Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 257 от 443 ПърваПърва ... 207247255256257258259267307 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,841 до 3,855 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте ! От Вчера съм с Samsung 40 B620 и всичко си беше наред,но днес на 5-та минута се губи картината а звука продължава.Направо нямам идея от какво е...Качих едно клипче тук https://www.youtube.com/watch?v=PUXmFTD7UVg Ако може някой да ме светне

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgie
    Здравейте ! От Вчера съм с Samsung 40 B620 и всичко си беше наред,но днес на 5-та минута се губи картината а звука продължава.Направо нямам идея от какво е...Качих едно клипче тук https://www.youtube.com/watch?v=PUXmFTD7UVg Ако може някой да ме светне
    чудничко
    носи го в магазина и искай подмяна с нов /възможно е първите 3 дни след покупката/
    вероятно има слаба връзка или спойка и като загрее изключва
    този е за ремонт в сервиз

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

georgie,телевизорът ти е за сервиз послушай Христослав,занеси го в магазина за смяна,възможно е да поискат на място да видят дефекта ,и по закона на Мърфи там да не прави така ,но бъди настоятелен.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    hristoslav2...тези ги изчетох аз, затова и питам ... аз верно ще си изчакам ЛСД-то, слабост ми е ... ама цените се очертават дебели, 46" ЛСД на цената на две върхови 50" плазми ... човек се замисля ... за цената на любовта, прочее

едит: а чий е панела ... казват, че самсунг не правели плазма-панели, макар да не вярвам, те правят всичко ... живи и здрави, хубаво място за разговори !!!

6. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не знам какво предлагат "търговските" на Филипс, но досега не съм срещал телевизор, който да има "реално бяло" при "студена" настройка.
    Освен ако под "реално" не се разбират някакви лични предпочитания, а не промишлени стандарти, използвани в цял свят от десетилетия.
    Не знам дали под "търговски на Филипс" имаш предвид едни момченца и девойки с тениски на марката, които се мотаят из магазините, но аз съм много доволен от тях - винаги си признават, че нищо не разбират и ми съдействат да "пипам" колкото искам. За разлика от тях служителите на магазина, които обикновено са се събрали на някакви групичка в някой ъгъл на магазина и гледат сърдито и трябва всеки път да им се молиш да натиснат някое копче на дистанционното.
    Разбира се, сред тях също има много свестни момчета и не искам да ги убидя.
    След като става въпрос за цветове "лични предпочитания" винаги има. Ти явно си виждал повече телевизори от мен и имаш по ясна представа разбираш ги нещата. Другия път като видиш "момченца и девойки с тениски на марката" може да ги светнеш че са търговски представители сигурен съм че не го знаят.

Има и клиенти които единствената им цел е да направят някакъв скандал гледат те злобно понеже мислят че ти си там да ги излъжеш а ти трябва всеки път да си усмихнат и да се държиш добре с всякакви дебили....

Разбира се не всички клиенти са такива и не искам да ги убидя.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    hristoslav2...тези ги изчетох аз, затова и питам ... аз верно ще си изчакам ЛСД-то, слабост ми е ... ама цените се очертават дебели, 46" ЛСД на цената на две върхови 50" плазми ... човек се замисля ... за цената на любовта, прочее

едит: а чий е панела ... казват, че самсунг не правели плазма-панели, макар да не вярвам, те правят всичко ... живи и здрави, хубаво място за разговори !!!
    има и други марки с LED подсветка ама ти като си решил Samsung UE46B9000 .....

Sharp
    Сериите Sharp LCD-телевизори ще бъдат представени с модели в диагонали от 32 до 52 инча.LC-LE700E и LC-LE600E ще се появят в продажба през август 2009 година в Европа и непосредствено след това,през септември и в България. Информация за окончателните цени все още няма .
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...tv-series.html

LG
    http://www.trustedreviews.com/tvs/ne...ll-LED--TVs/p1
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...ved-ces09.html
    http://www.avforums.com/forums/lg-ow...00-thread.html

Toshiba
    http://gizmodo.com/5286083/toshibas-...48-zv650-sv670
    http://www.bloglog.org/bericht.php?e...v650%2C+sv670+[hdtvs]+

Sony
    http://www.hdtv-space-forum.de/sony/....html;msg30802
    eine Zone besteht aus 4 LED-Gruppen
    eine LED-Gruppe besteht aus 2 x Grün, 1 x Blau, 1 x Rot

KDL-46X4500 = 72 Zonen
    KDL-55X4500 = 100 Zonen

Samsung имат собствено производство на плазмени панели
    ако размислиш и решиш да си вземеш плазма -най-доброто - Pioneer

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

Благодаря Ви,върнах го...в магазина изгасна за ок.20 минути( беше малко по хладничко) Заложих пак на същия модел..дано имам повече късмет

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Samsung имат собствено производство на плазмени панели
    ако размислиш и решиш да си вземеш плазма -най-доброто - Pioneer
    hristoslav2 ... както винаги навреме и точен като мнение, благодаря ...ами Самсунг са най-адекватни като съотношение цена-качество и възможности, пробвал съм ги...ЛГ не ме кефят нещо, само ще ми тежи като присъствие, Сони е далеч напред като цени ... а ако ще е Pioneer, няма да е 5090 или дори 5090Н, а примерно 500 ***, не питай защо, ами ей-така, че е по-ново и по-актуално ...тези неща са играчки за големи момчета, едва ли става въпрос за чисто рационални размисли ...

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ... аз верно ще си изчакам ЛСД-то, слабост ми е ... ама цените се очертават дебели, 46" ЛСД на цената на две върхови 50" плазми ... човек се замисля ...
    Привет samara69 :-)
    Абе човек, теб желанието май не ти дава мира! Имам чувството, че се въртиш като пумпал на едно място. Будистите казват: "Желанието поражда страдание". Колко съвета вече ти дадохме... Когато не си сигурен в нещо, най-добрата стратегия е да изчакаш. Защото иначе можеш прибързано и необмислено да вземеш нещо, и после да те е яд, че не си изчакал още 2-3 месеца. Казах ти - след няколко месеца ще имаш по-реален поглед върху нещата... Голям диагонал не се купува току-така, особено, когато става въпрос за оценка на картината.
    По мое скромно мнение, дори и local dimming LED моделите не са това, което трябва да бъдат. И по-важното: 52 инча, например, са зрително осезаемо ПОВЕЧЕ от 46. Ако не вярваш - иди в магазина и сравнявай. Писах ти, че в света на големите диагонали кръгозорът е доооооста стеснен. Вече имаш представа от хубавите модели. Предстои да видиш и серия 9000 на Samsung. Но доколкото те усещам, дори и да вземеш 46-ичнов такъв, след първата седмица на кеф, картофки, пуканки и много , ще започнеш да си мислиш за по-голям диагонал. А пък след няколко месеца ще те е яд, тъй като цените на по-големия диагонал ще са се изравнили с тази на твоя, в момента, в който си го купил.
    Тъй че...
    :-)

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

adtomov...прав си, минал съм по този път ...32" върхова ЛСД ми изглеждаше, ами съвсем достатъчно за години напред, преди 3 години ....и верно след два месеца поевтиня до 40" ...ама краста бе, муха...като ти влезе и няма назад ...подобни неща, не са само придобивка, те са стимул в живота ....

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

georgie, честито отново и този път безаварийно! Вторачвай се здраво , някое време ,па пиши по -подробни впечатления ,че то за момента това май е най-разумното решение за тези пари.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgie
    Благодаря Ви,върнах го...в магазина изгасна за ок.20 минути( беше малко по хладничко) Заложих пак на същия модел..дано имам повече късмет
    честито и без аварии ако има пак нещо -пиши

изненада 40" Philips
    http://www.awe-europe.com/documents/...4h_leaflet.pdf
    в техническите характеристики стои 42"

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

изненада 40" Philips
    http://www.awe-europe.com/documents/...4h_leaflet.pdf
    в техническите характеристики стои 42"
    Привет :-)
    Шъ го измерим тоя диагонал с.... технически, метален, лентов, саморазвиващ се линеен уред за измерване на дължина и разстояние - ролетка, демек. Само да се докопаме до него на живо :-)

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет :-)
    Шъ го измерим тоя диагонал с.... технически, метален, лентов, саморазвиващ се линеен уред за измерване на дължина и разстояние - ролетка, демек. Само да се докопаме до него на живо :-)
    виж кога е излязъл документа
    Issue date 2009-03-31
    Owner: Ivo Dubbers
    Version: 0.1.2

даже не е версия 1.0

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Owner: Ivo Dubbers
    Version: 0.1.2
    ОК, а тва - "Test leaflet, for internal use only!", кво значи... за вътрешна употреба? За вътрешна употреба има други средства, а те са или на спиртна основа, или служат за засищане... Ако е за вътрешна употреба за служителите на Philips, .. Мммм Да им имам вътрешните нужди...

П.С. Оппаааа.. Specifications are subject to change without notice....:-) Но ролетката си остава. :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе