Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 225 от 443 ПърваПърва ... 175215223224225226227235275 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,361 до 3,375 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09054119
    много добър модел е - но е добре да го ползваш с цифров сигнал /сателитен приемник с HDMI/
    Ако сваржа тв-то на HDMI-сат.приемник но не на HD-програма,само вразката м/у тях ако е с HDMI-кабел дали штее ок?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

qbadabaduuu Тук си прав немската лаборатория е AVT.O.P. Messetechnik и тези тестове и аз съм ги виждал още през 2006г. Филмите от теста бяха "X-MAN","Six Days Seven Nights''
    Това е така защото плазмените панели имат нужда от единичен енергиен импулс към клетката за да засветят и консумират по- малко енергия за да представят тъмните сцени.Докато LCD телевизорите работят винаги на пълна мощност независимо дали картината е светла или тъмна.
    В краина сметка консумацията на плазмения телевизор е близка до тази на LCD моделите като при тъмните сцени тя е дори по-малка.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

А и аз не съм обръщал внимание на този SAMSUNG LE-40B750 И при този модел ,ли има разлика в матриците
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051989
    По добър ли е от 650 Цената 1999лв. Пак ли ,ще изкупуваме мострите

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    5. 25 кадъра? 25 кадър е забранен.
    8. Напротив, преди 2 месеца бях на продуктово обучение предостави ни се една таблица от независима лаборатория в Германия на нея се виждаше как плазма Panasonic консумира по малко електроенергия от LCD Samsung, сравнено с Philips, Sony, LG стойностите бяха приблизително еднакви.
    За консумацията на електроенергия при плазмите трябва да се има на предвид и това което гледаме, колкото повече черно има толкова по малка е консумацията.
    ако можеш дай тази таблица /като ходиш на продуктово обучение снимай
    Цитат Първоначално публикувано от granity
    qbadabaduuu Тук си прав немската лаборатория е AVT.O.P. Messetechnik и тези тестове и аз съм ги виждал още през 2006г. Филмите от теста бяха "X-MAN","Six Days Seven Nights''
    Това е така защото плазмените панели имат нужда от единичен енергиен импулс към клетката за да засветят и консумират по- малко енергия за да представят тъмните сцени.Докато LCD телевизорите работят винаги на пълна мощност независимо дали картината е светла или тъмна.
    В краина сметка консумацията на плазмения телевизор е близка до тази на LCD моделите като при тъмните сцени тя е дори по-малка.
    /ако можеш дай линк към тестовете
    ако вземем предвид консумацията при ярки сцени и направим някакви средноаритметични стойности мисля че консумацията на плазмите ще е по-голяма/вероятно нещо от порядъка на 10-15%
    най-добре е да видим тестовете
    за LCD с LED подсветка да не говорим

предполагам че си чел това
    http://www.forumshumen.com/forum/vie...php?t=1255&f=4

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

hristoslav2,Ето ти един линк с таблица от теста http://www.hicomm.bg/readnews.php?nid=6435 Мога да ти напиша и моделите на тестваните LCD ама са модели отпреди няколко години и надали ще ги помниш.
    не съм чел във форума на Шумен.
    консумация на енергия след 100минути от филма X-MAN
    SAMSUNG-246.70Wh
    PHILIPS -224.60Wh
    SONY -213.80Wh
    LG -205.70Wh
    PANASONIC-200.80Wh

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

забележи сам-единствено самсунга е с по-голяма консумация от плазмения телевизор Panasonic TH-42PV60
    а и като имам предвид че е невъзможно да тестват модели с еднакви диагонали /Sony и Samsung са 40" а LG и Philips са 42"/

признавам че теста е стар-съдейки по модела плазма-2006г
    сега ситуацията би трябвало да се е променила-интересно как е при новата Z-серия на Panasonic
    можем да проверим по информацията от официалните сайтове

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Това не е пълният тест има още няколко таблици пиши на Панасоник-България и може би ще ти изпратят пълният тест.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Това не е пълният тест има още няколко таблици пиши на Панасоник-България и може би ще ти изпратят пълният тест.
    не знам дали ще ми отговорят-чакам вече 2 месеца отговора на два имейла до тях и нищо/ явно са ме намразили а и не само те
    нека някой друг да опита info@panasonic.bg
    може би ако попитам в сервиза http://www.kkservice.bg/bg/about.php

