до 2,745 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

52V5500 не е лош избор за тези пари. Не знам защо е тоя зор за тази плазма LG, но имаш и други варианти.
    например това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052732
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042867

или пък това LCD:
    Toshiba 52Z3030

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    52V5500 не е лош избор за тези пари. Не знам защо е тоя зор за тази плазма LG, но имаш и други варианти.
    например това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052732

или пък това LCD:
    Toshiba 52Z3030
    Зора е финансов и предполагам. че за 99% от съфорумците е такъв. Иначе системата е ясна: най-скъпото, най-новото и най-голямото. Спрял съм се на LG-то, защото води в класацията за сравнително добра цена за екстрите си. Между другото Lazarus18 не си правил коментар за модела. Предполагам, че изчакваш "живия" контакт(да се види какво може). Не зная нищо за панелите на новите LG серии плазми за разлика от Panasonic. Това може би не е най-важното в едно TV, но специалистите като теб отделят не малко време да ни разясняват матрици,технологии и съответните предимства и недостатъци.
    Apopov удари едно рамо в полза на LG-то LCD държа и на твоето мнение, макар и крайно понякога.

4. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    Не зная нищо за панелите на новите LG серии плазми за разлика от Panasonic. Това може би не е най-важното в едно TV, но специалистите като теб отделят не малко време да ни разясняват матрици,технологии и съответните предимства и недостатъци.
    Това определено е най-важното за един телевизор.

Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    Иначе системата е ясна: най-скъпото, най-новото и най-голямото.
    Това важи само когато говорим за определена марка и технология. Има телевизори по 3000лв, които са много по-зле от такива от 1800.
    Дори има случаи( рядко ) на нови модели, които са по-нисък клас от стари, но са на по-висока цена и то в една марка и технология.
    Трябва просто много да се гледа и сравнява преди да се купува. То е като с колата. Това, че си купил ново ауди, което струва 3 пъти повече
    от 2-годишно БМВ, не означава, че няма да караш по-лошата кола.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нека дойде и ще видим, но като чета нямат грам напредък с отпечатването. В ревюто се споменава, че Блу-рей логото, което се появява на екрана при пускане на плеъра и стои макс 1 минута остава видимо след смяната на кадъра. Извинявак, но това като при плазма от преди 4-5 години.
    Кажи все пак за какви пари си търсиш телевизор. Ясно е, че ще е плазма защото само с нея може да вземеш толкова голям екран за малко пари.
    Според този модел ще струва около 2600-2700 лева като гледам цената на PS3000. Почти толкова струва този Самсунг:

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mechomm
    Дугари най- накрая се престраших и от вчера съм собственик на LG 37LH4000 и DVD LG DVX 492H. Искам да благодаря на всички, които пряко или косвено спомогнаха за моя избор и най-вече на Hristoslav2, Lazarus, Madmaxx, LCD. МНОГО,МНОГО,МНОГО БЛАГОДАРЯ!
    Честито дълго да му се радваш
    Цитат Първоначално публикувано от equinox
    Здравейте.Какво ви е мнението за този:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053298
    Ще го ползвам предимно за кабелна и филми divx. От телевизорите нисък клас този най ми вдъхва доверие, но още не съм сигурен напълно. Благодаря предварително.
    PHILIPS 32PFL5404-добър е макар и в ниският клас се справя много добре и с компютър няма да имаш проблем

7. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от blop
    mechomm можеш ли да споделиш, дали виждаш разлика със и без включени 100Hz, и ако виждаш - къде се усеща най-много(с компютър, кабелна, двд) ? Предполагам, че въпреки многото изписано по темата, все още има хора които се чудят какъв и къде е ефекта от 100Hz.
    Blop, направих следния опит. Активирах 100Хц и си пуснах Завръщането на джедаите на сцената с преследването със спийдстърите в гората. Просто се усеща веднага при бързото преминаване на спийдстърите. Образа или по-точно преминаващите обекти не се размазват. Не натоварва окото. Надявам се,че съм помогнал. Ако има още нещо за проверяване пишете.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Това определено е най-важното за един телевизор.
    Това, че си купил ново ауди, което струва 3 пъти повече
    от 2-годишно БМВ, не означава, че няма да караш по-лошата кола.
    Аре спри да се изказваш,явно и от коли разбираш колкото от телевизори.Малии си най -големия гъзар у вашето село с Е46 ли е батка ,адидас и намръщен поглед и най-гоУемата плазма щот трудно помниш трите буквички на другата технология .

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Отидох в ТМ с ясната идея да си купя Philips 32PFL5604H , но в крайна сметка излязох от магазина с Panasonic TH-37PV80P

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от netizen
    Отидох в ТМ с ясната идея да си купя Philips 32PFL5604H , но в крайна сметка излязох от магазина с Panasonic TH-37PV80P
    Честито
    и да не забравиш -първите 200часа настройките на 50%/докато се разработи/

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Честито и от мен със здраве да си го ползваш,само не ми е ясно как от 37 реши да слезеш на 32 и какво не ти хареса във Филипса.В крайна сметка поздравявам те за избора.Не винаги новите модели са по -добри от старите.Или поне докато не се навъдят достатъчно собственици за мнения.И докато не навъртят някой друг час мострите по магазините.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Честито и от мен със здраве да си го ползваш,само не ми е ясно как от 37 реши да слезеш на 32 и какво не ти хареса във Филипса.
    Благодаря

Всъщност от 32 реших да е 37 , а и телевизорът ще се ползва предимно за гледане на телевизия през DM500 - затова реших да не е LCD а плазма, съответно като ще е плазма да е Panasonic В режим "Кино" гледам, че всички настройки са на около 50% , намалил съм ги с още малко - примерно са на около 35-40%

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от netizen
    Благодаря

Всъщност от 32 реших да е 37 , а и телевизорът ще се ползва предимно за гледане на телевизия през DM500 - затова реших да не е LCD а плазма, съответно като ще е плазма да е Panasonic В режим "Кино" гледам, че всички настройки са на около 50% , намалил съм ги с още малко - примерно са на около 35-40%
    Taка е добре-гледай да не го оставяш повече от 6-7 часа на една програма-за да не се отпечата логото

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Taка е добре-гледай да не го оставяш повече от 6-7 часа на една програма-за да не се отпечата логото
    Ехаааа. Аре стига с тея заклинания ве. "И не повишавай глас за да не му развалиш картината първите 1000 часа".
    1. Няма нужда да са ти на 50% настройките, а просто да не са на dynamic. Гледай го на нормал и го калибрирай както ти харесва. Ако го гледаш на точен екран( или какъвто е там режима ) без 4:3 нямаш никакъв проблем да го гледаш и 24 4аса на един канал. Просто не го оставяй повече от 2-3 дена включен на един канал в началото. Дори и да имаш някакъв отпечатък той изчезва за 1-2 седмици( или ако ползваш специалена програма за няколко часа. Пак казвам определено трябва да гледаш 4:3 или да го оставиш дни на един канал или на пауза за да го повредиш и това важи за първите 100-120 часа.
    После вече яко трябва да се постараеш.

18. Тук е от
    Jun 2009

Другари, кажете ми моля ви как е препоръчително да се настрои подсветката на ЛСД ТВ, както и цветова топлина. Моля не ми казвайте да ги настроя както на мен ми харесва, а така както наистина е хубаво и препоръчително. Все пак има хора в този форум, които са доста в час с нещата и както ми кажат така ще е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе