Имам абсолютно същия проблем, вече цял месец се чудя, проблема е че колкото повече чета ин нет-а толкова повече се обърквам. Мога да ти дам малко инфо което имам до момента.Първоначално публикувано от mcmlxx
На първия оглед в магазина за спрях направо на самсунга но на SAMSUNG LE-40B651 (този го имаха в магазина) и дори беше на промоция 1800, което направо го направи фаворит. Тръгвам си аз от магазина но си викам чакаи да мина и пред другия техномаркет(на Цариградско) че тука (Сити център) не бяха добре изложени тв-тата...Та гледам отново пак всички модели и пак се спирам на самсунга... но продавача ми казва защо да не огледам и PHILIPS 42PFL8404H-2000лв, според него бил по-добър (по добър hardware + 2 inch-a), а аз гледах и SONY KDL-40W5500K-2100лв (това е еквивалента на предните 2 а не 40W4500). Тръгвам си и си викам сега сядам пред компа и чета ревюта...
forum.setcom - SAMSUNG-а го дават най-добър отвсякъде, PHILIPS-а накъсвал..SONY-то не си струвало цената...
от саитове за сравнение за лсд-та: на първо място категорично поставят SONY-то(супер по остра картина!), след това PHILIPS-а и на 3-то SAMSUNG-а. Което направо ме разби и ме върна в първоначално положение Естествено минаха 2 седмици и цените се промениха SAMSUNG-а - стана 2000 а SONY-то 2200лв, направо ме разбиха +200лв, ще изчакам 1-2 седици да видим новите промоции..
Но продължих... и опредлено се спрях на SAMSUNG LE-40B750 - 2500 (200Hz, много дори ревюта...+300лв от SONY-то)
И хоп петък (а аз чакам още новите промоции в поденелник 12.10) - SONY-то = 2000лв, +500 повече от SAMSUNG-а (ужас) и започвам вчера пак да се чудя струват ли си парите +500 за едините 200Hz + по-добра картина при игрите... оглеждам дори SONY KDL-40Z4500AEP - 2200лв, стар модел но с добри характеристики + 200Hz...
Та тази седмица отивам и взимам един за ушите 99% за сега е SONY KDL-40W5500K стига някои да не даде друга информация до тогава, или цените пак се променят в последния момент...
Лошото е че ще се гледа предимно ТВ (булсат) а не съм намерил и едно мнение на човек които да се изкаже за качеството на картината....