Ако сваржа тв-то на HDMI-сат.приемник но не на HD-програма,само вразката м/у тях ако е с HDMI-кабел дали штее ок?Първоначално публикувано от hristoslav2
Ако сваржа тв-то на HDMI-сат.приемник но не на HD-програма,само вразката м/у тях ако е с HDMI-кабел дали штее ок?Първоначално публикувано от hristoslav2
qbadabaduuu Тук си прав немската лаборатория е AVT.O.P. Messetechnik и тези тестове и аз съм ги виждал още през 2006г. Филмите от теста бяха "X-MAN","Six Days Seven Nights''
Това е така защото плазмените панели имат нужда от единичен енергиен импулс към клетката за да засветят и консумират по- малко енергия за да представят тъмните сцени.Докато LCD телевизорите работят винаги на пълна мощност независимо дали картината е светла или тъмна.
В краина сметка консумацията на плазмения телевизор е близка до тази на LCD моделите като при тъмните сцени тя е дори по-малка.
А и аз не съм обръщал внимание на този SAMSUNG LE-40B750 И при този модел ,ли има разлика в матриците
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051989
По добър ли е от 650 Цената 1999лв. Пак ли ,ще изкупуваме мострите
ако можеш дай тази таблица /като ходиш на продуктово обучение снимайПървоначално публикувано от qbadabaduuu
/ако можеш дай линк към тестоветеПървоначално публикувано от granity
ако вземем предвид консумацията при ярки сцени и направим някакви средноаритметични стойности мисля че консумацията на плазмите ще е по-голяма/вероятно нещо от порядъка на 10-15%
най-добре е да видим тестовете
за LCD с LED подсветка да не говорим
предполагам че си чел това
http://www.forumshumen.com/forum/vie...php?t=1255&f=4
hristoslav2,Ето ти един линк с таблица от теста http://www.hicomm.bg/readnews.php?nid=6435 Мога да ти напиша и моделите на тестваните LCD ама са модели отпреди няколко години и надали ще ги помниш.
не съм чел във форума на Шумен.
консумация на енергия след 100минути от филма X-MAN
SAMSUNG-246.70Wh
PHILIPS -224.60Wh
SONY -213.80Wh
LG -205.70Wh
PANASONIC-200.80Wh
забележи сам-единствено самсунга е с по-голяма консумация от плазмения телевизор Panasonic TH-42PV60
а и като имам предвид че е невъзможно да тестват модели с еднакви диагонали /Sony и Samsung са 40" а LG и Philips са 42"/
признавам че теста е стар-съдейки по модела плазма-2006г
сега ситуацията би трябвало да се е променила-интересно как е при новата Z-серия на Panasonic
можем да проверим по информацията от официалните сайтове
Това не е пълният тест има още няколко таблици пиши на Панасоник-България и може би ще ти изпратят пълният тест.
не знам дали ще ми отговорят-чакам вече 2 месеца отговора на два имейла до тях и нищо/ явно са ме намразили а и не само теПървоначално публикувано от granity
нека някой друг да опита info@panasonic.bg
може би ако попитам в сервиза http://www.kkservice.bg/bg/about.php
Това е отлична оферта и от днес мой познат го ползва. Цитирам неговите думи:Първоначално публикувано от svetlio1
Уникален черен цвят и контраст - дори на тъмно черното е по-добро от на 37PV80, който преди е ползвал.
Възможност за перфектна калибрация.
Много по-добра картина на SD сигнал спрямо PV80 /въпреки по-големия екран/.
Всички тестове от HQV Benchmark ги е минал успещно /това ще го видя на място след 1-2 седмици, че е прекалено добро да е истина/.
Като минуси споделя единствено страшно лъскавия екран - невъзможно за гледане на светло.
Ужасен инпут лаг - не става за игри. Дори и в GAME режим. Човека е CS/CoD2 манияк и дори предвижването из нивата е предизвикателство, а камо ли игра в мрежа.
Цената наистина е прекалено ниска, че да е съмнителна, но неговия модел е бил чисто нов. Не е проверявал чосавете работа, но по начина, по който е бил опакован няма как да е работил.
Днес видях въпросният PHILIPS-32PFL7404H-на живо в Техномаркет,на HD-сигнала е перфектен,и нямаше как даго пробваме на сателитен приемник,и ми казаха че се държи много добре с сат.приемника за разлика от другите модели.Дали е вярно имали някои които го е пробвал? А е на промоция 1379лв.Обаче другото което видях е SAMSUNG 32-B650-има страхотно черно,маи нее за сравнение с никоя друга освен лед посветката?А тя как е с обикновения сигнал дали някои може дами каже?Маи штеси сменям избора!
nugya -едва ли някой ще го е пробвал толкова скоро след излизането му на пазара-има да чакаш..
всички модели ще се справят добре при връзка със сателитен приемник - доколкото цялата видеообработка се извършва от сателитният приемник
картината ще зависи единствено от битрейта на сигнала-ако е слаб ще имаш картина на квадрати
hristoslav2 Само да те питам ти как си избра телевизор и с какъв модел си точно ... ??? Предполагам че избора не ти е бил лесен ...
в продължение на месец /всяка събота и неделя/ ходих и разглеждах модели в техномаркет и технополис
гледах в официалните сайтове за характеристики на моделите които ми правят впечатление-сравнявах
четох няколко ревюта за някои модели и накрая тествах на място с DVD и USB / опитах да тествам с телевизионен сигнал в магазина но сигнала там е ужасен- четох в продължение на месец и задавах въпроси във форума кои модели и марки как се справят и накрая се спрях на моя Philips 42PFL7603D /2500лв/
не ми се чакаше повече - /само след 6 месеца цената на моят модел падна на 2000лв с всички модели е така
Здравейте,Първоначално публикувано от ilyadci
аз като една неразбираща от телевизори девойка, искам да попитам защо като обикалям магазините виждам цени от около 1000лв за 40" - 42", тук говорите за 3000-4000лв??
Какъв им е проблема на тези, които ме зарадваха, че мога да си купя голям телевизор за достъпна сума??
Ще се радвам да ме просветлите
Отговорът Ви е в самия въпрос, Elleny! Вземете каквото Ви харесва и не слушайте маниаците!