Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 202 от 443 ПърваПърва ... 152192200201202203204212252 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,016 до 3,030 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    ...Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-C тунер с CI+
    Привет madmaxx :-)
    четейки това:
    http://en.wikipedia.org/wiki/CI%2B
    искам да попитам, дали то има (или се очаква да има) почва у нас или не.
    Предварително благодаря за отговора.
    :-)

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

в спесификациите на телевизорите Филипс го има-
    от другата година повечето модели на Sony, Samsung, Philips, Panasonic също ще го имат
    http://www.ci-plus.com/index.php?page=faq_com#faq2
    http://www.ci-plus.com/forum/

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    в спесификациите на телевизорите Филипс го има-
    от другата година повечето модели на Sony, Samsung, Philips, Panasonic също ще го имат...
    Благодаря за допълнителната информация, hristoslav2

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Бихте ли дали мнение за тези два телевизора:

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040513
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051445

Искам да си взема 1 по-голям и 1 по-мальк за спалнята. Всички предложения са добре дошли, нека само да са качествени тв-та. Мерси

6. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте,
    Моля за малко помощ при избора си на LCD TV, за пръв път си купувам такъв и колкото повече чета, толкова повече се обърквам..
    Спряла съм се на Сони Бравиа или Филипс.
    Предполагам, че ще бъде 37 или 40 инча.
    Бюджета е около 2200 лв макс.
    Ходих в Технополис и малко се разочаровах, защото картината на повечето телевизори изглеждаше ужастно.. на квадратчета, така ли би трябвало да се вижда?
    Мисля да си се абонирам за цифрова тв булсатком, ще се гледам филми от компа, както и ps3 или xbox
    Виждала съм у приятели, които имат подобни телевизори, примерно като гледат футбол и след топката остава една сянка, предполагам, че това е, защото са им по стари моделите или при всички телевизори е така?
    Моля помогнете ми да реша какво да си взема, много ми е трудно!

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от bossy
    Здравейте, Спряла съм се на Сони Бравиа или Филипс.
    Вече има отговор на подобно запитване. До 2000 лв.
    http://www.electron.bg/product_info....&keywords=7404
    PostScriptum : Моля, нови потребители на форума, прочетете публикациите поне от 2 месеца назад, преди да питате!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

adtomov благодаря ти за бързият отговор!
    но еди кое си е най - доброто не ми помага много в избора

бях се спряла на 2 модела Philips 37PFL 8040 и Sony KDL-37W5500, може и да са 40"
    искаше ми се някой да ми обясни коя от 2те марки да избера и защо, тъй като спецификациите им са почти еднакви (или поне на мен така ми изглежда

определено съм тип gamer и ми се иска да се възползвам и да прибавя PS3. за тази ми прищявка LCD-то трябва ли времето за реакция да е колкото се може по малко??

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Щом си тип "gamer" оставям те на сведующите - madmaxx, lazarus18, hristoslav2. :-)

11. Тук е от
    Jun 2009

Ами също съм и филмова манячка едното предполагам е съвместимо с другото
    дори консолата мисля да я взема след време, на първо време след телевизора ще взема домашно кино

може да споделиш ако искаш, филипса или сони има по - хубави цветове и ако е филипс, виждам, че има и по - нова серия - 9, заслужава ли си да се дадат повече пари за нея?

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Искам да си взема 1 по-голям и 1 по-мальк за спалнята. Всички предложения са добре дошли, нека само да са качествени тв-та. Мерси

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty

И за двата има писано, но ще обобщя -
    А786 е от предпоследното поколение висок клас със LED подсветка. Най-доброто черно и контраст възможно от LCD за момента, доста добри цветове, средно голям ъгъл на виждане, всички възможни настройки по менютата, много добър на SD сигнал, отличен за HD. Общо взето перфектния модел със единствени забележки силно отражателен екран, огромния инпут лаг, липсата на DVB-C тунер, някои проблеми на LED подсветката, които се забелязват на определени сцени и под определен ъгъл.
    В530 не е нещо впечатляващо, но за спалня е повече от добър и на доста добра цена.

Ами също съм и филмова манячка едното предполагам е съвместимо с другото
    дори консолата мисля да я взема след време, на първо време след телевизора ще взема домашно кино

може да споделиш ако искаш, филипса или сони има по - хубави цветове и ако е филипс, виждам, че има и по - нова серия - 9, заслужава ли си да се дадат повече пари за нея?
    Задлжително взимай по-големите размери /поне 40/. Ако наистина си фен на филмите ще го оцениш. Да не говорим, че специално при Сони има огромна разлика в картина между 37 и 40 инач, която е потвърдена вече от няколко човека.
    Според мен единствения плюс на Филипса спрямо Сони и 2 инча повече /42/. По-всичко останало смятам, че Сони-то има предимство и то сравнявайки го с модела 8404, който би трябвола да е по-добър от 7404. Не се полъгвай по уж по-бързата обявена матрица на Филипса. Те спекулират с този показател. И двата модела мисля, че има режим GAME, който е идеален за игри с малък лаг.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Така като гледам са ми дали вашият форум и съм направилното място. Младо момче съм, но почти нищо не им разбирам на тия плазми и лсд-та и каква е разликата между двете... Та с нашите искаме да си купим и реших да се допита до вас. За разни тънкости и кое е по-добро. Ако трябва да е по-малко инчове, но с повече екстри. Значи искам да ме орентирате с линкове и препоръчки от това коеот имате вие. Спрели сме се на 32 инча по-голям не ни трябва. И бюджета е грубо казано към 900-100 лв. Незнам има ли значение марката, но гледам най-купувани са самсунг и филипс. Ще го взема сигурно от техномаркет има адски голям избор и затова незнам... искам да ме информирате как става гледането примерно от пс-то. С какви кабели... и прочие. FUllHD много искам да гледам hdtv-ta, но малко ми лагват на пс-то. Ще лагвват сигурно и на лсд тв-то след като сигнала иди от тук!? И какво друго ще ми трябва ако искам да го свърша към колоните на уредбата или просто да си гледам двд-та. И ако не мина на цифрова телевизия, лошо ли ще се вижда!? Абе въобще всичко което е нужно да знам. Или просто за тия инчове, тоя бюджет просто да ми препоръчате нещо, без много много да му мисля. В момента гледам най-купуваните тв-та в сайта им. и този също много ми допадна и ми го препоръчаха --> http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051445 Поздрави!

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравей GOLD, за да научиш отговорите на всички твои въпроси започни да четеш темата от начлото и или поне от средата. Относнно свързването на телевизора с компютъра чети тази тема http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.0.html

17. Тук е от
    Dec 2007

Ами аз от 3-4дена го имам този Самсунг,и да ти кажа честно-възхитенсъм от него!Страхотно се справя дори с обикновена кабелна тв.Фулл ХД,цифров кабелен тунер,страхотна цена-какво ти трябва повече-бегай и го вземай!!

18. Тук е от
    May 2009

Здравейте,
    Моля за малко помощ при избора си на LCD TV, за пръв път си купувам такъв и колкото повече чета, толкова повече се обърквам..
    Спряла съм се на Сони Бравиа или Филипс.
    Ходих в Технополис и малко се разочаровах, защото картината на повечето телевизори изглеждаше ужастно.. на квадратчета, така ли би трябвало да се вижда?
    Мисля да си се абонирам за цифрова тв булсатком, ще се гледам филми от компа, както и ps3 или xbox
    Виждала съм у приятели, които имат подобни телевизори, примерно като гледат футбол и след топката остава една сянка, предполагам, че това е, защото са им по стари моделите или при всички телевизори е така?
    Моля помогнете ми да реша какво да си взема, много ми е трудно!
    Хахаха. Монго са им стари моделите за това е. Не бе... ако виждаш квадратите и лага при бързите движения бягай от технологията LCD като цяло. И аз за първи път като видях цифрова на LCD си помислих "Тези не ги ли е срам и пари да искат за това". За Тези пари изобщо не се замисляй, а взимай този и бягай( както обичам да казвам ).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе