Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 53 от 443 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от didosl
    Здравейте,
    досега не съм писал, но изчетох всичко написано тук. Предстои ми да купя телевизор който да е между 42 и 50". Относно плазма или LCD, съм се спрял на LCD поради по-ниската консумация на ел. енергия.
    Спрял съм се на няколко модела:
    LG 42LG6000
    LG 42LG6100
    42PFL7603H philips
    и един модел на Panasonic 46PV.... не се сещам точно модела - плазмен е -около 1999 лева в технополис.
    Какво ще ми препоръчате?
    Кой от тези модели е по добър?
    Можете да ми препоръчате някой модел, може и да е плазмен. Цената да е до 2000 лв.

Благодаря предварително!
    И аз досега не съм писал тук,въпреки, че чета почти всичко.Аз от 3 седмици съм с LG 42LG6100.До сега ползвах един 37" LCD на Самсунг, не му помня модела,мисля,че беше R71-HD readi.Мога да кажа, че има огромна разлика между двата,в полза на LG.Гледам чрез компа филми с HD качество и цифрова кабелна.Качеството на цифровата кабелна е добро, а на HD сигнала е просто перфектно.Обаче най-много ме удиви качеството на звука.Невероятен!Никога не съм си представял, че от един ТВ може да се извади такъв звук.Гледам го от 2 м и от 5 м.И от двете места картината е супер.Не съм специалист, но мога да кажа, че картината е някакси по-мека, по-спокойна от тази на Самсунга.Много съм доволен от покупката.Произведен е през януари 2009 г в Полша,но нямам представа с каква матрица е.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2009

Някой друг с мнение?

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

didosl да забравим, че имам 7603 и може да съм уж "пристрастен" което са пълни глупости - тествах подробно А656/А686 и за мен не става изобщо. 0 - детайлност на картината. Общо омазване като цяло!
    P.S. Най-очудващото при тази матова матрица е че възпроизвежда супер черно в картината и има най-бялото което съм виждал сред LCD-та! Картината при 7603 е една идея по-добра от топ моделите на Филипс 9603/9703. Днес бяхме в магазина за избор сред трита призови модела на Филипс. Оказва се, че 7603 покрива показателите в съотношението ЦЕНА/качество.

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    didosl да забравим, че имам 7603 и може да съм уж "пристрастен" което са пълни глупости - тествах подробно А656/А686 и за мен не става изобщо. 0 - детайлност на картината. Общо омазване като цяло!
    P.S. Най-очудващото при тази матова матрица е че възпроизвежда супер черно в картината и има най-бялото което съм виждал сред LCD-та! ...
    soon, отново звучиш като влюбен. Това съм ти го казвал и преди... Хмммм, около 1,5 години. :-)
    Плоските панели от всички марки, технологии и модели търпят развитие и всички ние, търсещите, трябва да се съобразяваме с това.
    Желая ти успех във всеки твой бъдещ избор :-)
    :-)

6. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от stennly
    Едно сравнение на Самсунг 40А656 и Филипс 42PFL7603H от компетентните хора тук! Благодаря Ви!
    Аз бих пуснал и едно търсене в Google, напр.:
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...s-pfl7603.html
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...both-37-a.html

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Картината при 7603 е една идея по-добра от топ моделите на Филипс 9603/9703.
    Като си го повториш още 10тина пъти ще вземеш да си повярваш
    То е ясно че Филипс сега е най доброто защото си си взел от тази марка ама как средния клас стана по добър от високия

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

здравейте

първо искам да благодаря на мастерите тук, доста ми помогнахте в избора на ТВ: Panasonic TH-46PY85P

миналата седмица си поръчах онлайн ТВ-то от ТМ, изрично написах в забележките да не ми пращат мостра. при обаждането за потвърждение пак казах- потвърждавам поръчката при условие, че ми пратите нов, неработил телевизор. Познайте какво ми докараха - некадърно опакована мостра, без батерии за дистанционното, работила малко под 200 часа

Добре, че се оказаха коректни, извиниха се и ми пратиха чисто нов ТВ. Голямо разопаковане, опаковане и мъкнене падна- все пак опакован е 50 кила, пък и доста обемен.

Засега съм много доволен, няма да повтарям писалите тук, модела е обсъждан вече. Ако някой има конкретни въпроси, ще се опитам да отговоря.

Вече съм поръчал и пуканка 110, но затова в другата тема. Сега започвам да събирам за рисийвър и колони, да видим кога ще успея

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

adtomov странна птица си ти. Казвал съм ти го многократно. Престани да се държиш като дечко. (Съжалявам за спама, но такива като него са големи оплаква...)
    zlobarov попаднах в магазин с наредени един до друг 9703/9603/7603 и можах да ги настроя еднакво при еднакъв сигнал. Ето, вече писах за резултата. Горницата в парите нещо неможах да я видя оправдана. Имаше разлика, но много малка. До сега не съм имал такава възможност за сравнвние и за това е тази констатация.

11. Тук е от
    Feb 2009

По моят въпрос някакви други коментари?
    Доколкото разбирам ми препоръчвате да взема LG-то но кой модел 6000 или 6100?

12. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте!
    Тъй като не можах да си избера телевизор, жена съм, помолих за помощ консултант. Исках някакъв 26 инча и ми препоръчаха SONY КDL26L4000. Телевизора го ползвам на МСАТ с цифрова кабелна, но е мнооого зле. След като видях, че има сериозни проблеми, обиколих всички магазини за техника и там телевизорите от този модел си работят нормално. Какво ще ме посъветвате
    За съжаление този форум го открих прекалено късно... Но все пак кажете какви са проблемите при мен, не е само мазане, а ми се появяват някакви червени и черни петна след всеки образ.

13. Тук е от
    Jan 2009

P.S. Най-очудващото при тази матова матрица е че възпроизвежда супер черно в картината и има най-бялото което съм виждал сред LCD-та! Картината при 7603 е една идея по-добра от топ моделите на Филипс 9603/9703. Днес бяхме в магазина за избор сред трита призови модела на Филипс. Оказва се, че 7603 покрива показателите в съотношението ЦЕНА/качество.
    @Soon

Дай малко повече инфо по въпроса как се държи 7603 с компютър?
    125мс input lag отразява ли се сериозно при игра и работа с компютър?

Тествай го и сподели ако имаш време и желание.

Предварително Блаодаря!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ciki може би за повечето хора ще е странно, но нито аз и никой около мен не използва наличните LCD-та за игри. Нито един не е включен към комп. HD материали се гледат чрез няколко мултимедии А-110 (HDMI) и HD сателитни приемници (HDMI). Съжалявам, но няма как да ти помогна.

16. Тук е от
    Jan 2009

Ciki може би за повечето хора ще е странно, но нито аз и никой около мен не използва наличните LCD-та за игри. Нито един не е включен към комп. HD материали се гледат чрез няколко мултимедии А-110 (HDMI) и HD сателитни приемници (HDMI). Съжалявам, но няма как да ти помогна.
    Нека някой тогава който си е играл и има представа да сподели мнение.

Това си е доста сериозен въпрос според мен.

17. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от didosl
    По моят въпрос някакви други коментари?
    Доколкото разбирам ми препоръчвате да взема LG-то но кой модел 6000 или 6100?
    аз лично ползвам от 2 месеца 37LG6000, който като сравнявам с по-големия му събрат се отличава (т.е. няма) -TRU MOTION 100HZ. Основно ползвам TV-то за гледане на обикновен аналогов сигнал и мога да кажа, че по чисто субективни критерии надхвърли очакванията ми. Нямам
    наблюдения за модела 6100.

18. HIV
    HIV е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

момчета, двоумя се между плазма на панасоник за около 1500лв и http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040826 става въпрос за гледане най вече на тв( булсатком) и рядко на двд и блурей

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе