Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 247 от 443 ПърваПърва ... 197237245246247248249257297 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,691 до 3,705 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    hristoslav2

поради тази причина че съм цяп ден сред телевизори не си взимам ТВ Ако ще си взимам ТВ ще е Philips но преди това ще се обадя на някой от търговските представители на Philips.

И не пренебрегвайте качеството на сигнала в България сме поизостанали...........
    Аве пич, що не писа по-рано, че би предпочел Филипс пред всичко друго?????.....
    Щото аз вече капарирах едно LG 42LH4000 и сега с тръпка го очаквам да видя дали ще стане врътката с УСБ-то...
    Иначе вземам Филипс 7404

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Какъв ти е проблема да кажеш, че си променил мнението и искаш Philips-a, ти плащаш. Ако само заради USB-то си се насочил към LG незнам ти си решаваш, ама за мен телевизора не е лаптоп да го взема с мен на палатка и да му ръгна филм през USB то. Вчера се оглеждахме с приятел за нов телевизор и определено Philips-a ни допадна повече.

4. Тук е от
    Jul 2009

Снощи за пръв път гледах филм DivX на моя филипс 32PFL5604H/12 през USB Флашка - Железарско честно, само незнам дали скоро ще оправят субтитрите да вървят и те , аз си изтеглих филм с БГ аудио... голям кеф Докато измислят нов софт който ще вкара субтитри ще скиваме филми с БГ аудио... кофти ама за сега бива.... дано скоро оправят нещата тия от филипс!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от stekyman
    Щото аз вече капарирах едно LG 42LH4000 и сега с тръпка го очаквам да видя дали ще стане врътката с УСБ-то...
    Иначе вземам Филипс 7404
    предпочел си LH4000 пред 7404?
    за USB-то hristoslav2 вече информира във форума.

6. Тук е от
    Jun 2009

Иначе вземам Филипс 7404
    Спокойно брат, имам същият, но 37 и врътката става на 100 процента, вече два месеца я връткам.

Adtomov, благодаря ти за предложенията, но като те слушам ми идва идеята, че никак не е лошо и аз да почакам до пролетта. Тогава излизат нови модели, моделите от миналата година стават с около 30% по-евтини и т.н. Лошото е, че така си мисля сега, ама незнам какво ще ми бръмне утре например. Много ме е яд, че взех 37 инча, а наистина тези 37 инча перфектно ще ми паснат в стаята. Усещам, че пак ще има семеен скандал, че съм прахосник.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Двоумя се между два телевизора. PHILIPS 37PFL5604H/12 и LG 37LH4000 и LG 37LH5000.Кой ще ми препоръчате,защото гледам тука всеки разбира по нещо.Ще се свързва към PC и ще се играят също и игри.Мерси за отговора.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Иначе вземам Филипс 7404
    отиваш и казваш че се отказваш от LG-то и си вземаш 42PFL7404H/12
    Съединители за мултимедия USB
    Формати на възпроизвеждане MP3, LPCM, Стоп-кадри във формат JPEG, MPEG1, MPEG2, H.264/MPEG-4 AVC
    като гледам -би трябвало да може да плейва филми през USB
    http://www.consumer.philips.com/cons.../42PFL7404H-12

За LG произведени след Юни месец не е възможно активирането на плейването на филми през USB -през сервизното меню /поне засега/
    ако все пак сте решили да си вземете LG /LH 2000,3000,4000,5000/- пробвайте в магазина дали може да влезете в сервизното
    ако стане-добре -означава че телевизора ви е произведен преди юни месец и е със старият фърмуер - 3.15 и можете да си активирате плейването
    Но не го ъпгрейдвайте с нов фърмуер!! Останете си с настоящият му! В противен случай няма да имате достъп до сервизното и плейването на филми -ще ги гледате през крив макарон

За настоящите собственици с активарана функция-избягвайте ъпгрейдването -възможно е блокиране на функцията /не е 100% сигурно/Така че вие си решавате

търсят се стари версии на фърмуера
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...l#post10037670

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

за притежателите на новите LG - canyin и nb2002 решението на проблема ви
    телевизор LH2000,произведен Юли- на него стои новият фърмуер 3.24. В сервисното меню не успях да вляза. Ето го и решението. Трябва да се качи фърмуер 3.15 (http://pl.lgservice.com/), да се запише на флашка в папка LG_DTV и да се постави в USB на телевизора. След това натискаме МЕНЮ, после избираме ОПЦИИ и натискаме 7 пъти бутона FAV. По-нататък избираме нужният ни фърмуер и го качваме. След качването на този фърмуер влизането в сервизното меню става без проблем. По нататък както съм писал , в поле DivX избираме HD, а в поле JPEG поставяме 1. И се наслаждаваме на гледането на филми през USB.
    You can download the v3.15 software here: http://www.2shared.com/file/6026424/...097_flash.html

ето ви ревю на LG LH7000
    http://hi-tech.mail.ru/review/item/1724/
    http://www.televisions.com/lcd_tv/LG...42_LH_7000.php

11. Тук е от
    Jul 2009

След много лутане ,гледане ,умуване пак съм на "Х".
    Panasonic TX-P42G10E или Philips 42PFL8404H.Четох, рових тук из форума-и за двете машини добри отзиви-всъщност за Филипса има доста повече постове.Та спора LСD или Плазма за мен така и не го реших.Плазмата определено ми допада повече като визия.В Техномаркет го включиха към цифровата на М-САТ и DVB-C тунера си изкрара картината без проблем.Само ми е чудно тия 600Hz "интелигенно кадриране" що за опция е ,или е само търговски трик.Гледах от около 1м футбол и определено не мажеше...или поне за моите мерки.
    Има ли някаква конкретна причина за отказ от нея? G серията на Панасоник явно минава за една от високите им класове,за Филипсите пък само добри отзиви чувам.Утре обаче отивам и купувам единия!!Поне така съм решил засега.Остава да чуя вашата присъда

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравей ,titikondov аз също не мога да взема решение по този въпрос сума време вече.Все пак стигнах до извода ,че проблема при плазмата е отражението от дисплея ,поне така го виждам в магазините. Сега чакам един приятел докато е на море да ми даде плазмата си да погледам у дома за да реша поне този казус ,а и този с размера.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от Stavkata
    Двоумя се между два телевизора. PHILIPS 37PFL5604H/12 и LG 37LH4000 и LG 37LH5000.Кой ще ми препоръчате,защото гледам тука всеки разбира по нещо.Ще се свързва към PC и ще се играят също и игри.Мерси за отговора.
    Хей какво стана с моето въпросче

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от titikondov
    След много лутане ,гледане ,умуване пак съм на "Х".
    Panasonic TX-P42G10E или Philips 42PFL8404H.Четох, рових тук из форума-и за двете машини добри отзиви-всъщност за Филипса има доста повече постове.Та спора LСD или Плазма за мен така и не го реших.Плазмата определено ми допада повече като визия.В Техномаркет го включиха към цифровата на М-САТ и DVB-C тунера си изкрара картината без проблем.Само ми е чудно тия 600Hz "интелигенно кадриране" що за опция е ,или е само търговски трик.Гледах от около 1м футбол и определено не мажеше...или поне за моите мерки.
    Има ли някаква конкретна причина за отказ от нея? G серията на Панасоник явно минава за една от високите им класове,за Филипсите пък само добри отзиви чувам.Утре обаче отивам и купувам единия!!Поне така съм решил засега.Остава да чуя вашата присъда
    Това, което може да те откаже от плазмата е от една страна отражателния панел и от друга спада в качеството на образа при дневна светлина.
    И двата проблема се решават единствено с гледане на тъмно или по-плътни пердета. От там нататъка телевизора е прекрасен.
    Филипса изпъква с Амбилайта си, но пък той е "видим" само на тъмно. Ако ще гледаш на тъмно то по-добре да е плазмата. Отделно на тъмно черното на Филипса издиша и няма регулиране на подсветката. Филипса също има по-добро скалиране и обработка на SD сигнала, което го прави по-добър за гледане на телевизия /поне на теория/.
    Истината е, че и с двата няма да сбъркаш и спокойно може да подходиш емоционално и да избереш на място.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Плазмите винаги ще имат отражение, дали лого на канала, дали нещо друго, а случайно допуснете ли да прегори панела, ще си го има постоянно! Аз съм с плазма купена преди 2 години, да ви кажа честно, не бих си купил повече плазма, поне за сега (може да се замисля ако преодолеят този проблем)! Особенно на светъл (бял) екран доста си личи какво си гледал преди това!

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Плазмите винаги ще имат отражение, дали лого на канала, дали нещо друго, а случайно допуснете ли да прегори панела, ще си го има постоянно! Аз съм с плазма купена преди 2 години, да ви кажа честно, не бих си купил повече плазма, поне за сега (може да се замисля ако преодолеят този проблем)! Особенно на светъл (бял) екран доста си личи какво си гледал преди това!
    Това е твоето мнение а и кой знае каква ти е плазмата,аз имам плазма купена през 2006-PV 600 и все още не съм забелязал прогаряне при мен.Вечер наистина предпочитам да гледам на нея вместо на лсд,денем е обратно.За хората който имат възможност и нужда от повече от един тв препоръчвам комбинация от двете технологии.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Всъщност не си прав защото моделите на Пионер не са толкова отражателни например.
    Не знам ти какъв модел имаш , но сегашните модели са много по-издържливи на прогаряне и отпечатване. Говоря за тези на Панасоник и Пионер и най-новите на Самсунг. Да не кажа, че за да го прогориш трайно то рябва бая да се постараеш. Моя е 2 поколения назад и жена ми не успя да го прогори след близо 5 часа статичен образ на филм с 2 дебели черни ленти с бели субтитри на тях. Образа се беше отпечатал /виждаше се само на черен екран/, но след 10-15 минути "снежинки" /празен канал на кабелната/ изчезна изцяло. Сегашните модели с в пъти по-добре по този показател и това вече не стои като проблем на практика.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе