Колеги, в горния десен ъгъл има един бутон -> DONATE
Който е имал полза от форума без да се рови денонощно тука там да му обърне внимание
Колеги, в горния десен ъгъл има един бутон -> DONATE
Който е имал полза от форума без да се рови денонощно тука там да му обърне внимание
Здравейте ,
Моля запознатите препоръчайте ми LCD 37" (или 40", но е по-непредпочитан вариант заради мястото, на което ще се постави) като цената да е до около 1200-1250 лв.,
засега съм се спряла на Panasonic TX-L37S10E, който в tehnopolis в момента е 1250 лв., но нямам поглед върху много модели и не зная кое друго е добро
Благодаря!
Нямям никаква идея за какво насичане говориш. На какъв сигнал, с какви настройки?Първоначално публикувано от donpepe
Цената на L65A90 започна да става доста примамлива - 4659$, макар, че може и още да се очаква. Тази година си взех тв, а вече се замислям и за този.
http://lcdrus.com/index.php?act=viewProd&productId=132
А аз като виждам как трепти образа на плазмите и това ми изморява очите какво да избера според тебе??? И по-специално този прехвален PANASONIC TX-P42G10E! Не знам колко логичен е избора да вземеш телевизор, който отразява цялата стая като огледало. Аз не искам като гледам телевизия всеки път да пускам пердетата...Първоначално публикувано от sotneron
Както не веднъж се е казвало в този форум - всеки си има различен аршин.
Цената е добраПървоначално публикувано от prince
и на мен ми интересно каква е разликата между
32PFL7674H/12
32PFL7684H/12
32PFL7694H/12
32PFL7894H/12
ето сравнение на 32PFL7684H/60 , 32PFL7694H/60 ,32PFL7864H/60
http://www.consumer.philips.com/c/te...SIZE%3D32%7C32
видях разлика само в дистанционното на последният
вероятно има разлика и в цвета на корпуса
Кое си заслужава повече парите
42 инчовата плазма на Panasonic TX-P42U10E която в добавка е 400 Hz за 1300 лева vs LCD SAMSUNG LE-37B650 100 Hz 1800 лева
Зная, че са много различни и като технология и като размер, но все пак ако не се изпада в детайли, въпросът е заслужава ли си 500 те лева в повече самсунга, който и лично аз предпочитам, пред панасоника. Просто ми трябва по-скоро довод за да се преориентирам към панасоника.
Благодаря, hristoslav2!
Ако някой знае нещо повече, нека пише!
Каква е матрицата? Някакви други преимущества, спрямо 7404?
stanyk- макар Panasonic TX-P42U10E да е най-ниският клас на марката има едно главно преимущество-ще го забележиш най-вече при гледане в тъмно помещение/вечер/.Tова е по-големият контраст,по-меките ,естествени и приятни за окото цветове.Oсвен това ,няма да ти извади очите като LCD-то при гледане на тъмно/за да омекотят този ефект Philips измислиха Ambilight/.Първоначално публикувано от stanyk
Матриците най-вероятно са S-IPS ,но за по сигурно нека изчакаме някой да си ги купи и да влезе в сервизното меню.Първоначално публикувано от prince
При така поставен въпрос отговора е еднозначен - плазмата. Дори и само заради размера.Първоначално публикувано от stanyk
Ако обаче наистина си обмлислял да дадеш 1800 лева за 37" LCD, то по-добре дай 1900 за 42G10, който е видимо по-добър модел.
Гледам в новата промоция на техномаркет присъстват два 42S10 един до друг... най вероятно на единия е сгрешена буква или цифра...
Както и да е въпроса е дали някой има наблюдения от този модел като гледам разликите с G10 са май само козметични?
http://www2.panasonic.com/consumer-e...Vs.list.103502
Едит:
Опс не съм догледал едното било ЛСД другото плазма![]()
Въпроса ми е за плазмата.
Благодаря и на двама ви за бързя отговор, сега за мен остава мисленето в добавка с Рanasonic 42G10
Изобщо не са козметични разликите с G10. Контраста, панела, обработката на сигнала /градациите/, 600Hz/400Hz, консумацията.Първоначално публикувано от zlobarov
Ако си за Самсунга то за още 200 лева ще вземеш 40" модел който е с Internet TV и DLNA ( демек безжична връзка с компютъра или лаптопа ти !). Много сериозен телевизор. Но вече разликата е 700 но е топ LCD.Първоначално публикувано от stanyk
*** Направих малко калкулации за Samsung 40B650 и се получава нещо изключително интересно:
Ако го вземеш от интернет магазина на Текномаркет
цена 1,899.05лв
И ако добавиш 12% отстъпка ако им върнеш някакът стар телевизор ( първа страница на промоцията )
намаляме още 240 лева
и се получава 1660 лева !
Супер сделка !
Има 3 модела 40B650, 40B651 и 40B652 които са на една и съща цена.
Ако някой се поразрови и каже какви са разликите ще е супер.
Мда явно S10 не е като S1 (US версията)...Първоначално публикувано от lazarus18