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Появи се нов кандидат в моя ценови пояс :2000-2100лв- Самсунг В750 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051989
    Досега не му бях обръщал внимание заради цената , та сега запознатите с него да казват как е-картина, инпут лаг равномерност на подсветката , тип на панела /изискванията ми са - спорт и игри ПС3/. Да няма нещо гнило в тая цена - или го няма в наличност ,или само бройки работили нон стоп за демонстрации- цената е с 350лв под В650?
    Това е отлична оферта и от днес мой познат го ползва. Цитирам неговите думи:
    Уникален черен цвят и контраст - дори на тъмно черното е по-добро от на 37PV80, който преди е ползвал.
    Възможност за перфектна калибрация.
    Много по-добра картина на SD сигнал спрямо PV80 /въпреки по-големия екран/.
    Всички тестове от HQV Benchmark ги е минал успещно /това ще го видя на място след 1-2 седмици, че е прекалено добро да е истина/.
    Като минуси споделя единствено страшно лъскавия екран - невъзможно за гледане на светло.
    Ужасен инпут лаг - не става за игри. Дори и в GAME режим. Човека е CS/CoD2 манияк и дори предвижването из нивата е предизвикателство, а камо ли игра в мрежа.

Цената наистина е прекалено ниска, че да е съмнителна, но неговия модел е бил чисто нов. Не е проверявал чосавете работа, но по начина, по който е бил опакован няма как да е работил.

12. Тук е от
    May 2009

Днес видях въпросният PHILIPS-32PFL7404H-на живо в Техномаркет,на HD-сигнала е перфектен,и нямаше как даго пробваме на сателитен приемник,и ми казаха че се държи много добре с сат.приемника за разлика от другите модели.Дали е вярно имали някои които го е пробвал? А е на промоция 1379лв.Обаче другото което видях е SAMSUNG 32-B650-има страхотно черно,маи нее за сравнение с никоя друга освен лед посветката?А тя как е с обикновения сигнал дали някои може дами каже?Маи штеси сменям избора!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

nugya -едва ли някой ще го е пробвал толкова скоро след излизането му на пазара-има да чакаш..
    всички модели ще се справят добре при връзка със сателитен приемник - доколкото цялата видеообработка се извършва от сателитният приемник
    картината ще зависи единствено от битрейта на сигнала-ако е слаб ще имаш картина на квадрати

14.  

15. Тук е от
    Jul 2009

hristoslav2 Само да те питам ти как си избра телевизор и с какъв модел си точно ... ??? Предполагам че избора не ти е бил лесен ...

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

в продължение на месец /всяка събота и неделя/ ходих и разглеждах модели в техномаркет и технополис
    гледах в официалните сайтове за характеристики на моделите които ми правят впечатление-сравнявах
    четох няколко ревюта за някои модели и накрая тествах на място с DVD и USB / опитах да тествам с телевизионен сигнал в магазина но сигнала там е ужасен- четох в продължение на месец и задавах въпроси във форума кои модели и марки как се справят и накрая се спрях на моя Philips 42PFL7603D /2500лв/
    не ми се чакаше повече - /само след 6 месеца цената на моят модел падна на 2000лв с всички модели е така

17. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от ilyadci
    здравейте на всички..предстои ми и на мен закупувна на лсд телевизор..много неща прочетох в този форум и доста полезна информация научих.но в същото време много се обарках в избора си на лсд като марка...и все пак накланям кам philips 9664Какво ще кажете за модела Ако някой може да ми обърне внимание на някой модел телевизор, който съм пренебрегнал, изискванията са не по голям от 42-46 инча и цена до 3000,4000 лв специално за гледане телевизия(мачове)краен срок да си избера тв септември Благодаря предваритвелно! Поздрави!
    Здравейте,
    аз като една неразбираща от телевизори девойка, искам да попитам защо като обикалям магазините виждам цени от около 1000лв за 40" - 42", тук говорите за 3000-4000лв??
    Какъв им е проблема на тези, които ме зарадваха, че мога да си купя голям телевизор за достъпна сума??
    Ще се радвам да ме просветлите

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Отговорът Ви е в самия въпрос, Elleny! Вземете каквото Ви харесва и не слушайте маниаците!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе